Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΙΣΡΑΗΛ: Θέλει η χούντα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Λοιπόν.... δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πει κανείς... το βίντεο με τον νεαρό από το Ισραήλ το θυμάστε... συνεχίζει ακόμα να κοινοποιείται πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την καταστροφή που έρχεται παντού.. ελπίζω να γίνει το ίδιο και με αυτό... Δεν είναι αστεία τα πράγματα. Στα σύνορά μας διεξάγουν υποχρεωτικά τεστ στους οδηγούς. Υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση! Για ποιο λόγο;;;;; οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν!!! Και να μεταδίδουν τι; Την απάτη που μας πουλάνε;

Το ίδιο θα κάνουν στα παιδιά μας κάθε βδομάδα για να τους επιτρέπεται η φυσική παρουσία στο σχολείο. Αλλά με αυτό θα ασχοληθώ ξεχωριστά γιατί είναι ό,τι πιο παρανοϊκό έχουν σκοπό να εφαρμόσουν οι ανώμαλοι εγκέφαλοί τους.

Θα το επιτρέψουμε; Θα τους επιτρέψουμε να μας δηλητηριάζουν για να μας κάνουν τη χάρη να προαυλιζόμαστε όποτε και όπως γουστάρουν; Ό,τι γίνεται στο Ισραήλ θα γίνει παντού. Έχει αρχίσει ήδη. Δεν είναι ασύλληπτα αυτά που μας κάνουν. Ασύλληπτο και παρανοϊκό είναι το ότι τους το επιτρέπουμε! Ξυπνήστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ