Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

53 νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους στο Γιβραλτάρ ΚΑΙ 364 αναφορές για παρενέργειες και 16 θανατοι μετα τον εμβολιασμό τους “εξετάζονται” στην Ελβετία.

53 νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους στο Γιβραλτάρ 

Μια σφαγή και κύμα θανάτων στο νοτιότερο άκρο της Ιβηρικής χερσονήσου, στο Βρετανικό Γιβραλτάρ, σε μια σειρά εμβολιασμών της Pfizer / Biontech, αναφέρει ο Wochenblick.

Εντός 10 ημερών από την έναρξη του εμβολιασμού, υπήρχαν έως και 53 θάνατοι μεταξύ των ασθενών που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί. Οι συγγενείς και οι μάρτυρες μιλούν τώρα για την “σφαγή στο Γιβραλτάρ”.

Όλοι οι θάνατοι πραγματοποιήθηκαν με την πρώτη παρτίδα 5.850 δόσεων εμβολίου από τον Βρετανικό Στρατό στις 9 Ιανουαρίου. Όλοι οι νεκροί (εκτός από τρεις το σαββατοκύριακο) ήταν ηλικιωμένοι κάτοικοι γηροκομείων στο Γιβραλτάρ, όπου υπήρχαν 130 ενεργά κρούσματα Covid-19 την Κυριακή. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν μεταξύ 70 και 90 ετών.

Σύμφωνα με ένα δοκιμασμένο μοτίβο, οι

αρχές κατηγορούν την Corona και όχι τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Όλες οι περιπτώσεις καταγράφονται επίσημα ως «νεκροί από Covid-19». Ωστόσο, φαίνεται στατιστικά απίθανο ότι αυτή είναι η πραγματική αιτία θανάτου: το Γιβραλτάρ, το οποίο έχει μήκος μόνο τρία μίλια και έχει περίπου 32.000 κατοίκους, δεν είχε ουσιαστικά νεκρούς από την Κορώνα πριν από τις 9 Ιανουαρίου του έτους – και είχε μόνο 17 θανάτους. Το ποσοστό νεκρών του Γιβραλτάρ ήταν επομένως εξαιρετικά χαμηλότερο από αυτό της Μεγάλης Βρετανίας και ακόμη και της γειτονικής Ισπανίας, το οποίο δεν οφειλόταν στην απομόνωση της αποικίας: οι Ισπανοί συνεχίζουν να έρχονται στο Γιβραλτάρ το πρωί και το βράδυ ξανά φεύγουν.

KORAKAS NEWS

το είδα


364 αναφορές για παρενέργειες και 16 θανατοι μετα τον εμβολιασμό τους “εξετάζονται” στην Ελβετία.


Υποθέσεις 16 ανθρώπων που πέθαναν αφού έκαναν το εμβόλιο για τη νόσο COVID-19 διερευνά η ρυθμιστική Αρχή για τα φάρμακα στην Ελβετία Swissmedic, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (26/02).

Η ρυθμιστική Αρχή για τα φάρμακα στην Ελβετία Swissmedic ανακοίνωσε, την Παρασκευή (26/02), πως τουλάχιστον 16 άνθρωποι πέθαναν αφότου έκαναν το εμβόλιο για τη νόσο COVID-19.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εξέτασαν 364 αναφορές για ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό, εκ των οποίων οι 199 σχετίζονται με το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech και οι 154 με εκείνο της Moderna.

Ακόμα, εντοπίστηκαν 95 σοβαρές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων περιπτώσεων αναφυλακτικού σοκ και 16 θανάτων.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Σε 16 σοβαρές περιπτώσεις, οι άνθρωποι πέθαναν σε διαφορετικά διαστήματα μετά τον εμβολιασμό. Η μέση ηλικία τους ήταν τα 86 χρόνια και οι περισσότεροι είχαν ήδη σοβαρές ασθένειες».

​Σύμφωνα με την Swissmedic η ανάλυση αυτών των περιπτώσεων δεν αποκάλυψε στοιχεία ότι ο εμβολιασμός ήταν η αιτία θανάτου.
Η συνήθης πρακτική Παγκοσμίως ειναι να μην συσχετίζουν τους θανάτους και τις παρενέργειες με τα εμβόλια.. Οι Νοήμονες ομως καταλαβαίνουν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »