Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Δαιμονική κατάσταση, "υπερβολικό" ε;

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γένι  

Γιατὶ βγαίνουν οι μητροπολίτες μετὰ βαΐων καὶ κλάδων καὶ τηλεοπτικῶν καμερῶν καὶ μπολιάζονται εἰς θέαν τῶν πάντων;

 Ἕνα γεγονὸς προσωπικῆς ἐλευθερίας, ὅπως λένε οι ίδιοι τους, ἰατρικὸ μάλιστα, ποὺ συνδέεται μὲ τὸ ἀπόρρητον τῶν ἱατρικῶν πράξεων γιατί προβάλεται δημοσίως; 

Ποιὸν ἐνδιαφέρει ἄν ὁ ἐλεύθερος ἄνθρωπος τάδε μητροπολίτης , ὁ ὁποῖος συμβαίνει νὰ εἶναι ἐπίσκοπος Ναυπάκτου, Πειραιώς,Ξανθης,Δωδωνης,ἀποφάσισε ἐλευθέρως νὰ κάνει ἐμβόλιο;

 Ἀφορᾶ αὐτὸν καὶ τὴν ἐλευθέρα ἐπιλογή του. 

Γιατί νὰ συμβαίνῃ μπροστὰ στὶς κάμερες τῶν δημοσιογράφων; 

 Ἄν χρειαστεῖ νὰ κάνει ἔλεγχο προστάτη ἤ κωλονοσκόπησι ἤ νὰ σφραγίσῃ κανένα δόντι, θὰ γίνῃ τὸ ἴδιο; 

Θὰ καλέσῃ τὰ κανάλια; 

 Μπορεῖτε νὰ μᾶς ἐξηγήσετε γιατί ὅλα αὐτά; 

Ἐξηγῆστε τα ὅπως νομίζετε. Ἐπιστημονικὰ, θεολογικά, ἐκκλησιαστικά μὲ

κάποια μορφὴ κοινῆς λογικῆς τέλος πάντων.

 Νὰ καταλάβουμε τί ἀκριβῶς φρονεῖτε. 

Σὲ ποιὲς ράγες κινεῖται τὸ βαγόνι τῆς λογικῆς σας. 

Ποὺ ὁδηγεῖ ἡ ξέφρενη πορεία τῶν πράξεών σας τὸ ζοῦμε…

 

 Εμβολιάσθηκε κατά του κορωνοϊού ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

 

«Ο δε Βαρθολομαίος εξέφρασε επίσης την ευχή σύντομα να εμβολιασθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες στον κόσμο προκειμένου να αναχαιτιστεί ο θανατηφόρος ιός».
 
Ναι, θανατηφόρος όσο και η απλὴ γρίπη, της τάξεως του 0,2%! Και πού με τα συγκεκριμένα διαβολοεμβόλια, ήδη ανεβαίνει τὸ ποσοστὸ θνησιμότητας!
Τρέξτε κόσμε! Ο Μπίλυς ο Κάγκελος (Bill Gates) και ἡ διαβολοπαρέα του τρίβουν τα χέρια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »