Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Personal? Όχι δα….

 Το θέμα προσπεράστηκε τότε (τον περασμένο Μάη). Το πόπολο (το αμερικανικό και όχι μόνο) βρισκόταν σε τέτοιο πανικό που το μόνο που δεν θα έκανε ήταν ερωτήσεις σαν τις πιο πάνω. Επανέρχεται όμως σήμερα Κυριακή (ώρα Joνυσταλεάν…), φρεσκαρισμένο και ξεκαθαρισμένο, απ’ το αμερικανικό καθεστωτικό cbs, μέσω της εκπομπής 60 minutes. Μιας και το ζήτημα των «εμβολίων» (των πλατφορμών γενετικής μηχανικής δηλαδή) έχει τελειώσει προ πολλού, δεν υπάρχει λόγος ή περιθώρια για παρεξηγήσεις! Τα ατομικά, προσωποποιημένα, ταυτοποιημένα «biometric data» είναι ο θησαυρός! Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ειπωθεί καθαρά!

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο παρερμηνείας! Τα ρινοφαρυγγικά δείγματα απ’ όλους όσους κάνουν τεστ PCR είναι ένας τεράστιος, πολύτιμος «θησαυρός» εξατομικευμένων γενετικών πληροφοριών, data! Ουσιαστικά είναι απλό να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων, με

τα στοιχεία dna του καθενός και της καθεμιάς – και το παλιοΠεκίνο θέλει να τα «κλέψει»!

Θέλει; Γιατί όχι; – θα σχολιάζαμε. Ωστόσο το βασικό ερώτημα είναι ακριβώς δίπλα: το αμερικανικό κράτος (και οι βιοτεχνολογικές εταιρείες / συνεταίροι του) τι τον κάνουν αυτόν τον θησαυρό; Τον αφήνουν ανεκμετάλλευτο, να είναι στο μάτι των εχθρών, και απλά έχουν παρατάξει γύρω του 25.000 πεζοναύτες να τον φυλάνε, όπως τον άσπρο σπίτι πρόσφατα;

Ξαναγινόμαστε κάπως αστείοι… Προφανώς και όχι!!!! Υπόγεια, λαθραία, βρώμικα, η συνεχιζόμενη εκστρατεία των PCR τεστ είναι (μαζί με τα υπόλοιπα, την δημιουργική λογιστική θανάτου, την «κρουσματο-πανδημία» κλπ) μια  επιχείρηση για την άγρια (δηλαδή εκτός νόμου…) συγκέντρωση εξατομικευμένου γενετικού υλικού· ερήμην των υπηκόων! Και οι επίσημες (κρατικές, δημαγωγικές) διαψεύσεις, του είδους «Μα τι είναι αυτά που λέτε; Πάλι θεωρία συνωμοσίας αληταράδες, ε;» δεν είναι ούτε καν στάχτη στα μάτια!… Πρέπει να βρίσκεται κάποιος σε κώμα για να μην καταλάβει πως αυτό είναι που συμβαίνει· και ότι αφού γίνεται στα μουλωχτά διαψεύδεται…

Αν, όμως, επρόκειτο για συγκέντρωση των ατομικών dna data αποκλειστικά και μόνο για το καλό της δημόσιας υγείας, γιατί να κρατιέται κρυφή; Είναι απλό: δεν πρόκειται για το «καλό της δημόσιας υγείας», αλλά για το καλό της υγείας της κρατικής και παρακρατικής επιτήρησης!!! Όπως επίσης: για το καλό της επιχειρηματικής υγείας του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος! Συνεπώς: κρατιέται κρυφή για να είναι η χρήση όλων αυτών των γενετικών πληροφοριών ανεξέλεγκτη, ασύδοτη.

Τι άλλο; Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο;

(Ο «ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων» (GDPR) που τώρα πια είναι συντρίμια, θεωρούσε τα «προσωπικά δεδομένα υγείας» ιδιαίτερα ευαίσθητα και αντικείμενο αυξημένης προστασίας. Κρατούσε βέβαια ένα παράθυρο ανοικτό, για τις περιπτώσεις ιατρικής χρήσης τους, όπου σε αντίθεση μ’ όλες τις υπόλοιπες πάμπολλες περιπτώσεις «τρύγου» των προσωπικών δεδομένων (γενικά) όπου απαιτούσε συγκεκριμένη και ρητή συγκατάθεση των ατόμων, θα μπορούσε να γίνει αξιοποίηση των προσωπικών δεδομένων υγείας χωρίς την συναίνεση των υποκειμένων. Όχι, όμως, και εν αγνοία τους! Προκειμένου, δε, να αφήσει ανοικτό τον ορίζοντα των ιατρικών ερευνών αλλά να προστατέψει και την ιδιωτικότητα αυτών των «ευαίσθητων» δεδομένων, νομοθετούσε διάφορες προϋποθέσεις και περιορισμούς σε τέτοιου είδους αξιοποίηση. Προϋποθέσεις και περιορισμούς που, προφανώς, είναι εμπόδιο και βάρος για τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος – γι’ αυτό και η δουλειά της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συγκέντρωσής τους θα έπρεπε να γίνει κρυφά, με αφορμή / κουκούλα…)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »