Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ο Randy Hillier ζητά Ταχεία Ομοσπονδιακή Ερευνα για επιστημονική απάτη στις πολιτικές δημόσιας υγείας

 Η επιστολή 40 σελίδων που κυκλοφόρησε σήμερα ο ανεξάρτητος MPP (Member of Provincial Parliament ) Randy Hillier στα κοινωνικά του μέσα ξεκινά με μια συνοδευτική σελίδα που αναφέρει τα εξής:

''Συνημμένη είναι μια λεπτομερής ανάλυση που εξετάζει και τεκμηριώνει τη σημαντική συμμετοχή και επιρροή από το Κομμουνιστικό Κινεζικό Κόμμα (Κ.Κ.Κ.) στις ιατρικές και επιστημονικές, επιχειρηματικές και ακαδημαϊκές μας κοινότητες''.

Συνεχίζει.

''Το συνημμένο έγγραφο 40 σελίδων που γράφτηκε από κορυφαίους επαγγελματίες σε ολόκληρο τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί στην κοινότητα πληροφοριών, περιγράφει και παρέχει στοιχεία που μας βοηθούν να κατανοήσουμε γιατί ανταποκριθήκαμε με τον τρόπο που κάναμε στην COVID-19 και γιατί συνεχίζουμε να εκτελούμε δημόσιες πολιτικές που καταστρέφουν τον δυτικό κόσμο.

Τα 11 βασικά σημεία σύμφωνα με τη συνοδευτική επιστολή

1.Οι υποχρεωτικοί εγκλεισμοί προήλθαν από το διάταγμα του Xi Jinping, του

Γενικού Γραμματέα των Κινέζων του Κομμουνιστικού Κόμματος, και διαδόθηκαν σε παγκόσμια πολιτική από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με λίγη ανάλυση ή λογική.

2.Το πιο επιδραστικό ίδρυμα για τα μοντέλα Covid-19, που περιγράφεται ως ''ο καλύτερος ακαδημαϊκός συνεργάτης της Κίνας στη Δύση'', έχει γίνει ο μακράν ο πιο συναισθηματικός και ανακριβής μοντελιστής Covid-19.

3.Οι Θανατηφόρες προτάσεις για πρόωρο μηχανικό εξαερισμό ήρθαν από την Κίνα.

4.Τα κυρίαρχα, κινδυνολογικά-ανακριβή πρωτόκολλα δοκιμών PCR βασίζονται σε Ατελείς, θεωρητικές ακολουθίες γονιδιώματος που παρέχονται από την Κίνα.

5.Τα Κυρίαρχα, υπερβολικά πρωτόκολλα δοκιμών PCR ήρθαν από την Κίνα.

6.Μελέτες που δείχνουν σημαντική ασυμπτωματική μετάδοση, η μόνη επιστημονική βάση για τον αποκλεισμό υγιών ατόμων, ήρθε από την Κίνα.

7.Το Κ.Κ.Κ. συμμετείχε σε μια Πρώιμη, Ευρεία, Συστηματική και Παγκόσμια Καμπάνια Προπαγάνδας για να προωθήσει την απόκριση των υποχρεωτικών εγκλεισμών.

8.Πολλοί εξέχοντες επιστήμονες υπέρ των υποχρεωτικών εγκλεισμών δείχνουν εμφανή προκατάληψη υπέρ της Κίνας.

9.Πολλοί άλλοι υποστηρικτές υποχρεωτικών εγκλεισμών με επιρροή είναι και οι δύο δυστυχώς ακατάλληλο να είναι Σύμβουλοι στους παγκόσμιους ηγέτες για την πανδημική πολιτική και παρουσιάζουν συχνά εμφανή προκατάληψη υπέρ της Κίνας.

10.Οι σύμβουλοι των παγκόσμιων ηγετών για την πολιτική πανδημίας, παρουσιάζουν συχνά εμφανή προκατάληψη υπέρ της Κίνας.

11.Διακεκριμένοι υποστηρικτές υποχρεωτικών εγκλεισμών έχουν αποδειχθεί ασυνήθιστα αδιάφοροι για τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών τους.

Σύμφωνα με την επιστολή, τα μέτρα των  προήλθαν από το ''Τάγμα του Σι Τζίνπινγκ, Γενικού Γραμματέα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και Πολλαπλασιάστηκαν στην Παγκόσμια Πολιτική από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με λίγη ανάλυση ή λογική''

Η επιστολή αναφέρει την αλληλουχία του γονιδιώματος PCR από την Κίνα

Η επιστολή του κ. Χίλιερ αναφέρει επίσης ότι τα "Πρωτόκολλα δοκιμών απαράδεκτης ακρίβειας PCR βασίζονται σε ελλιπείς, θεωρητικές ακολουθίες γονιδιώματος που παρέχονται από την Κίνα" και ότι τα "Κυρίαρχα, υπερβολικά πρωτόκολλα δοκιμών PCR προήλθαν από την Κίνα".

Σκοπός της επιστολής

Η επιστολή προορίζεται να προσελκύσει την προσοχή των ομοσπονδιακών αρχών στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ''πολλαπλά σημεία απόδειξης σχετικά με την προέλευση και το ιστορικό προηγούμενο των υποχρεωτικών εγκλεισμών, την επιστημονική βιβλιογραφία και τη συζήτηση πίσω από αυτά · την προέλευση και την ποιότητα των κυρίαρχων πρωτοκόλλων και μοντέλων δοκιμών της COVID-19. "

Επιδιώκει επίσης να επιστήσει την προσοχή των ομοσπονδιακών αρχών στα ''κίνητρα, τις προκαταλήψεις και τα προσόντα ορισμένων διακεκριμένων υποστηρικτών του υποχρεωτικού εγκλεισμού και τη πηγή των επικοινωνιών που αντιμετωπίζουν το κοινό και περιβάλλει αυτές τις πολιτικές. "

Υπογράφοντες της επιστολής

Michael P. Senger, Δικηγόρος

Stacey A. Rudin, δικηγόρος

Δρ Clare Craig FRCPath, Σύμβουλος Διαγνωστικός Παθολόγος

Robert Spalding, συνταξιούχος Γενικός Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

Randy Hillier, MPP Lanark, Frontenac & Kingston

Francis Hoar, δικηγόρος 

Sanjeev Sabhlok, PhD, πρώην Επίτροπος σε μια ινδική κρατική κυβέρνηση

Brian O’Shea, Διευθύνων Σύμβουλος, Centurion Intelligence Partners

Maajid Nawaz, ακτιβιστής, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός

Simon Dolan, ηγέτης επιχειρήσεων και επιχειρηματίας

Αίτημα για ταχεία ομοσπονδιακή έρευνα για επιστημονική απάτη στις πολιτικές δημόσιας υγείας



10 Ιανουαρίου 2021

Σελίδα 1 από 40

Προς το:

Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών

935 Pennsylvania Avenue ΒΔ

Ουάσιγκτον, DC 20535

CC:

Υπηρεσία ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MI5)

Οργανισμός πληροφοριών ασφαλείας της Αυστραλίας ·

Υπηρεσία πληροφοριών ασφαλείας του Καναδά;

Bundesnachrichtendienst;

Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Αίτημα για ταχεία ομοσπονδιακή έρευνα για επιστημονική απάτη στις πολιτικές δημόσιας υγείας

Γράφουμε αυτήν την επιστολή για να ζητήσουμε να ξεκινήσει ή / και να επιταχυνθεί μια ομοσπονδιακή έρευνα σχετικά με την επιστημονική συζήτηση για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, εντοπίσαμε ζητήματα δυνητικά εγκληματικού χαρακτήρα και το πιστεύουμε ότι για αυτό τον λόγο η έρευνα είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι τα συμφέροντα του κοινού έχουν εκπροσωπηθεί κατάλληλα από εκείνους που προωθούν ορισμένες πανδημικές πολιτικές.

Σε περιόδους κρίσης, οι πολίτες φυσικά στρέφονται στις συμβουλές εκείνων που θεωρούν ειδικούς. Στις αρχές του 2020, το κοινό στράφηκε στις συμβουλές των επιστημονικών αρχών όταν αντιμετώπισε ένα φαινόμενο ιού. Λίγο αργότερα, τα περισσότερα έθνη ακολούθησαν τις συμβουλές διακεκριμένων επιστημόνων εφαρμόστηκαν περιορισμοί που αναφέρονται συνήθως ως «κλείδωμα». 

Ενώ οι πολιτικές διέφεραν κατά δικαιοδοσία, γενικά περιελάμβαναν περιορισμούς σε συγκεντρώσεις και κινήσεις και το κλείσιμο σχολείων, επιχειρήσεων και δημόσιων χώρων, εμπνευσμένες από αυτά που επέβαλε το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) στην επαρχία Χουμπέι. Η παρέμβαση των ομοσπονδιακών αρχών με την αστυνομική εξουσία μπορεί απαιτείται να διασφαλιστεί ότι αυτοί που έχουν προωθήσει αυτές τις πολιτικές κλειδώματος το έχουν πράξει με καλή πίστη.

Αυτή η επιστολή προορίζεται να τραβήξει την προσοχή των ομοσπονδιακών αρχών στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες (οι «έθνη») σε πολλά αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την προέλευση και το ιστορικό προηγούμενο των κλειδαριών · η επιστημονική βιβλιογραφία και η συζήτηση πίσω από αυτά · η προέλευση και ποιότητα των κυρίαρχων πρωτοκόλλων και μοντέλων δοκιμών COVID-19 · τα κίνητρα, προκαταλήψεις και προσόντα ορισμένων διακεκριμένων υποστηρικτών κλειδώματος. και την πηγή των δημόσιων επικοινωνιών που περιβάλλουν αυτές τις αστυνομικές αρχές.

1. Ο υποχρεωτικός εγκλεισμός που προήλθε από το διάταγμα του Xi Jinping, Γενικού Γραμματέα του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος,  και διαδόθηκαν σε παγκόσμια πολιτική από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με λίγη ανάλυση ή λογική.

Οι υποστηρικτές του εγκλεισμού έχουν συχνά δικαιολογήσει τις πολιτικές τους συγκρίνοντάς τις με τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας της Ισπανικής γρίπης έναν αιώνα πριν.(1)

 Αλλά μια ρεαλιστική εξέταση των προσπαθειών μετριασμού ως απάντηση στην Ισπανική γρίπη αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν επεβλήθηκαν κοινωνικές αποιστάσεις και φυλακίσεις. Σύμφωνα με τα λόγια του δικαστή William S. Stickman, στην απόφαση στην Cnty. του Μπάτλερ εναντίον Wolf, (2) επικαλούμενος το έργο διακεκριμένων ιστορικών:

Αν και αυτό το έθνος [οι Ηνωμένες Πολιτείες] αντιμετώπισε πολλές επιδημίες και πανδημίες και πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις έχουν χρησιμοποιήσει μια ποικιλία παρεμβάσεων ως απάντηση, εκεί δεν ήταν ποτέ προηγουμένως κλειδώματα ολόκληρων πληθυσμών - πολύ λιγότερο για μακροχρόνια και αόριστες χρονικές περιόδους… (3)

Ενώ, αναμφισβήτητα, κράτη και τοπικές κυβερνήσεις  περιόρισαν ορισμένες δραστηριότητες για περιορισμένο χρονικό διάστημα για να μετριάσουν την Ισπανική Γρίπη, εκεί δεν υπάρχει καμία καταγραφή επιβολής κλειδώματος πληθυσμού ως απάντηση σε αυτήν της ασθένεια ή οποιασδήποτε άλλης στην ιστορία μας.

Δεν είναι μόνο ιστορικά άνευ προηγουμένου ο εγκλεισμός ως απάντηση σε προηγούμενη επιδημία ή πανδημία στην αμερικανική ιστορία, αλλά δεν έχει αναφερθεί και  στην πρόσφατη προσφερόμενη καθοδήγηση από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC). Ο δικαστής Stickman συνεχίζει:

Πράγματι, ακόμη και για μια πανδημία ''Πολύ Υψηλής Σοβαρότητας'' (ορίζεται ως συγκρίσιμη με την Πανδημία της Ισπανικής γρίπης), οι οδηγίες παρέχουν μόνο ότι το CDC συνιστά εθελοντική κατ οίκον απομόνωση των ασθενών'', και το CDC θα μπορούσαν να συστήσουν εθελοντική καραντίνα στο σπίτι εαν έχουν εκτεθεί μέλη του νοικοκυριού σε περιοχές όπου κυκλοφορεί η νέα γρίπη. στο 32, Πίνακας 10 (προστέθηκε έμφαση). Αυτό απέχει πολύ από το κλείδωμα σε επίπεδο πολιτείας… (4)

Το γεγονός είναι ότι οι εγκλεισμοί που επιβλήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 2020 ως απάντηση στην πανδημία COVID-19 είναι άνευ προηγουμένου στην ιστορία της Κοινοπολιτείας μας και τη χώρα μας. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ ως απάντηση σε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια στην ιστορία μας. Δεν ήταν συστάσεις του CDC. Δεν ακούστηκαν από τους ανθρώπους [από] αυτό το έθνος έως και φέτος. Φαίνεται σαν η επιβολή υποχρεωτικών εγκλεισμών στο Γουχάν και άλλες περιοχές της Κίνας - ένα έθνος χωρίς περιορισμούς από την ανησυχία για τις πολιτικές ελευθερίες και τους συνταγματικοί κανόνες — ξεκίνησε ένα φαινόμενο ντόμινο όπου η μια χώραμετά την άλλη και το ένα κράτος μετά το άλλο  επέβαλλαν δρακόντεια μέτρα και μέχρι στιγμής μη δοκιμασμένα μέτρα στους πολίτες τους. (έμφαση προστέθηκε)

Η διαίσθηση του Judge Stickman σχετικά με την πραγματική ιστορία των υποχρεωτικών εγκλεισμών είναι σύμφωνη με τη γνώμη των  σημαντικότερων  μελετητών μολυσματικών ασθενειών. Ο Ντόναλντ Χέντερσον, ο άντρας που πιστώνεται ευρέως για εξάλειψη της ευλογιάς, έγραψε το 2006, ''Η εμπειρία έχει δείξει ότι οι κοινότητες που αντιμετώπισαν επιδημίες ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες ανταποκρίνονται καλύτερα και με το λιγότερο άγχος όταν η κανονική κοινωνική λειτουργία της κοινότητας διαταράσεται λιγότερο.(5)

Από όσα γνωρίζουμε, κανένας επιστήμονας ποτέ δημόσια δεν υποστήριξε την επιβολή των υποχρεωτικών εγκλεισμών μέχρι τον Xi Jinping, Γενικό Γραμματέα του  (Κ.Κ.Κ.), που ''εξουσιοδότησε προσωπικά το προηγούμενο κλείδωμα του Γουχάν και άλλων πόλεων ξεκινώντας στις 23 Ιανουαρίου.'' (6)

Ο Γενικός Γραμματέας Xi είναι ίσως πιο γνωστός για την τιμωρία πάνω από ένα εκατομμύριο αξιωματούχων του Κ.Κ.Κ. για  ''διαφθορά'',(7) την κατάργηση των όρων από το σύνταγμα της Κίνας, (8) και, φυσικά, την επανεκπαίδευση και ''καραντίνα'' (9) πάνω από ένα εκατομμύριο Μουσουλμάνων Uyghur και άλλων μειονοτήτων ''Μολυσμένων με εξτρεμισμό'' (10) σε όλες τις περιοχές του Σινγιάνγκ και του Θιβέτ, σύμφωνα με την οικόσιτη υβριδική πολιτική δημόσιας υγείας και ασφάλειας του Κ.Κ.Κ.: fangkong - η ίδια πολιτική που ενέπνευσε τον Xi στο κλείδωμα της επαρχίας Hubei.(11)

 Ο Γενικός Γραμματέας Xi επιβεβαίωσε αργότερα ότι τα εξέδωσε οδηγίες στη Μόνιμη Επιτροπή Πολιτικού Γραφείου του Κ.Κ.Κ. στις 7 Ιανουαρίου 2020,(12) αλλά οι οδηγίες δεν έχουν αποκαλυφθεί ποτέ. Ο Κινέζος ηγέτης επιχειρήσεων Ren Zhiqiang καταδικάστηκε σε 18 χρόνια στη φυλακή (13) για μια ανοιχτή επιστολή στην οποία ζήτησε τη δημοσιοποίηση των οδηγιών του Xi.

Όταν ξεκίνησε το κλείδωμα της επαρχίας Χουμπέι, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκπρόσωπος της Κίνας σημείωσε ότι η προσπάθεια να συγκρατηθεί μια πόλη 11 εκατομμυρίων ανθρώπων είναι νέα επιστήμη… Το κλείδωμα 11 εκατομμυρίων ανθρώπων είναι άνευ προηγουμένου στην ιστορία της δημόσιας υγείας… (15)

Οι παρατηρητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξέφρασαν επίσης ανησυχίες.(16) Αλλά αυτές οι ανησυχίες δεν σταμάτησαν τον ΠΟΥ από το να επαινέσουν τα αποτελεσματικά της ''άνευ προηγουμένου'' απάντησης του ΚΚΚ λίγες μόνο ημέρες μετά το κλείδωμα ξεκίνησε και πολύ πριν να έχει  αποφέρει αποτελέσματα: ''Τα μέτρα που έχει λάβει η Κίνα δεν είναι καλά μόνο για εκείνη τη χώρα αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο.''(17) Ο διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom πρόσθεσε ότι ήταν προσωπικά ''εντυπωσιασμένος και ενθαρρυνμένος από τον πρόεδρο [Xi Jinping] και τη λεπτομερής γνώση της επιδημίας'' και την επόμενη μέρα επαίνεσε την Κίνα για τη ''δημιουργία ενός νέου προτύπου για απόκριση εστίας.''18

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, το Κ.Κ.Κ. είχε αρχίσει να αναφέρει εκθετική μείωση των περιπτώσεων COVID-19. Στην έκθεσή του του Φεβρουαρίου, ο ΠΟΥ έριξε ραψωδικό για τον θρίαμβο της Κίνας: 

Ο Γενικός Γραμματέας Xi Jinping σκηνοθέτησε και ανέπτυξε προσωπικά την πρόληψη και την εργασλια ελέγχου… η ασυμβίβαστη και αυστηρή χρήση μη φαρμακευτικών μέτρων της Κίνας γιατον περιορισμό της μετάδοσης του ιού COVID-19 σε πολλές ρυθμίσεις παρέχει ζωτικής σημασίας μαθήματα για τη παγκόσμια απόκριση (19) (προστέθηκε έμφαση).

 Λίγο αργότερα, ο ΠΟΥ πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου κατά την οποία ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Bruce Aylward - ο οποίος αργότερα αποσυνδέθηκε απο την ζωντανή συνέντευξη όταν του ζητήθηκε να αναγνωρίσει τηνΤαϊβάν (20) - είπε στον Τύπο: ''Αυτό που έχει δείξει η Κίνα είναι ότι πρέπει να το κάνετε αυτό. Εάν το κάνετε, εσείς μπορεί να σώσετε ζωές και να αποτρέψει χιλιάδες περιπτώσεις μιας πολύ δύσκολης ασθένειας. (21) (έμφαση προστέθηκε). Δύο ημέρες αργότερα, σε μια συνέντευξη για την China Central Television (CCTV), ο Aylward το έθεσε ωμά: ''Αντιγράψτε την απάντηση της Κίνας στην COVID-19.''(22) (προστέθηκε έμφαση).

Οι συστάσεις του ΠΟΥ είναι αξιοσημείωτες για δύο λόγους. Πρώτον, το συμπέρασμα του ΠΟΥ στην αναφορά του, το Φεβρουάριο αναφέρει ότι ''αυτή η μοναδική και άνευ προηγουμένου απάντηση στη δημόσια υγεία στην Κίνα ανέτρεψε τις κλιμακούμενες περιπτώσεις.''(23) βάζει σαν πρότυπο την πλάνη του post hoc, του ergo propter hoc. Ενώ είναι πιθανό ότι μια πιο «επίπεδη» καμπύλη στο Wuhan θα μπορούσε να αποδοθεί στο κλείδωμα του Κ.Κ.Κ. ήταν τουλάχιστον εξίσου πιθανό ότι η Γουχάν είχε δει απλά τη φυσική πορεία αυτού του ''novel'' παθογόνου. Θα έπρεπε να ήταν προφανές ότι η απλή έκδοση μιας πολιτικής πρωτόγνωρης στο ιστορικό της δημόσιας υγείας - δεν σήμαινε αυτόματα ότι ήταν αποτελεσματική - ειδικά δεδομένου του ΠΟΥ όπου η δική του καθοδήγηση του 2019 για πανδημία γρίπης δεν συμβούλεψε το κλείσιμο των συνόρων, τον εντοπισμό μαζικών επαφών, ή καραντίνα ακόμη και σε «εκτεθειμένα άτομα» υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Επιπλέον, ο ΠΟΥ δεν έλαβε καν υπόψη τις οικονομικές συνθήκες άλλων χωρών, δημογραφικά στοιχεία, ή ακόμα και τον αριθμός των περιπτώσεων COVID-19 - που ήταν πολύ λίγες στις περισσότερες χώρες - προτού δώσει εντολή σε ολόκληρο τον κόσμο ''ότι πρέπει να το κάνετε αυτό''.

Αυτό το συμπέρασμα από τυς κύριους φορείς δημόσιας υγείας στον κόσμο ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, ήταν εγκληματικό αδίκημα.(26)

Το Lockdowns είναι μια πολιτική του Xi Jinping και η σημασία αυτού του γεγονότος δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Η ιδέα του κλειδώματος ολόκληρης της πολιτείας ή της χώρας και του κλεισίματος των επιχειρήσεων της και των δημόσιων χώρων διασκέδασης δεν είχε εφαρμοστεί ποτέ, δεν συζητήθηκε ποτέ και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ σε καμία πανδημία, δεν υπάρχει σε καμία βιβλιογραφία έως ότου έγινε από τον Γενικό Γραμματέα Xi τον Ιανουάριο του 2020. Οι υποχρεωτικοί εγκλεισμοί δεν δοκιμάστηκαν ποτέ πριν από το 2020 και δεν αναφέρθηκαν ποτέ πριν από το 2020, ακόμη και σε θεωρητική βάση.

Η ιδέα του ''εγκλεισμού'' εισήχθη στην ανθρώπινη ιστορία με εντολή του Γενικού Γραμματέα Xi διαφορετικά ποτέ δεν θα είχε μπει στη συλλογική ανθρώπινη φαντασία. Κάθε φορά που κάποιος υποστηρίζει κλείδωμα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, ακόμη και λίγα λεπτά, υποστηρίζουν μια πολιτική του Xi Jinping.

Το υπόλοιπο αυτής της επιστολής αφορά τον τρόπο με τον οποίο τα κλειδώματα ξεπλύθηκαν στην παγκόσμια μετάβαση της πολιτικής πανδημίας.

Βιβλιογραφία

1 E.g., Emily Badger and Quoctrung Bui, Cities That Went All In on Social Distancing in 1918 Emerged Stronger for It, N.Y. Times, Apr. 3, 2020, https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/03/upshot/coronavirus-cities-socialdistancing-better-employment.html. 

2 Civil Action No. 2:20-cv-677 (W.D. Pa. May. 28, 2020), https://casetext.com/case/cnty-of-butler-v-wolf-1. 

3 Citing Howard Markel et al., Nonpharmaceutical Interventions Implemented by US Cities During the 1918-1919 Influenza Pandemic, 298 JAMA 644, 647 (2007). The total duration of nonpharmaceutical interventions imposed by state and local mandate for Philadelphia and Pittsburgh were 51 and 53 days, respectively. Id. at 647, Table 1. This length was, generally, representative of the duration of interventions in most cities. Id. Seattle had the longest period of restrictions, nationwide, at 168 days from start to finish. See also Greg Ip, New Thinking on Covid Lockdowns: They're Overly Blunt and Costly, WALL ST. J., Aug. 24, 2020 (―Prior to Covid-19, lockdowns weren't part of the standard epidemic tool kit, which was primarily designed with flu in mind. During the 1918-1919 flu pandemic, some American cities closed schools, churches and theaters, banned large gatherings and funerals and restricted store hours. But none imposed stay-at-home orders or closed all nonessential businesses. No such measures were imposed during the 1957 flu pandemic, the next-deadliest one; even schools stayed open.‖). 

4 Citing Noreen Quails et al., Community Mitigation Guidelines to Prevent Pandemic Influenza, United States, 2017 (Sonja A. Rasmussen et al. eds., 2017)

5 Thomas V. Inglesby, Jennifer B. Nuzzo, Tara O‘toole, and D. A. Henderson, Disease Mitigation Measures in the Control of Pandemic Influenza, Biosecurity and Bioterrorism: Biodefense Strategy, Practice, and Science Vol. 4 No. 4, 2006, http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.552.1109&rep=rep1&type=pdf. 

6 Amy Qin, China‘s Leader, Under Fire, Says He Led Coronavirus Fight Early On, N.Y. Times, Feb. 15, 2020, https://www.nytimes.com/2020/02/15/world/asia/xi-china-coronavirus.html. 

7 Choi Chi-yuk, Xi Jinping‘s anti-graft drive has caught so many officials that Beijing‘s elite prison is running out of cells, Feb. 14, 2018, South China Morning Post, https://www.scmp.com/news/china/policiespolitics/article/2133251/xi-jinpings-anti-graft-drive-has-caught-so-many. 

8 Tom Phillips, 'Dictator for life': Xi Jinping's power grab condemned as step towards tyranny, Feb. 26, 2018, The Guardian, https://www.theguardian.com/world/2018/feb/26/xi-jinping-china-presidential-limit-scrap-dictator-forlife. 

9 Austin Ramzy and Chris Buckley, ‗Absolutely No Mercy‘: Leaked Files Expose How China Organized Mass Detentions of Muslims, N.Y. Times, Nov. 16, 2019, https://www.nytimes.com/interactive/2019/11/16/world/asia/china-xinjiang-documents.html. 

10 Tanner Greer, China‘s Plans to Win Control of the Global Order, Tablet Magazine, May 17, 2020, https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/china-plans-global-order. 

11 Sheena Chestnut Greitens and Julian Gewirtz, China‘s Troubling Vision for the Future of Public Health, Foreign Affairs, Jul. 10, 2020, https://www.foreignaffairs.com/articles/china/2020-07-10/chinas-troubling-vision-futurepublic-health. 

12 Amy Qin, China‘s Leader, Under Fire, Says He Led Coronavirus Fight Early On, N.Y. Times, Feb. 15, 2020, https://www.nytimes.com/2020/02/15/world/asia/xi-china-coronavirus.html. 

13 Chris Buckley, China‘s ‗Big Cannon‘ Blasted Xi. Now He‘s Been Jailed for 18 Years, N.Y. Times, Sep. 22, 2020, https://www.nytimes.com/2020/09/22/world/asia/china-ren-zhiqiang-tycoon.html. 

14 Josh Rudolph, Translation: Essay by Missing Property Tycoon Ren Zhiqiang, China Digital Times, Mar. 13, 2020, https://chinadigitaltimes.net/2020/03/translation-essay-by-missing-property-tycoon-ren-zhiqiang/. 

15 Sinéad Baker, China extended its Wuhan coronavirus quarantine to 2 more cities, cutting off 19 million people in an unprecedented effort to stop the outbreak, Business Insider, Jan. 23, 2020, https://www.businessinsider.com/china-wuhan-coronavirus-quarantine-extended-cities-cut-off-2020-1. 

16 E.g., Frances Eve, China's reaction to the coronavirus outbreak violates human rights, The Guardian, Feb. 2, 2020, https://www.theguardian.com/world/2020/feb/02/chinas-reaction-to-the-coronavirus-outbreak-violateshuman-rights; Michael Levenson, Scale of China‘s Wuhan Shutdown Is Believed to Be Without Precedent, N.Y. Times, Jan. 22, 2020, https://www.nytimes.com/2020/01/22/world/asia/coronavirus-quarantines-history.html. 

17 World Health Organization, Statement on the second meeting of the International Health Regulations (2005) Emergency Committee regarding the outbreak of novel coronavirus (2019-nCoV), Jan. 30, 2020, https://www.who.int/news/item/30-01-2020-statement-on-the-second-meeting-of-the-international-healthregulations-(2005)-emergency-committee-regarding-the-outbreak-of-novel-coronavirus-(2019-ncov). 

18 World Health Organization, WHO Director-General's statement on IHR Emergency Committee on Novel Coronavirus (2019-nCoV), Jan. 30, 2020, https://www.who.int/dg/speeches/detail/who-director-general-s-statementon-ihr-emergency-committee-on-novel-coronavirus-(2019-ncov). 

19 World Health Organization, Report of the WHO-China Joint Mission on Coronavirus Disease 2019 (COVID-19), Feb. 16–24, 2020, https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/who-china-joint-mission-on-covid-19- final-report.pdf.

20 Tom Grundy, Video: Top WHO doctor Bruce Aylward ends video call after journalist asks about Taiwan‘s status, Hong Kong Free Press, Mar. 29, 2020, https://hongkongfp.com/2020/03/29/video-top-doctor-bruce-aylwardpretends-not-hear-journalists-taiwan-questions-ends-video-call/. In April, Canada‘s parliament summoned Aylward for questioning, but the WHO has forbidden him from testifying. Steven Chase, MPs vote to summon key WHO adviser after global body refuses to let him testify, The Globe and Mail, Apr. 30, 2020, https://www.theglobeandmail.com/canada/article-mps-vote-to-summon-key-who-adviser-after-global-body-refusesto-let/; True North, WHO forbids Canadian official from testifying before health committee, Aug. 19, 2020, https://tnc.news/2020/08/19/who-forbids-canadian-official-from-testifying-before-health-committee/. 

21 World Health Organization, Subject: Press Conference of WHO-China Joint Mission on COVID-19, Feb. 24, 2020, https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/transcripts/joint-mission-press-conference-scriptenglish-final.pdf?sfvrsn=51c90b9e_2. 

22 Daniel Harries, ‗Copy China's response to COVID-19,‘ WHO expert urges rest of the world, CGTN, Feb. 26, 2020, https://newseu.cgtn.com/news/2020-02-26/-Copy-China-s-response-to-COVID-19-WHO-expert-urges-- OnNfwORI3u/index.html. 

23 World Health Organization, Report of the WHO-China Joint Mission on Coronavirus Disease 2019 (COVID-19), Feb. 16–24, 2020, https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/who-china-joint-mission-on-covid-19- final-report.pdf. 

24 World Health Organization, Non-pharmaceutical public health measures for mitigating the risk and impact of epidemic and pandemic influenza, 2019, https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/329438/9789241516839- eng.pdf?ua=1.

πηγή

Randy Hillier Requests Expedited Federal Investigation Into Scientific Fraud in Public Health Policies

WHO και η έρευνα στην Κίνα για την COVID-19\

Να αλλάξει όνομα ο ΠΟΥ σε ΚΟΥ λέει ο Ιάπωνας αναπληρωτής πρωθυπουργός

Μελέτη. Γιατί η Διαφθορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου στην εποχής μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »