Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: "ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ".....

 


Ειλικρινέστατη παραδοχή του Αντιπροέδρου της ΝΔ Αδώνιδος Γεωργιάδη, πως το κόμμα του αποτελεί στυγνή Εγκληματική Οργάνωση η οποία εκθέτει ενσυνείδητα τη Δημόσια Υγεία σε κίνδυνο!!!! 

Το ζήτημα είναι όμως άλλο. 

 Αυτοί μπορεί να είναι εγκληματίες και να παραβιάζουν ενσυνείδητα και με ενδεχόμενο δόλο τους Νόμους που θεσπίζουν, γνωρίζοντας πως θα πεθάνουν αθώοι νομοταγείς πολίτες που σέβονται τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid-19 , τους Εισαγγελείς όμως και την Δικαιοσύνη για ποιο λόγο την έχουμε και την πληρώνουμε; Για να βάζει στη φυλακή μόνο χρυσαυγίτες και κανέναν άλλον από το "Δημοκρατικό Τόξο"; 

Ο Νόμος και οι απαγορεύσεις ισχύουν επιλεκτικά και όχι ισότιμα για όλους τους πολίτες; Γιατί ακόμη δε βρέθηκε ένας Εισαγγελέας εν μέσω της πανδημίας και των απαγορευτικών μέτρων περί συγκεντρώσεων πάνω από 9 άτομα, να τσακώσει τους διοργανωτές της παράνομης συγκέντρωσης 30.000ων ανθρώπων έξω από το Εφετείο και την Κυβέρνηση της ΝΔ η οποία αθέτησε και παραβίασε τον ίδιο της το Νόμο, επιτρέποντας να εκραγεί αυτή η υγειονομική Χιροσίμα στο Εφετείο, τα αποτελέσματα της οποίας τα βλέπουμε σήμερα και τα γνώριζαν στην Κυβέρνηση όπως ομολόγησε ο Άδωνις και μετά έχει και την απαίτηση ο Κούλης και η Κυβέρνηση του να ζητάει από τον κόσμο να σεβαστούν τα μέτρα και να επιβάλει και περαιτέρω μέτρα για τους νομοταγείς πολίτες όταν ο ίδιος και οι υπουργοί του δεν εφαρμόζουν τον Νόμο που οι ίδιοι θεσπίζουν σε όσους παρανομούν για.... "ευγενείς σκοπούς" ;
 
Δηλαδή να πεθάνει ο κόσμος για "ευγενείς σκοπούς" ε; Εισαγγελείς ακούτε; Που κρύβεστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »