Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ισπανική «εξέγερση» κατά της καραντίνας - Χιλιάδες πολίτες πλημμύρισαν τους δρόμους της Μαδρίτης φωνάζοντας «Ελευθερία»

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες Σάββατο στο κέντρο της Μαδρίτης εναντίον των περιοριστικών μέτρων των αρχών με αφορμή τον κορωνοϊό, καταγγέλλοντας την «απάτη», καθώς σύμφωνα με κάποιους τουλάχιστον από αυτούς ο ιός «δεν υπάρχει».

Κραυγάζοντας «ελευθερία!», σε ατμόσφαιρα εξαιρετικά εχθρική προς τα μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες διαδηλωτές έκαναν πορεία από τον σιδηροδρομικό σταθμό Ατότσα ως την πλατεία Κολόν.

Πολλοί από τους διαδηλωτές δεν φόραγαν μάσκες, παρότι είναι νομικά υποχρεωτική η χρήση της στους δημόσιους χώρους στην Ισπανία.

«Ο κόσμος πρέπει να ανοίξει τα μάτια του, να πάψει να φοβάται, να

λογαριάσει πως δεν μιλάμε παρά για μια βαριά γρίπη, που περιμένεις να περάσει κι αυτό είναι όλο», είπε η Μιλάγρος Σολάνα, συνταξιούχος, 71 ετών.

«Η θνησιμότητα είναι χαμηλότερη από ό,τι άλλα χρόνια», πρόσθεσε, υποβαθμίζοντας τον επίσημο απολογισμό στην Ισπανία.

Δίπλα της, μια φίλη της έδειχνε στο κινητό της φωτογραφίες που κατ’ αυτήν αποδεικνύουν ότι «τα νοσοκομεία είναι άδεια», σε μια χώρα όπου πάνω από το ένα τρίτο των κλινών στις μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) είναι κατειλημμένο από ασθενείς με την COVID-19, όπου νοσοκομεία έχουν αναγκαστεί να διώξουν ασθενείς με άλλες παθήσεις για να εξασφαλίσουν κρεβάτια για τους ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.

Ορισμένοι διαδηλωτές εξάλλου καταφέρθηκαν εναντίον του εμβολιασμού.

πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »