Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ …ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ…

 stratopeda1

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος, για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Το “πιστοποιητικό εμβολιασμού” που ξεκίνησε να μας επιβάλει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με πρωτοβουλία του, ο Κούλης Μητσοτάκης δεν είναι δυστυχώς το αποκορύφωμα του σχεδίου για το στήσιμο του καθεστώτος ανελευθερίας με άλλοθι τον κορονοϊό. Δεν είναι η κατάληξη, δεν είναι το τέλος. Είναι, με βάση νέα ανατριχιαστικά στοιχεία, η αρχή. Ανατριχιαστικά στοιχεία τα οποία κάνουν ο,τι μπορούν για να κρύψουν τα πληρωμένα και συστημικά μέσα ενημέρωσης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε στιγμή ότι το δίχτυ αυτό, του ελέγχου και της τρομοκρατίας, απλώνεται παντού. Μεθοδικά και ύπουλα…

Κι αυτό είναι η αρχή καθώς για το επόμενο στάδιο έχουν βάλει στα σκαριά την αξιοποίηση ειδικών “Κέντρων Κράτησης” στα οποία σκοπεύουν -και σε πρώτη φάση απειλούν- να φυλακίζουν όσους κρίνουν ότι, με βάση τα δικά τους γούστα, είναι συστηματικοί “αρνητές” -όπως τους χαρακτηρίζουν είτε του εμβολίου, είτε του lockdown, είτε όποιων άλλων περιοριστικών μέτρων πάνε να εφαρμόσουν στην πορεία!

Αυτό μάλιστα δεν είναι ένα σενάριο. Δεν είναι μια “σκέψη” που έχει απλώς πέσει στο τραπέζι για να εφαρμοστεί. Είναι ήδη μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που την έχουν αποφασίσει και -πιλοτικά αλλά και …μουλωχτά προς το παρόν- την έχουν θέσει ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ σε ορισμένες περιοχές στην Γερμανία. Είναι μια ΠΡΟΒΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. Και αυτήν ακριβώς την

“συνταγή” -που στην πραγματικότητα είναι μαι ΕΝΤΟΛΗ, όπως και όλες οι άλλες τις οποίες παίρνει από το Βερολίνο και τρέχει αμέσως να τις εφαρμόσει- ο Μητσοτάκης έχει ζητήσει “σιωπηρά”, σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες μας, από τους δικούς του να ετοιμάσουν και για την Ελλάδα, με προοπτική να γίνει πράξη από τους ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Και θα εξηγήσουμε με ποιο ύπουλο και “άθλιο” σκεπτικό, θα επιχειρηθεί να περάσει κάτι τέτοιο στην ελληνική κοινωνία…

Μέχρι στιγμής στην Γερμανία ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ διάταξη που επιτρέπει οι Γερμανοί οι οποίοι αρνούνται επανειλημμένα να “πειθαρχήσουν” σε πρώτη φάση στην καραντίνα επειδή έχουν κορονοϊό να κρατηθούν – και ακόμη και υπό αστυνομική φρουρά- σε ειδικά κέντρα κράτησης. Αυτά τα κέντρα κράτησης είναι είτε “καταυλισμοί προσφύγων” που χρησιμοποιούνται πλέον για το σκοπό αυτό, είτε ειδικές πτέρυγες σε νοσοκομεία. Κι όταν λέμε ότι έχει ενεργοποιηθεί η διάταξη, υπάρχουν ήδη τα πρώτα περιστατικά εγκλεισμού σε περιφερειακούς δήμους. Κι αυτό διότι, όπως είπαμε, επιχειρείται σταδιακά να εφαρμοστεί το μέτρο και τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της πρόβας. Δεν γίνεται ακόμη σε κεντρικό επίπεδο, για να μην πάρει αναγκαστικά διαστάσεις και μεγάλη δημοσιότητα. 

stratopeda2

“Μα, καλά, εφόσον συμβαίνει αυτό, κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι;” θα αναρωτηθείτε και δικαιολογημένα. Η απάντηση είναι ότι ΝΑΙ, το έχουν πάρει χαμπάρι. Μόλις πρόσφατα μάλιστα, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, η γερμανική εφημερίδα -και από τις πιο έγκυρες- είχε ένα πολύ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τον σοκαριστικό τίτλο  “οι Γερμανοί αρνητές της καραντίνας θα κρατούνται  σε στρατόπεδα προσφύγων και κέντρα κράτησης”. Εξηγεί μάλιστα ότι αυτά τα κέντρα θα λειτουργήσουν “με  βάση το κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Moltsfelde στο Σλέσβιχ-Χολστάιν” . Το κέντρο αυτό βρίσκεται και σε ειδική περιοχή. Η εφημερίδα έκανε και ειδική έρευνα και για συγκεκριμένες περιοχές, πέρα από το Σλέσβιχ-Χολστάιν, στο κρατίδιο της Σαξονίας -που έχει αναλογικά τα πιο πολλά κρούσματα στη χώρα- στο κρατίδιο του  Βρανδεμβούργου και στο κρατίδιο Βάδης – Βυρτεμβέργης. Από εκεί κατέγραψε τι συμβαίνει, αλλά το -όχι και τόσο ..περίεργο- είναι ότι το ρεπορτάζ αυτό έμεινε “θαμμένο”. Όπως θαμμένες παραμένουν επί του παρόντος και οι απόρρητες εκθέσεις που έχουν συνταχθεί για το πώς θα προχωρήσει αυτό το ανατριχιαστικό σχέδιο. Όπως απόρρητες είναι και οι εντολές του Κούλη για να υπάρξει “αντιγραφή” του σχεδίου και εδώ στην Ελλάδα.

————————

Στην Γερμανία το μέτρο αυτό έχει αρχίσει να εφαρμόζεται με βάση την εξουσιοδότηση που ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ στα ομοσπονδιακά κρατίδια σύμφωνα με τον νόμο “περί προστασίας από ασθένειες”. Είναι ένας νόμος “έκτακτης ανάγκης” που είχε ψηφιστεί από τη γερμανική Ομοσπονδιακή  Βουλή τον περασμένο Μάρτιο κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας και ανανεώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες τον Νοέμβριο.  

—————————— ————

Στην Ελλάδα, τον ανάλογο νόμο -που εδώ θα περιλαμβάνει όπως λέγεται και κάποια ακατοίκητα νησιά- έχουν αρχίσει σύμφωνα με τις πληροφορίες να επεξεργάζεται  ο υπουργός Επικρατείας και …νομομαθής του Μεγάρου Μαξίμου, Γιώργος Γεραπετρίτης. 

Το εφιαλτικό επιχείρημα που έχουν έτοιμο είναι ανάλογο με αυτό που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης για να “δικαιολογήσει” το πιστοποιητικό εμβολιασμού. ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ και αντιστρέφοντας την αλήθεια, υποστηρίζει ότι με το πιστοποιητικό δήθεν θα είναι “ελεύθερες” οι μετακινήσεις ενώ αντίθετα δημιουργούνται πολίτες δύο κατηγοριών. 

Έτσι και με τα κέντρα κράτησης, ο ισχυρισμός του θα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσονται για να κυκλοφορούν ελεύθερα όσοι, πειθαρχώντας, δέχονται να κάνουν το εμβόλιο και “δεν πρέπει” να κινδυνεύουν από τους υπόλοιπους. 

Μάλιστα, σχεδιάζει να το θέσει σε εφαρμογή σε λίγο καιρό όταν θα “φουλάρει” την προπαγάνδα για τον εμβολιασμό, λέγοντας πώς όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν -και για να μην χρειαστεί δήθεν να επιβληθούν κι άλλα περιοριστικά μέτρα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο- θα είναι απαραίτητο να “απομονωθούν”. 

Δήθεν για το καλό της κοινωνίας και της δημόσιας υγείας. Φυσικά ο καθένας μπορεί να καταλάβει πού ακριβώς πάει αυτή η ιστορία. Και το εξίσου ανατριχιαστικό είναι ότι αντί να στείλει σε ακατοίκητα νησιά και σε κέντρα κράτησης τους λαθραίους που κατακλύζουν τη χώρα, αυτά τα ετοιμάζει για τους Έλληνες!!!

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »