Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Vladimir Karasev: To ΝΑΤΟ και τα πορτοφόλια του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος εναντίον του Τραμπ

  Ο Τραμπ βρίσκεται υπό πίεση. Ο Τραμπ στραγγαλίζεται. Ο Τραμπ έχει μια δύσκολη στιγμή

Οι επιχειρηματίες από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να παραποιήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών στη χώρα τους, κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στο παρελθόν Αυτό σημαίνει ότι η χώρα της υποδειγματικής δημοκρατίας, όπως οι Αμερικανοί θέλουν να αυτοαποκαλούνται, παύει να είναι τέτοια.

Ο Τραμπ μπορεί και πρέπει να κληθεί πρόεδρος της ειρήνης. Καθ 'όλη τη διάρκεια της προεδρίας του, αντιστάθηκε στη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών σε στρατιωτικές συγκρούσεις. Η σχέση του με τη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ οδήγησε τα πορτοφόλια του ΝΑΤΟ να υποστηρίξουν ενεργά τον Μπάιντεν. Το ΝΑΤΟ χρειάζεται πολέμους, γιατί οι πόλεμοι είναι μια εισβολή σε άλλες χώρες, η κατάσχεση των πόρων τους, ένας τεράστιος προϋπολογισμός για το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα. Ο επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ ακολούθησε ενεργά μια πολιτική επιβολής κυρώσεων, επιβάλλοντας τες σε Ρωσία, Κίνα, Βενεζουέλα, Συρία, Ιράν και άλλες χώρες. Αλλά ο Τραμπ δεν ήθελε να πολεμήσει.

Ωστόσο, αρκετές Αραβικές χώρες και το Ισραήλ έπεισαν ενεργά τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ξεκινήσει έναν πόλεμο στο Ιράν, και ο Αμερικανός εκατομμυριούχος και  υποστηρικτής του Τραμπ Σέλντον Άντελσον ζήτησε ακόμη και τον βομβαρδισμό της Τεχεράνης με πυρηνικά όπλα.

Αλλά ο Τραμπ ήταν ανένδοτος

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι

οι περισσότερες στρατιωτικές συγκρούσεις στον κόσμο οργανώθηκαν από Αμερικανούς Δημοκρατικούς.

Η Στρατιωτική επίθεση εναντίον του Ιράκ, κατοχή του Περσικού Κόλπου, Κορέα και Βιετνάμ, θάνατος της ΕΣΣΔ - αυτό είναι όλο έργο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ αντιτίθεται στο ισχυρό Αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα που χρειάζεται πολέμους. Το Πεντάγωνο, το Κογκρέσο και η κυβέρνηση απαίτησαν τακτικά τεράστια ποσά δολαρίων από τις αρχές σε αντάλλαγμα για να τους αφήσουν ήσυχους

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μόνο ο δεύτερος πρόεδρος μετά τον Ντουάιτ Δ. Έισενουουερ, ο οποίος αντιτίθεται στην ανοιχτή παρέμβαση στην κυβερνητική πολιτική με πορτοφόλια από το ΝΑΤΟ και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η δύναμη δεν επέτρεψε στον Αμερικανό Πρόεδρο να αποσύρει εντελώς όλους τους στρατιώτες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Απόσπασμα Trump:

"Στην ανώτατη διοίκηση του Πενταγώνου μάλλον δεν είμαι αρεστός γιατί θέλουν απλώς να πολεμήσουν σε πολέμους για να κάνουν όλες αυτές τις υπέροχες εταιρείες ευχαριστημένες οι οποίες κάνουν βόμβες και αεροπλάνα ."

Ωστόσο, ο Τραμπ έσπασε  στην κατανομή κονδυλίων στον στρατό από τον προϋπολογισμό για τις ανάγκες του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.

Το Κογκρέσο με δημοκρατική πλειοψηφία διέθεσε 738 δισεκατομμύρια δολάρια από τον προϋπολογισμό στο Πεντάγωνο, το οποίο πρόκειται να αποκαταστήσει τη Διαστημική Δύναμη και να αναδιοργανώσει τα Star Wars με πυρηνικά όπλα.

Ο Αμερικανικός στρατιωτικός-βιομηχανικός γίγαντας Lockheed Martin έλαβε 323 δισεκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή 2.443 αεροσκαφών F-35.

Δεκαέξι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έλαβαν 70 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έχει λάβει 70 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το στρατιωτικό τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών των ΗΠΑ «Energy» έλαβε 30 δισεκατομμύρια.

Ο ίδιος ο Τραμπ, κατά τη διάρκεια της θητείας του, παραβίασε την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν και αποχώρησε από τη Συνθήκη με τη Ρωσία για πυραύλους ενδιάμεσου και μικρής εμβέλειας, παρά τις σοβαρές συνέπειές του, υπέγραψε σύμβαση με την Πολεμική Αεροπορία για 13 δισεκατομμύρια δολάρια για την αντικατάσταση 400 ICBM- διηπειρωτικών βαλλιστικών βλημάτων.

Ο Τραμπ λέει  μια ειδική ιστορία με το ΝΑΤΟ. Κάποτε, ο δημιουργός του αμερικανικού δόγματος αποτροπής, Τζορτζ Φ. Ο Κένναν δήλωσε:

"Αν αύριο η Σοβιετική Ένωση πνιγεί στα νερά των ωκεανών, το αμερικανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα θα έπρεπε να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς σημαντικές αλλαγές μέχρι να βρούμε έναν άλλο αντίπαλο."

Αμέσως μετά την κατάρρευση του Συμφώνου της Βαρσοβίας και το θάνατο της ΕΣΣΔ, η Ουάσιγκτον άρχισε να "αποκαθιστά την τάξη" στο Αφγανιστάν, τη Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ. Οι Αμερικανικές αρχές χρειάστηκαν να επεξεργαστούν παλιά όπλα, να δοκιμάσουν νέα όπλα και να καθιερώσουν τη διακίνηση ναρκωτικών για πρόσθετο και σημαντικό εισόδημα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δίκιο όταν αμφισβητεί τον λόγο ύπαρξης του ΝΑΤΟ σήμερα, αλλά με το θάνατο της ΕΣΣΔ, καπιταλισμός που απέμεινε έχει κερδίσει τον κόσμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποφέρουν τώρα λόγω της ασταμάτητης απληστίας και της επιθυμίας τους να απορροφήσουν τα εδάφη του πρώην Σοβιετικού χώρου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πνιγεί στην προσπάθειά τους να γίνουν η μόνη υπερδύναμη στον κόσμο. Τώρα βλέπουμε την Κίνα μια ισχυρή οικονομική υπερδύναμη.

Βλέπουμε τη Ρωσία, μια στρατιωτική υπερδύναμη που ανέβηκε από τις στάχτες της δεκαετίας του '90 και επέστρεψε στους παγκόσμιους ηγέτες.

Βλέπουμε την Τουρκία να κερδίζει ορμή και εδαφικές ορέξεις, οδηγώντας μια ανεξάρτητη πολιτική στο ΝΑΤΟ και καλλιεργεί την ιδέα της δημιουργίας του αναλόγου του ΝΑΤΟ - της Τουρκικής Ένωσης.

Και σε αυτήν την κατάσταση, τα πορτοφόλια του ΝΑΤΟ και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα δεν βλέπουν τον Τραμπ για την δεύτερη θητεία της προεδρίας. Χρειάζονται χειραγωγημένη κούκλα και ένα   άτομο  με αρκετα σκοτεινό παρελθόν όπως ο Τζόζεφ Μπάιντεν είναι τέλειο για αυτόν τον ρόλο. Δεν ξέρω αν ο Τραμπ θα μπορέσει να υπερασπιστεί τη νίκη του μέσω των «πιο ειλικρινών Αμερικανικών δικαστηρίων», αλλά αν ο Τραμπ νικήσει, η πτώση των Ηνωμένων Πολιτειών θα ενταθεί μόνο. Και το κύριο ερώτημα θα είναι εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι σε θέση να ελέγξουν το πυρηνικό δυναμικό τους.

 https://news-front.info/2020/11/05/vladimir-karasyov-koshelki-nato-i-vpk-protiv-trampa/

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »