Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

KATAΘΕΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΜΟΥ

Τα Ελληνικά Hoaxes, αφού το σκέφτονταν 15 ολόκληρες μέρες, ενώ το είχαν δει και το είχαν φωτογραφίσει μόλις οκτώ ώρες μετά τη δημοσίευση, έβγαλαν ψευδές το post για την παραδοχή του Π.Ο.Υ. ότι ο κορωνοϊός είναι μία ήπια ίωση.
Κάτι έπρεπε να κάνουν και αυτά με μένα. Δημιουργώ τεράστια προβλήματα στο σύστημα. Προφανώς ό,τι ανεβάζω το εκτυπώνουν, το φωτογραφίζουν και το ψάχνουν.

Και πήγαν και βρήκαν μία ανάρτηση στην οποία μεταφέρω την παραδοχή του Π.Ο.Υ. Και δείτε τώρα τα απίστευτα πράγματα που έγραψε μόλις πριν από λίγο ο Αθανάσιος Κουτρουμπέλης.

Αρχικά, παραθέτει τη (σωστή) μετάφραση του κειμένου του Π.Ο.Υ. (ίσως τους πήρε 15 μέρες, γιατί έψαχναν μεταφραστή):
“Η ασθένεια του κορωνοϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια από έναν πρόσφατα ανακαλυφθέντα κορωνοϊό.

Οι περισσότεροι που μολύνονται με τον ιό της COVID-19 θα αντιμετώπισουν ήπια προς μέτρια συμπτώματα, και θα αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν ειδική αγωγή. Οι γηραιότεροι, και αυτοί με υποκείμενα ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιαγγειακές ασθένειες, ο διαβήτης, τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα και καρκίνο, είναι πιθανότερο να παρουσιάσουν σοβαρή ασθένεια.

Ο καλύτερος τρόπος να αποτρέψετε και καθυστερήσετε τη μετάδοση, είναι να ενημερωθείτε καλά για τον ιό της COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί, και το πώς αυτή μεταδίδεται. Προστατεύστε τον εαυτό σας και άλλους από μόλυνση, πλένοντας τα χέρια σας ή χρησιμοποιώντας αλκοολούχα λοσιόν συχνά, καθώς και αποφεύγοντας να αγγίζετε το πρόσωπό σας.

Ο ιός της COVID-19 μεταδίδεται κυρίως μέσω σταγωνιδίων σάλιου ή εκκρίσεις από τη μύτη όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται, άρα είναι σημαντικό να τηρείτε την αναπνευστική υγιεινή (για παράδειγμα, βήχοντας σε έναν κλειστό αγκώνα”.

Και τι μας λέει ο κ. Κουτρουμπέλης;

-Καταρχάς λοιπόν, ο ΠΟΥ δε χαρακτήρισε την COVID-19 «απλή ίωση με ήπια συμπτώματα», αλλά έγραψε ότι η πλειοψηφία όσων μολυνθούν δεν θα αντιμετώπισει βαριά συμπτώματα!!

>Δεν είπε ότι κάποιος είναι κακός, είπε ότι δεν είναι καλός...!!!

>Μα ο Π.Ο.Υ. δεν το έθεσε καν έτσι! Δεν είπε ότι η πλειοψηφία όσων μολυνθούν δεν θα αντιμετωπίσει βαριά συμπτώματα.

Είπε ότι οι περισσότεροι που μολύνονται με τον ιό της COVID-19 θα αντιμετώπισουν ήπια προς μέτρια συμπτώματα, και θα αναρρώσουν χωρίς να χρειαστούν ειδική αγωγή!!

Άλλα γράφει ο κ. Κουτρουμπέλης ότι είπε ο Π.Ο.Υ., και άλλα γράφει μετά ότι είπε, μόνο και μόνο για να βγάλει την ανάρτηση ψευδή!!

Μα έτσι;

Αλήθεια;

-Έπειτα, ανέφερε ότι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού κινδυνεύουν περισσότερο να νοσήσουν σοβαρά. Αυτές οι ομάδες δεν είναι αμελητέου μεγέθους, αλλά όπως είχαμε εξηγήσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, αφορούν περί τους 1,7 δις ανθρώπους διεθνώς, και περίπου το 30% των Ελλήνων!!!

>Αν τους πεις τώρα ότι οι ομάδες αυτές είναι που πάντα κινδυνεύουν από πάσης φύσεως ιώσεις, όπως τη γρίπη, που σκοτώνει ΚΥΡΙΩΣ τις ομάδες αυτές κάθε χρόνο, θα μας πούνε να μη συγκρίνουμε τον κορωνοϊό με τη γρίπη. Εντάξει, θα τον συγκρίνουμε με την ιλαρά και τις μαγουλάδες...

-Η επίμαχη ανάρτηση επίσης ισχυρίζεται ότι ο ΠΟΥ δε συστήνει υπέρ της χρήσης μασκών, καθώς στο παραπάνω κείμενο αυτές δεν αναφέρονται. Στην πραγματικότητα όμως το κείμενο αποτελεί μόνο εισαγωγή στο ζήτημα του νέου κορωνοϊού, και για μια συνολική ενημέρωση, ο ΠΟΥ στο τέλος παραπέμπει σε άλλες πηγές του.

>Αν είναι, αγαπητά μου Hoaxes, να ανατρέχουμε κάθε φορά στις “άλλες πηγές”, να ανατρέχουμε τότε κάθε φορά και για όλους αυτούς τους “ειδικούς” και στις άλλες πηγές τους, που άλλα έλεγαν πριν και άλλα σήμερα. Εντάξει;

Και “συνοψίζει” ο κ. Κουτρουμπέλης:

-”Συνοψίζοντας, ο ισχυρισμός ότι ο ΠΟΥ πλέον υποστηρίζει πως η COVID-19 συνιστά μια ήπια μέχρι μέτρια απλή ίωση, και δε συστήνει υπέρ της χρήσης μασκών, είναι ψευδής”.
Και σας πήρε 15 μέρες για να γράψετε αυτά;
Συνοψίζοντας λοιπόν και εγώ, αύριο θα σας μηνύσω για πολλοστή φορά για μία ακόμα συκοφαντική δυσφήμηση που διαπράξατε σε βάρος μου, στο πλαίσιο της δράσης σας ως συμμορίας, όπως σας έχω καταγγείλει με την πρώτη μήνυσή μου.

Καλό σας βράδυ.

Υ.Γ. Αυτούς, τους πήρε 15 μέρες να με διαψεύσουν, εμένα μου πήρε 15 λεπτά να διαψεύσω αυτούς. Τόσο γρήγορα γίνονται τα πράγματα, όταν έχεις δίκιο...



1 σχόλιο:

  1. Γελάει ο κόσμος ΜΑΖΊ τους....
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΈΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΈΣ.
    ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΟΑΚΣ αναφέρομαι.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »