Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Αν χάσεις την γρίπη μπορεί να έχεις χάσεις και το μυαλό σου!

Μπορεί το χθεσινό σχόλιο για την «εξαφάνιση της γρίπης» από προσώπου γης, απ’ τον περασμένο Απρίλη, να σας φάνηκε σαν αστείο, σαν κάτι ασήμαντο, σαν κάτι τριτεύουσας σημασίας. Κάνετε λάθος: οι «επιδημιολόγοι» (οι περισσότεροι ταγμένοι στην υπηρεσία του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος) προσπαθούν να πουλήσουν μια απάντηση γι’ αυτό το «σκάνδαλο», μπας και κουκουλώσουν την πραγματικότητα.

Ποιό είναι, λοιπόν, το παραμύθι που πουλάνε για να κρύψουν την «κοινή δεξαμενή» που τόσο συστηματικά κατασκευάστηκε στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο; Πρώτον, ότι η γρίπη εξαφανίστηκε εντελώς χάρη στα «προστατευτικά μέτρα» κατά του covid (τα πραξικοπήματα, τις καθολικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας, και τα υπόλοιπα). Και δεύτερον, σε συνέχεια του πρώτου, ότι ο covid είναι πιο «κολλητικός» απ’ την γρίπη, οπότε προλάβαινε να εγκατασταθεί πρώτος στα πνευμόνια των θυμάτων του, αφήνοντας τον ιό της γρίπης «στην απέξω»….

Τα τρώτε αυτά; Η ασταμάτητη μηχανή όχι! Πώς εξηγείται, για παράδειγμα, ότι αυτά τα «προστατευτικά μέτρα» πέτυχαν 100% εναντίον της γρίπης αλλά απέτυχαν παταγωδώς απέναντι στον covid (: π.χ. ισπανία); Κι αν

ο covid κατάφερνε να σπρώχνει τους ιούς της γρίπης και να παίρνει την θέση τους στα πνευμόνια, υπάρχουν ακόμα γύρω στα 6 δισεκατομύρια επιβατών του πλανήτη που ΔΕΝ έχουν κολλήσει covid… Γιατί αυτοί, ειδικά στον βορρά, δεν κόλλησαν γρίπη;

Η αυστραλία είναι χαρακτηριστική περίπτωση. Ο χειμώνας στο νότιο ημισφαίριο ήταν τον καιρό της άνοιξης / καλοκαιριού στο βόρειο, και φυσικά ο χειμώνας είναι η εποχή της γρίπης. Ε, το λοιπόν, απ’ τον περασμένο Ιούλη (η κανονική κορύφωση της γρίπης στο νότο) δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα γρίπης στην αυστραλία! Ούτε ένα!!! (Θα πρέπει μήπως να κηρυχτεί προστατευόμενο είδος προς εξαφάνιση η γρίπη;)

Είναι τόσο κυνικοί, τόσο ψεύτες, τόσο απατεώνες, που είναι ικανοί να υποστηρίζουν ότι ο covid 19 είναι «αντι-ιικός» σε ότι αφορά την γρίπη – φάρμακο κανονικό! Μειώνει το ιικό φορτίο – ένα πράμα! Ταυτόχρονα όμως ετοιμάζουν μαζικούς εμβολιασμούς με εμβόλια κατά της γρίπης στο βόρειο ημισφαίριο! Τι στην ευχή; Δεν είπαν ότι ο covid την εξαφάνισε την γρίπη, άρα όσο παίζει ο πρώτος την γλυτώνουμε απ’ την δεύτερη;

Πόσες δεκάδες χιλιάδες απ’ τους νεκρούς που χρεώθηκαν βολικά στον covid ήταν θύματα των επιπλοκών της γρίπης; Εφόσον ο Π.Ο.Υ. “συμβούλεψε” να μην γίνονται νεκροψίες, και τα κράτη απαγόρευσαν αυτόν τον μοναδικό τρόπο να γίνεται η ακριβής αιτιολόγηση των αιτίων θανάτου, δεν θα μάθουμε ποτέ.

Μην έχετε όμως αμφιβολία: βρισκόμαστε στη δίνη μιας τρομακτικής σε ένταση αλλά και σκοπιμότητες επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου. Και σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε…

(φωτογραφία: Κάπου στο ανατολικό Λονδίνο…)

πηγή


Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν:

Αξίζει ιδιαίτερα να δείτε την είδηση από τις 4/9/20: ΗΠΑ: Εγκρίθηκε διαγνωστικό τεστ που ξεχωρίζει τον SARS-CoV-2 από τη γρίπη Α και ΒΠράσινο φως έλαβε από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Roche για ένα διαγνωστικό τεστ που εντοπίζει και ξεχωρίζει τον ιό SARS-CoV-2 από την γρίπη Α και Β. Με την εποχή της γρίπης να πλησιάζει, το νέο αυτό τεστ είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς η διάγνωση μεταξύ του ιού SARS-CoV-2 και της γρίπης μπορεί να γίνει βάσει μόνο των συμπτωμάτων», δήλωσε ο Τόμας Σίνεκερ, στέλεχος της Roche.   

(Το εν λόγω τεστ είναι τύπου PCR)

Έβαλαν σε καραντίνα τον πλανήτη χωρίς να μπορούν να ξεχωρίσουν τον κορωνοϊό από την γρίπη;;!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »