Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ο IP ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ SITE

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ο IP ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ SITE

Όταν μου έφτιαχνε το site nikosantoniadis.net o Γεράσιμος, ξέραμε και οι δύο ότι αυτό θα δεχόταν επιθέσεις. Οργανωμένες επιθέσεις. Απεδείχθη ότι είμαι, αν όχι ο Νο1 κίνδυνος για το σύστημα, πάντως ένας από τους μεγαλύτερους.

Έγινε ρεκόρ επιθέσεων. Πλησίασαν τις 400. Κανένα άλλο site δεν έχει δεχθεί τόσες. Και σε τόσο λίγες μέρες. Έγιναν επιθέσεις πριν καν την πρώτη δημοσίευση.

Θα αποκαλύψω πολλά για τις επιθέσεις αυτές, τα απίστευτα χρήματα που ξόδεψε το σύστημα για να με “εξαφανίσει” από το διαδίκτυο, και τη στόχευση που είχαν κάθε φορά μέχρι την τελική πτώση. Η οποία, το πλέον πιθανό, ήταν το αποτέλεσμα της έσχατης επιλογής τους:

Η συνεργασία τους με την αμερικανική εταιρεία. Τον αμερικανικό server. Η αλληλογραφία μας με τους Αμερικανούς αποκαλύπτει πολλά. Και θα εμπλέξει, μέσω της αμερικανικής πρεσβείας, και τις αρχές των Η.Π.Α. Με μεγάλο ενδιαφέρον θα τα διαβάσουν και στον Λευκό Οίκο.

Αλλά ο χάκερ μου, ο Γεράσιμος, ο καλύτερος, είχε στήσει παγίδα. Και κατέγραφε τις επιθέσεις. Και κάπου εκεί, μεταξύ των διαδρομών μέσω Ιταλίας, Γαλλίας, Ουκρανίας, Ινδονησίας και αλλού -όλα καταγεγραμμένα- έκαναν το μοιραίο λάθος. Και μπήκαν από το κρατικό SYZEFXIS. Με IP κρατικό.

Το έγκλημα έχει αποδειχθεί. Το κρατικό έγκλημα σε βάρος μου έχει αποδειχθεί. Μένει η πραγματική ταυτότητα. Του/ων εντολοδόχου/ων που ανέλαβε/αν το ρίξιμο της σελίδας μου. Εν μέσω αποκαλύψεων που δημοσιεύονταν και -κυρίως- αυτών που έρχονται.

Γιατί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ IP. Δύο συγκεκριμένα. Και θα αποδειχθεί πού και από ποιον συγκεκριμένα έγιναν οι συγκεκριμένες επιθέσεις.

Είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικός σεισμός. Σε κάθε περίπτωση, και μόνο ότι αποδεικνύεται ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται κρατικοί υπάλληλοι, είναι βόμβα. Το ξέρατε όλοι. Άλλο όμως να το ξέρεις, και άλλο να το αποδεικνύεις.

Η δημοσιοποίηση αυτή, πριν την επίσκεψή μου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Εισαγγελία, γίνεται για λόγους αυτοπροστασίας.

Γιατί δεν σας κρύβω ότι, τώρα ναι, ανησυχώ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »