Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Νέο σκάνδαλο: «Ζεστό» χρήμα στους ημετέρους μοιράζει η… λίστα Πέτσα Νο 2

Αν και «μαρτύρησε» ότι τα σποτ για τον ιό μπορούν να παίξουν δωρεάν, μοίρασε νύχτα τα 2.000.000 ευρώ

Παραμονή της εθνικής επετείου για την 28η Οκτωβρίου, νυχτερινές ώρες -ή, για να το πούμε ωμά, «στη ζούλα»- δημοσιεύτηκε η απόφαση για τη λίστα Πέτσα νούμερο 2, μέσω της οποίας 2.000.000 ευρώ θα δοθούν με απευθείας ανάθεση σε ΜΜΕ της κυβερνητικής αρεσκείας!

Προτού καλά καλά κοπάσει η γενική κατακραυγή για το άγος και το φαγοπότι της προηγούμενης διασπάθισης 20.000.000 ευρώ (η μερίδα του λέοντος διοχετεύτηκε σε ανυπόληπτα ΜΜΕ, ακόμα και χαμηλής κυκλοφορίας, που γλείφουν παντί τρόπω το Μαξίμου), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πάλι με το πρόσχημα της πανδημίας, μοιράζει τα… ρέστα του στους «αχόρταγους» (φαταούλες στα λαϊκά, για να καταλαβαινόμαστε…) κυβερνητικούς φίλους.

Οι δικαιούχοι, σύμφωνα με

σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε σε άσχετο νομοσχέδιο στη Βουλή, θα καθοριστούν όπως και την προηγούμενη φορά, με πολιτική απόφαση, και το «ζεστό» χρήμα θα καταβληθεί με απευθείας ανάθεση, «κατά παρέκκλιση των ειδικότερων διατάξεων»…

Αγνοώντας επιδεικτικά την κοινωνία, η κυβέρνηση επιλέγει δεύτερη φορά να «ταΐσει» τα κανάλια, αντί να τηρήσει τον νόμο, ο οποίος τα υποχρεώνει σε δωρεάν προβολή τηλεοπτικών μηνυμάτων. Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, ο Στ. Πέτσας οχυρώνεται κωμικά πίσω από τη θέση ότι «τα δωρεάν μηνύματα είναι χρήσιμα», αλλά αυτά θα πρέπει να τα δούμε και ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

Επικαλείται μάλιστα τα δωρεάν μηνύματα του υπουργείου Παιδείας για την πανδημία στο άνοιγμα των σχολείων, ισχυριζόμενος ότι οι ώρες και η συχνότητα με την οποία αυτά προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ οδήγησαν σε αποτυχία.

Δεν θα κουραστούμε εντούτοις να επαναλάβουμε στερεότυπα ότι όλα αυτά -υπό την προϋπόθεση ότι έχουμε κράτος αρχών και όχι… επιτελικό- μπορούν να γίνουν δωρεάν! Το αναγνώρισε και Στ. Πέτσας, όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει και τρίτη λίστα! Επειδή τα λεφτά τελειώνουν, ομολόγησε ότι για τη συνέχεια έχουν στείλει σποτάκια στο ΕΣΡ, προκειμένου να προωθηθούν στα ΜΜΕ που είναι υποχρεωμένα να τα προβάλλουν. Και τότε προς τι αυτή η προκλητική σπατάλη, που αηδιάζει τους φιλότιμους πολίτες;

Πηγή: dimokratianews.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »