Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Αναδιάρθρωση 5

Τους πέρασε άραγε απ’ το μυαλό ότι δίνουν το dna τους με “όνομα και διεύθυνση”; Τους πέρασε απ’ το μυαλό να απαιτήσουν την καταστροφή όλων των στοιχείων τους από οπουδήποτε αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων; Τους πέρασε απ’ το μυαλό ότι δεν έχουν (αν και θα έπρεπε) μηχανισμούς επίβλεψης αυτής της καταστροφής; Όχι. Θα έπρεπε; Αν ζούσαν πράγματι στον 21ο αιώνα ΝΑΙ!

Στις 26 του περασμένου Αυγούστου, θα μπορούσε κάποιος (απ’ τους ελάχιστους ενάντια στο κράτος και κεφάλαιο που ζουν στον 21ο αιώνα) να διαβάσει, ή ακόμα και να γράψει:

…Πριν 2 χρόνια η Privacy news Online προειδοποίησε ότι ο αυξανόμενος αριθμός των μεγάλης κλίμακας databases του DNA αποτελεί σημαντική απειλή στην ιδιωτικότητα των ανθρώπων. Δυστυχώς, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε από τότε… Η επιδημία του covid-19 φέρνει ένα καινούργιο πρόβλημα σ’ αυτό το θέμα. Στην καρδιά της παγκόσμιας απάντησης στο νέο κορωνοϊό βρίσκονται τα τεστ, που επιτρέπουν την ταυτοποίηση των μολυσμένων ατόμων, και τον έλεγχο των επαφών τους…

Η παρατήρηση αυτή αφορά την ταυτοποίηση των “positive” και, κατά συνέπεια, την αντιστοίχηση των στοιχείων τους με το dna τους, το οποίο υπάρχει στο «δείγμα» και μπορεί να καταγραφεί άσχετα απ’ τον covid. Στην πραγματικότητα όμως αυτό είναι εύκολο να γίνει με ΚΑΘΕ δείγμα, άσχετα με το αν προκύπτει «θετικό» ή «αρνητικό».

Για να το πούμε όσο πιο απλά: μέσα απ’ το μαζικό τεστάρισμα στο όνομα της καταγραφής των όποιων «positive» στον covid, τα κράτη (αλλά και συγκεκριμένες εταιρείες) συγκεντρώνουν με «όνομα και διεύθυνση» το βασικό υλικό που τους επιτρέπει την εξατομικευμένη χαρτογράφηση του dna των υπηκόων.

(Μια ακόμα «θεωρία συνωμοσίας» απ’ την γνωστή συνωμοσιολόγο ασταμάτητη μηχανή; Ας συγχωρεθούν οι caradinieri: δεν ξέρουν τι τους γίνεται… )

Νωρίς νωρίς στην

τρομοεκστρατεία, στα τέλη του περασμένου Μάρτη, θα μπορούσε κάθε ενδιαφερόμενος να διαβάσει το καθόλου «συνωμοτικό» παρακάτω απόσπασμα (η επιθεώρηση “science” δεν είναι “ψεκασμένη”!), που είναι απλά ενδεικτικό:

Να το μεταφράσουμε και για όσους άφησαν το lower που πήραν κάποτε στο ράφι με τα σχολικά βιβλία γεωγραφίας και θρησκευτικών; Ας το κάνουμε:

… Τα project ξεκινούν από εξελισσόμενες έρευνες με το DNA πολλών χιλιάδων συμμετέχοντων, κάποιοι απ’ τους οποίους μολύνθηκαν απ’ τον κορωνοϊό, μέχρι νέες προσπάθειες που συγκεντρώνουν το DNA από ασθενείς του covid-19 σε σκληρά κτυπημένες περιοχές, όπως η ιταλία. Ο στόχος είναι να συγκριθεί το DNA των ανθρώπων που είναι σοβαρά κρούσματα του covid-19 (…) – χωρίς υποκείμενα νοσήματα όπως ο διαβήτης, καρδιακή ή πνευμονική ασθένεια – με εκείνο ατόμων με ήπια ή καθόλου ασθένεια…

Έδιναν την συναίνεσή τους αυτές οι «πολλές χιλιάδες συμμετέχοντες» για την κλοπή (γιατί περί κλοπής πρόκειται) του γενετικού τους υλικού; Υπέγραφαν οι «ερευνητές» όλα εκείνα τα έγγραφα που προβλέπονταν απ’ τον αλήστου μνήμης GDPR (τον γενικό κανονισμό προστασίας δεδομένων της ε.ε.) που ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τα προσωπικά δεδομένα υγείας και την χρήση τους; Όχι βέβαια. Όταν κατασκευάζεται ένας πανικός της έντασης της πρόσφατης υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας, το τελευταίο που θα σκεφτεί κάποιος σ’ αυτούς τους καιρούς είναι η διαφύλαξη του απόρρητου των προσωπικών δεδομένων της υγείας του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »