Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ;;;

Νίκος Αντωνιάδης

ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ;;;

ΝΕΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ !!

Διαβάζουμε:

«Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος από την πραγματικότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όπως η ίδια εξήγησε «αν θέλαμε να πούμε πόσοι νοσούν στην Ελλάδα θα έπρεπε να κάνουμε τεστ σε όλον τον ελληνικό πληθυσμό».

Παράλληλα η κα Παγώνη επεσήμανε πως αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα θα ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα, ενώ δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν 2.000 κρούσματα την ημέρα στα νοσοκομεία. Η ίδια εξέφρασε την ανησυχία της για τον αυξημένο αριθμό θανάτων και τόνισε ότι η μάσκα είναι το πιο βασικό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!

1ον: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ !! Είναι θετικά αποτελέσματα των τεστ:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ !!

Των ΟΠΟΙΩΝ τεστ κάνετε και ΑΝ κάνετε. Γιατί εμείς ΔΕΝ τα έχουμε δει !! Γιατί να σας πιστέψουμε;; Μας έχετε πει ποτέ την αλήθεια;;

2ον: “Αν θέλαμε να πούμε πόσοι νοσούν” : Τι λέτεεεεε;;;;;
Δηλαδή οι 1000 θετικοί ΝΟΣΟΥΝ;;;
Τι ψέματα είναι αυτά;;;

Τι δουλειά έχουν τα νοσοκομεία με αυτά ;;;

Γιατί δεν θα μπορούν να διαχειριστούν 2.000 “κρούσματα” την ημέρα τα νοσοκομεία;;;

Άρρωστοι είναι;;; Χρειάζονται νοσηλεία;;;

Η δε Αθηνά Λινού θέλει μάσκες παντού. Και στις πράσινες περιοχές.

Με τη δική σας μαύρη περιοχή θα ασχοληθούμε. Αφήστε τα ουράνιο τόξα και ετοιμάστε τις απολογίες σας. Πλησιάζει η ώρα. Η ώρα της ΚΡΙΣΗΣ.

Καταθέτω νέα πειθαρχική αναφορά, μετά την αναφορά κατά Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκου Σύψα και Αθηνάς Λινού.

Για ωμή παραβίαση των διατάξεων του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.

Γιατί αν περιμένω από τον Ιατρικό Σύλλογο να κινηθεί αυτεπάγγελτα, θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.

Ο Ι.Σ.Α. βλέπει μόνο από εδώ.

Από εκεί είναι όλα καλά.

Δεν χρειάζεται να βλέπει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »