Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Όλα αυτά, για μια νυχτερίδα, που μίσησε τις ελευθερίες των ανθρώπων, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!

 ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Στο Βέλγιο, πάνω από 3000 τα κρούσματα, στα σχολεία. Βεβαίως, είναι πολύ περισσότερα, καθώς πολλά σχολεία αρνούνται να δώσουν στοιχεία. Ετοιμάζονται να τα κλείσουν.


- Στην Αγγλία το ίδιο.


- Στην Ελλάδα έχουμε Κυριακή και... Κεραμέως, βεβαίως, βεβαίως!


Στην Γαλλία πογκρόμ της Αστυνομίας, στα υπαίθρια καφέ, όπου διώχνουν τους μασκοφόρους πελάτες κακήν-κακώς, με το πρόσχημα της τήρησης των...

αποστάσεων, αν και κάθονταν δύο-δύο στα τραπέζια. Δεν πρόλαβαν, ούτε να πληρώσουν.

- Στην Ρουμανία, χθεσινή εισβολή Ρόμποκοπ, στο μετρό με εξοργιστική βία, κατά πολιτών, που δεν φορούσαν μάσκες.

- Στην Αυστραλία, η αεροπορική εταιρία "Κουάντας" ανακοίνωσε ότι δικαίωμα να "πετάξουν", προς Λονδίνο και ΗΠΑ, θα έχουν μόνον οι επιβάτες, που έχουν εμβολιαστεί, κατά του ιού. Κάτι σαν εξαναγκασμός μου μοιάζει!)

- Σε Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Πολωνία, Αυστραλία, μαζικές διαδηλώσεις, κατά των μέτρων.

- Η "Αστρα Ζενέκα" μηνύθηκε,
για τον θάνατο ενός Βραζιλιάνου εθελοντή, που δέχθηκε το υπό κατασκευή εμβόλιο της εταιρίας.

- Στην Νότια Κορέα, έχει αρχίσει ο εμβολιασμός, κατά της γρίπης, προκειμένου να μην συνδυαστεί με τον Covid-19. 

Σύμφωνα με δημοσίευση του Ρώυτερς, έχουν πεθάνει, μέχρι χθες, 48 άτομα, από αυτό το εμβόλιο. Την Παρασκευή οι νεκροί ήταν 12 και το Σάββατο έφτασαν τους 48. Οι υπεύθυνοι του εμβολιασμού δήλωσαν ότι οι θάνατοι, από καρδιοαγγειακά και εγκεφαλοαγγειακά περιστατικά, "δεν σχετίζονται με το εμβόλιο." Ζητούν, ωστόσο, από τους υποψήφιους, για εμβολιασμό, να παραμένουν, στα νοσοκομεία, για τουλάχιστον, μισή ώρα, μετά. Επίσης, προτρέπουν τους υποψήφιους να κάνουν το εμβόλιο, σε ζεστές ημέρες, καθώς "υπάρχουν ανησυχίες ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις καρδιαγγειακές παθήσεις ή την εγκεφαλοαγγειακή νόσο". (South Korean authorities stick to flu vaccine plan after deaths rise to 48)

Και όλα αυτά, για μια νυχτερίδα, που μίσησε τις ελευθερίες των ανθρώπων, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!!!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »