Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

2015: Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

 

Epicrotus

Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν:
Επισημαίνουμε ότι στο τέλος των βίντεο τα συνθήματα Εθνικισμός και Νατιβισμός είναι πιθανόν να δημιουργήσουν παρεξήγηση στον θεατή διότι ενώ αυτά που αναλύονται στα βίντεο είναι απολύτως σωστά, άθελά του ο δημιουργός του βίντεο είναι σαν να διεγείρει τις υπνωτισμένες μάζες να ενεργοποιούν ανακλαστικά τους συνειρμούς που έχει φυτέψει σε αυτές η κοινωνική μηχανική.
 
Οι αυτοματικοί αυτοί συνειρμοί έχουν ως εξής:
Αφού αυτές οι αναλύσεις συνδέονται με τους στιγματισμένους όρους Εθνικισμός και Νατιβισμός, τελικώς δεν μπορεί παρά αυτές οι αναλύσεις να είναι  λανθασμένες, ψευδείς, παράλογες, φασιστικές, ναζιστικές, το αυγό του φιδιού ...και ο κατάλογος συνεχίζεται.
Αυτός ο υποσυνείδητος προγραμματισμός είναι δεδομένος και γενικευμένος και δεν αναστρέφεται εύκολα.

Όποιος συμφωνεί με αυτά που επισημαίνονται στα βίντεο καλώς κάνει και συμφωνεί και αυτό μπορεί να το κάνει είτε δηλώνει εθνικιστής είτε όχι, ότι και αν σημαίνει αυτός ο συστηματικά, σκόπιμα και εκ του απολύτως πονηρού στιγματισμένος από την προπαγάνδα όρος.
Μην παραβλέπουμε ότι οι μηχανισμοί κοινωνικής μηχανικής είναι πολύ ευρύτεροι της απλής προπαγάνδας και εν  προκειμένω είναι αυτοί οι ίδιοι που δημιουργούν παρακρατικά εθνικιστικά υβρίδια τύπου Χ.Α ακριβώς για να ελέγχουν πλήρως το θέατρο σκιών και να επιτυγχάνουν την βέβαιη δαιμονοποίηση.

Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι αγαπάνε την πατρίδα τους και το έθνος τους που είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αλληλένδετα. (Όποιοι λόγω ψυχικής αλλοτρίωσης δεν μπορούν να ταυτιστούν με μία τέτοια ιδέα όσον αφορά την Ελλάδα, μπορούν στην θέση της Ελλάδας να βάλουν μία άλλη χώρα που τους αρέσει). 
Και όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι προσπαθούν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του εαυτού τους, της οικογένειάς τους και της χώρας τους, στο πλαίσιο της  δικαιοσύνης, διότι αλλιώς θα ήταν εγκληματίες.

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι πως πρέπει να ονομαστούν; Αν ονομαστούν πχ χψζ, θα σήμαινε μήπως ότι όποιος είναι χψζ μισεί όλους τους άλλους ανθρώπους στην γη και θέλει το κακό τους; Μία τέτοια σκέψη είναι προφανώς παράλογη και βλακώδης και μόνο υπνωτισμένοι και κουρδισμένοι άνθρωποι μπορεί να εγκλωβιστούν σε αυτήν την σκέψη.
Αν λοιπόν στην θέση του χψζ καθιερωνόταν κάποιος διαφορετικός όρος αποκλειστικά και μόνο για να μπορεί να γίνεται συνεννόηση, όπως εθνοπατριώτης, τότε οι φορείς της προπαγάνδας θα έπιαναν αμέσως δουλειά για να στιγματίσουν τον νέο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ