Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Amber alert: χάθηκε η γρίπη, stop!

 Κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει με τους ιούς σ’ αυτόν τον πλανήτη. Σύμφωνα με τον πιο αρμόδιο για τα ζητήματα γρίπης, τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας (Π.Ο.Υ.) και το σχετικό παρατηρητήριό του, οι ιοί της γρίπης εξαφανίστηκαν από προσώπου γης εδώ και πολλούς μήνες (κάτω γράφημα, κίτρινο τετράγωνο)! Και, εννοείται, μαζί τους εξαφανίστηκαν οι επιπλοκές των ιώσεων γρίπης, οι θανατηφόρες πνευμονίες!!..

Επειδή καταλαβαίνουμε πως οι “φίλοι της επιστήμης” caradinieri που διαβάζουν κρυφά αυτές τις σημειώσεις θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες, τις έχουμε. Πάντα από αξιόπιστες πηγές:

Όπως μπορείτε να δείτε με τα ματάκια σας, την 12η εβδομάδα του 2020 (τέλειωσε στις 29 Μάρτη) τα παγκόσμια διαγνωσμένα κρούσματα απ’ όλους τους τύπους γρίπης έπαθαν καθίζηση. Την 14η εβδομάδα (τέλειωσε στις 12 Απρίλη) είχαν εξαφανιστεί. Σα να έπεσαν σε γκρεμό. Και έκτοτε αγνοούνται. (Μην

πει κανένας πονηρός: δεν τα έχουν στείλει ακόμα… Αν έτσι συνέβαινε, απλά δεν θα υπήρχε στο διάγραμμα όλο αυτό το κενό του οριζόντιου άξονα μέχρι την 40η εβδομάδα! Θα σταματούσε πολύ νωρίτερα, “ελλείψει στοιχείων”…)

Είναι φυσιολογική αυτή η εξαφάνιση; Όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας μια σύγκριση με τον πάνω πίνακα, όχι. Μάλιστα το 2017 και το 2019 διάφοροι ιοί γρίπης είχαν αισθητή παρουσία ακόμα και το καλοκαίρι. Θα πρέπει να είναι μοναδική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας το ότι απ’ τα μέσα του Απρίλη αυτής της «μαγικής» χρονιάς η γρίπη, οι ιοί της και όλα τα δολοφονικά τους εξαφανίστηκαν!

Υποθέτουμε ότι καταλαβαίνετε μια χαρά τι έχει συμβεί. Όπως και σε διάφορους καρκίνους, καρδιακά, ακόμα και τροχαία, έτσι και με τις γρίπες και τις θανατηφόρες επιπλοκές τους, άνοιξε ο μεγάλος λάκος που ονομάζουμε «κοινή δεξαμενή»… Εκεί βρίσκονται τόσο τα συμπτώματα όσο και οι θάνατοι από γρίπη. «Άγραφοι»… Ένας μόνο θάνατος επιτρέπεται, ο επίσημος: από τον τσαχπίνη.

Αλλά δεν τελειώνει εδώ η ιστορία! Επειδή ο τσαχπίνης έχει πια εξημερωθεί εντελώς και σκοτώνει με το ζόρι, οι ιοί της γρίπης θα πρέπει να αναστηθούν!!! Κάτι μας λέει (τί νάναι αυτό; τί νάναι αυτό;) ότι η «διδημία», η συμπαραγωγή covid και γρίπης, θα παίξει σαν το γκραντ σουξέ του τρόμου τους ερχόμενους μήνες.

Αφού είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ακόμα σ’ έναν covid απόλυτο φονιά και σε κράτη κι εταιρείες με θεραπευτικές έως μαγικές ικανότητες, πρέπει να το πούμε: είναι σίγουρο ότι πιστεύουν και στον batman…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ