Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Η «συνδημία», το «κοινωνικό εμβόλιο» και η επερχόμενη επισιτιστική κρίση (ελληνικοί υπότιτλοι)

  Καθώς οι χώρες εφοδιάζονται μετα μανίας με τροφές εν αναμονή των παγκόσμιων ελλείψεων στα τρόφιμα, οι «ειδικοί» αποκαλούν τώρα τον COVID-19 , μια συνδημία ονόματι «COVID-20», που απαιτεί ένα «κοινωνικό εμβόλιο» το οποίο περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Βασικό Εισόδημα , δωρεάν εκπαίδευση και τεράστιες διατροφικές αλλαγές. Οι τεχνοκράτες δεν θα σταματήσουν πουθενά , δημιουργούν ακόμη κι ελλείψεις τροφίμων για να προωθήσουν τη Μεγάλη Επαναφορά τους (Great Reset) , έναν παγκόσμιο κουμμουνισμό και μετανθρώπισμό. Αναλύει ο Κρίστιαν από το iceagefarmer.com

(το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους)

12 Νοεμβρίου 2015

65 διεθνείς υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και ειδικοί συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Ταμείου Άγριας Ζωής στην Ουάσινγκτον για να δουν πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σε μια μελλοντική επισιτιστική κρίση.

Η προσομοίωση πήγε τους συμμετέχοντες από το έτος 2020 έως το 2030. Όπως προβλεπόταν, η

δεκαετία περιλάμβανε δύο μεγάλες επισιτιστικές κρίσεις, με τις τιμές να πλησιάζουν το 400 τοις εκατό του μακροπρόθεσμου μέσου όρου · μια σειρά από ακραία καιρικά φαινόμενα σχετιζόμενα με το κλίμα · κυβερνήσεις που ανατράπηκαν στο Πακιστάν και την Ουκρανία · λιμούς και προσφυγικές κρίσεις στο Μπαγκλαντές, τη Μιανμάρ, το Τσαντ και το Σουδάν.

Ο νικήτης ήταν η διεθνής συνεργασία και η προσομοίωση έληξε με παγκόσμια επιβολή φόρου άνθρακα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ