Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Η επίθεση των Κανίβαλων στη Χώρα..

Oι Κανίβαλοι των Αθηνών ετοιμάζονται να ρημάξουν τη Χώρα..Μετα την Κοζάνη έβαλαν στόχο τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΕΡΡΕΣ,ΒΟΙΩΤΙΑ ……

Με τα ΤΕΣΤ που βγάζουν θετικούς ΥΓΙΕΙΣ πολίτες που έχουν αντισώματα και ολους τους τύπους των ιών ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ πόλεις Νομούς και περιοχές…

Οι λοιμωξιολόγοι που συνεργάζονται με την κυβέρνηση και ΡΟΥΦΑΝΕ  χιλιάδες ευρώ απο την Κυβέρνηση και τις Φαρμακοβιομηχανίες οπως Μαγιορκίνης ,Συψας,Τσιόρδας κ.α δίνουν εισηγήσεις για ΜΑΣΚΑ και σε εξωτερικούς Χώρους και ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ με απαγορεύσεις κυκλοφορίας σε Καστοριά Γιάννινα κλπ. και με κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.

Τελειώνουν τη Χώρα Οικονομικά και τμηματικά ..Οτι απέμεινε ορθιο ΣΒΗΝΕΙ!!!

Ο Μητσοτάκης ακολουθεί ΕΝΤΟΛΕΣ Παγκοσμιοποίησης ελέγχου πληθυσμού ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ και προετοιμασίας για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ του πληθυσμού…Οσοι εμβολιαστούν θα εχουν άμεσα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ….Εξασφαλίζουν τον πρόωρο θάνατο τους όπως ο εθελοντής της  που πέθανε δυο μέρες μετα το

εμβόλιο..

Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί ο κ Μαγιορκίνης που πηρε 750,000 ευρώ μέχρι στιγμής ο οποίος δήλωνε πριν εμφανιστεί στο πάνελ με τον Χαρδαλιά οτι δεν θα αγόραζε μάσκα ουτε για τη μάνα του για να μην εχει την ψευδαίσθηση οτι προστατεύει!!!

Αυτός ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ έκανε κολοτούμπα και μας λέει φοράτε μάσκες παντού και κλείστε πόλεις!!!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ τους πολίτες στην Απόγνωση και την Φτωχοποίηση..ακολουθώντας εντολές Bill Gates και ολων των ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ της Νέας Τάξης..για ενα ιό που εχει 0,02 – 0,06% θνησιμότητα!!!

Τ

α Νοσοκομεία της Χώρας έχουν μετατραπεί σε Νοσοκομεία για μια ανύπαρκτη στατιστικά ασθένεια τον covid 19 ..Ολες οι άλλες ασθένειες εξαφανίστηκαν!!!

Κρύβουν επιμελώς οτι οι θάνατοι που παρουσιάζουν δεν είναι απο covid αλλά από αλλα βαριά νοσήματα που εχουν… Θέλουν να πιστέψουμε οτι δεν πεθαίνουν οσοι εχουν βαριά νοσήματα απο καρδιά νεφρική ανεπάρκεια, πνευμονία , εγκεφαλικά κ.α..

Ο Μητσοτάκης και οι κομπογιανίτες λοιμωξιολόγοι ΚΛΕΙΝΟΥΝ την Ελλάδα και μοιράζουν το Αιγαίο και το Ιόνιο…Άπλωσαν ολα τα τζιχάντια και τους Ισλαμοφασίστες και πάμε για ΚΟΥΓΚΙ!!!

Η απελευθέρωση της Χώρας είναι μονο στα χέρια σας…Εχουμε περάσει την ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ…Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι εντός της Χώρας..Ειναι ολοι αυτοί οι Πολιτικοί κανίβαλοι που αποδέχθηκαν να εφαρμόσουν το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ covid 19..

Την ιδια ωρα ο ΠΟΥ με ανακοίνωση του λέει να μην λαμβάνονται περιοριστικά μετρα!!! Δυστυχώς εδω τα εχουμε και με το παραπάνω..Χιλιάδες σε απόγνωση στην ΠΕΙΝΑ..και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!

Η εκρηξη οι ραγδαίες εξελίξεις  και τα Τσουνάμια θα σκάνε απο 28/10/20 και μετα .Δεν θα προλαβαίνουμε να τα  καταγράφουμε..γιατί μέχρι τώρα οι περισσότεροι ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ!! Και δυστυχώς το ξύπνημα θα ειναι πολύ αγριο…

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »