Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ο αναρχικός Τσίπρας παραχώρησε στα μουλωχτά Ελληνικό έδαφος στην Κρήτη για να εγκαταστήσει ραντάρ το Ισραήλ

Ο αναρχικός Τσίπρας-Rothschild που θα καταργούσε τα ΜΑΤ … παραχώρησε στα μουλωχτά Ελληνικό έδαφος στην Κρήτη για να εγκαταστήσει ραντάρ το Ισραήλ…ώστε να μας χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που η Τουρκία και η Συρία …θελήσουν να ανταποδώσουν τις επιθέσεις των Σιωνιστών.

ΠΗΓΗ
Τα ραντάρ που εγκαθιστά το Ισραήλ σε λίγες εβδομάδες στην Κρήτη – που η εμβέλειά τους φτάνει ώς τα 600 χιλιόμετρα – με τη σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ, και οι διευκολύνσεις που
έχει από το ραντάρ της Εθνικής Φρουράς στο Τρόοδος (μπορεί να έχει εικόνα ώς το Ιράν όταν δεν πετούν τα κατασκοπευτικά U-2), δίνουν στο Τελ Αβίβ τη δυνατότητα να ελέγχει ολόκληρο το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Αφενός έχει αποτρεπτική ικανότητα έναντι της Τουρκίας και αφετέρου έναντι του Ιράν και κάθε άλλης απειλής στην περιοχή. Και το σημαντικότερο; Πρόσβαση στα ραντάρ αυτά θα έχουν και ελλαδίτες και κύπριοι χειριστές (real picture on real time).

Στην Κρήτη άλλωστε είναι εγκατεστημένοι και οι ρωσικής κατασκευής πύραυλοι S-300, τους οποίους χειρίζονται με επιτυχία έλληνες αξιωματικοί, οι οποίοι μάλιστα πραγματοποίησαν και δοκιμαστικές βολές όταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ ήταν ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος. Ετσι η Κρήτη γίνεται το κέντρο ηλεκτρονικής επιτήρησης ολόκληρου του Αιγαίου.

Για πρώτη φορά το Ισραήλ τοποθετεί με τα ραντάρ αυτά ηλεκτρονικά μάτια (εκτός Ισραήλ), με απώτερο στόχο τον πλήρη έλεγχο μιας περιοχής που καλύπτει από τα στενά των Δαρδανελλίων ώς την Ανατολική Μεσόγειο και το Ιράν, στη λογική του άξονα Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ. Προς την κατεύθυνση αυτή, το Ισραήλ έχει την πλήρη στήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης και αυτό ίσως προσδίδει ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η ιδιαίτερη συμπάθεια των ΗΠΑ προς το Τελ Αβίβ είναι αποτέλεσμα της ιρανικής απειλής και της ατίθασης στάσης της Τουρκίας, που φλερτάρει με τη Ρωσία.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ