Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Πέρασαν 9 χρόνια από το ειδεχθές έγκλημα στη «ΜΑΡΦΙΝ» και οι δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Το έγκλημα τελικά συγκαλύφτηκε, παρά τις χιλιάδες των μαρτύρων και τις δεκάδες των καμερών ασφαλείας που κατέγραφαν κάθε κίνηση στην περιοχή

(Σημείωση από Οι Μάσκες Πέφτουν: Εσύ που δυσκολεύεσαι να δεχθείς ότι οι δράστες ήταν παρακρατικοί με εντολές και προστασία άνωθεν, σκέψου, αν εσύ και η παρέα σου προσπαθούσες να κάνεις το ίδιο στις ίδιες ακριβώς συνθήκες, πόσο παραπάνω από μηδενικές πιθανότητες νομίζεις ότι θα είχατε να μην συλληφθείτε την ίδια μέρα ή την ίδια ώρα; )

Το έγκλημα συγκαλύφθηκε, γιατί εντολέας ήταν το αμαρτωλό καθεστώς των μνημονίων και της επιτροπείας, που μέσω αυτού του εγκλήματος εξασφάλισε την επιβίωσή του, εις βάρος των Ελλήνων.
* * *
5 Μάϊου 2010. Γενική απεργία στην Ελλάδα: Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι διαδήλωναν στην Αθήνα κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης. Διαδηλώσεις έγιναν και στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα και το Ηράκλειο. Οι αριστεροί προβοκάτορες έβαλαν φωτιά σε υποκατάστημα της Μαρφίν και έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικής Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ. 

Σαν σήμερα, το 2010 έχασαν τη ζωή τους στο χώρο εργασίας τους 
η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό.

Δεν ανήκαν στο Πάνθεον των «ηρώων» της Καισαριανής, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αντίθετα ήταν θύματα τους. Δεν ήταν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν ήταν ο Παύλος Φύσσας.
Οι δολοφόνοι κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από τα μπλοκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, που τους κάλυψαν. Αυτοί φώναζαν «Κάψτε τους» και «αλάλαζαν» , την ώρα που οι δολοφόνοι έσπαγαν με ειδικό εργαλείο το άθραυστο τζάμι της ΜΑΡΦΙΝ και πέταγαν μέσα μολότοφ και επιταχυντικό υγρό.
Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό.

Ήταν τότε οι μέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του Αβάπτιστου Τζέφρυ Παπαεβραίου και τα τάγματα εφόδου του Σόρος, με την αριστερή κουκούλα, εκπλήρωσαν το αντιλαϊκό της καθήκον και προβοκάρισαν τις λαϊκές κινητοποιήσεις τερματίζοντας τις αντιδράσεις του Λαού, απέναντι σε αυτό που θα επακολουθούσε.

Το έγκλημα τελικά συγκαλύφτηκε, παρά τις χιλιάδες των μαρτύρων και τις δεκάδες των καμερών ασφαλείας που κατέγραφαν κάθε κίνηση στην περιοχή.

Το έγκλημα συγκαλύφθηκε, γιατί εντολέας ήταν το αμαρτωλό καθεστώς των μνημονίων και της επιτροπείας, που μέσω αυτού του εγκλήματος εξασφάλισε την επιβίωσή του, εις βάρος των Ελλήνων.

Το έγκλημα συγκαλύφτηκε και όλο το Συνταγματικό Τόξο καθως και η τυφλή και αδέκαστη επιθυμεί και να ξεχαστεί.


  Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε ότι στις 5 Μαΐου 2010, αριστεροί δολοφόνοι, με τη βοήθεια αριστερών συνεργών τους έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν ένα το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικης Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »