Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.

Ένας ασφυκτικός κλοιός γύρω από το Ιράν από τους “καλούς” …οι οποίοι κατηγορούν το Ιράν ότι ετοιμάζεται να χτυπήσει Αμερικανικούς στόχους.

Μετέφεραν πυραύλους patriot, βομβαρδιστικά Β52 και αεροπλανοφόρα έξω από το Ιράν …και θα φταίει το ΙΡΑΝ αν κάνει πως υπερασπίζεται τα σύνορά του.

Οι τοκογλύφοι θα εκμεταλλευτούν τον Τράμπ για να τελειώνουν με το Ιράν που εξακολουθεί να απειλεί το Ισραήλ, που τους χάλασε τα σχέδια στη Συρία και που ανέτρεψε την κυβέρνηση-μαριονέτα των τοκογλύφων στην Υεμένη. Μένει μία προβοκάτσια, μια false-flag operation και
όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.2

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.3

Εκτός από τις ΗΠΑ …τώρα και το Ισραήλ «κινδυνεύει» από μία Ιρανική επίθεση. Κι όλοι μαζί θα επιτεθούν «αμυνόμενοι» στο Ιράν που έχει και πολλά πετρέλαια …

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.4

Και μετά από τόσες κοινές ασκήσεις που έκανε η περήφανη Ελλάδα με τους δολοφόνους του Ισραήλ …ο Ελληνικός Στρατός είναι πανέτοιμος να ξαναβάλει πλάτη στη Νέα Τάξη … συμμετέχοντας στην άνανδρη επίθεση εναντίον ενός λαού που ποτέ δεν έβλαψε τη χώρα μας.

Συμπτωματικά πάντα …το ISIS που ποτέ δεν ακούμπησε Ισραηλινό …απειλεί και το ΙΡΑΝ… Πως γίνεται να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους εχθρούς με το Ισραήλ άραγε;


Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.444

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »