Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Άντε βρε...να παίρνει σειρά και ο Κουφοντίνας . Εκλογές έρχονται.

Ο ένας μετά τον άλλον οι κατηγορούμενοι για ξέπλυμα χρήματος και για βαριά σκάνδαλα βγαίνουν έξω και αφήνονται ελεύθεροι. 

Μετά το πρόσφατο σοκ από την πρόταση του εισαγγελέα να αθωωθεί ο Τσουκάτος για το 1 εκατ. μαύρα που μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ έρχεται και το ξέπλυμα του Ανδρέα Μαρτίνη.

Παρά το γεγονός οτι οι πάντες γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο λαμόγιο  έχει φεσώσει το δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος 3,1 εκατομμυρίων μάρκων, η δικαιοσύνη αποφάσισε να τον ρίξει στα… μαλακά με 10 χρόνια με αναστολή.

Συγκεκριμένα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της
Αθήνας καταδίκασε τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη και τη σύζυγό του για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από κοινού ύψους 3,1 εκατ. γερμανικών μάρκων, σε ποινή κάθειρξης 10 ετών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μαρτίνης δεν επιστρέφει στη φυλακή μέχρι την έφεση, ωστόσο για τα μάτια του κόσμου τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Ερρίκος Ντυνάν και πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καταδικάστηκε για μίζα που φέρεται να έλαβε από το 1998 έως το 2003 για την υπογραφή σύμβασης του ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» με την γερμανική εταιρεία «Hospitalia International», για νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση (Μάιος 2016) και αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας με περιοριστικούς όρους τον Αύγουστο του 2017.

Έχει επίσης καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για το αδίκημα της απιστίας κατ' εξακολούθηση σε 7 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλίων του Ερρίκος Ντυνάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »