Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κοτζιάς ο ανεκδιήγητος ΥΠΕΞ μιας ανεκδιήγητης κυβέρνησης. Δεν θέλει να πει αυτό που σκέφτεται, μπλέκει τη Ρωσία και την Κίνα!

Παρέμβαση της Μόσχας στην κόντρα Κοτζιά- Καμμένου: Για την υποκλοπή από Ρώσους χάκερ

Την παρέμβαση της Μόσχας στην κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο προκάλεσε η καταγγελία του πρώην υπουργού Εξωτερικών για υποκλοπή email από χάκερ των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην υπουργών «φούντωσε» όταν ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή δεκάδες email. Αυτά, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι από επικοινωνία πριν από τη διενέργεια του διαγωνισμού για τις βίζες και την
προκήρυξη του διαγωνισμού του υπουργείου Εξωτερικών. Η επικοινωνία ήταν ανάμεσα σε εκείνον που θα οριζόταν πρόεδρος της επιτροπής, με τον πρόεδρο εταιρείας που θα συμμετείχε στον διαγωνισμό.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Νίκος Κοτζιάς άφησε βαριά υπονοούμενα κατά του κ. Καμμένου, για αυτά τα email. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι τα email βρίσκονται σε αμερικανικούς server και συνέχισε: «Δεν μπαίνεις εύκολα εκεί γιατί χτυπάνε τα καμπανάκια. Ρώτησα τους ειδικούς και μου απάντησαν ότι μόνο δύο μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι χάκερ της ΕΥΠ ή ρωσικές και κινεζικές μυστικές υπηρεσίες. Αρα ή έχουμε πλαστογράφηση κειμένων ή έχουμε υποκλοπή σε συνεργασία με βάση αυτών που λένε οι ειδικοί».

Οι αναρτήσεις της ρωσικής πρεσβείας για τον Κοτζιά

Οι καταγγελίες αυτές του κ. Κοτζιά προκάλεσαν την αντίδραση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, που μέσω Τwitter ζήτησε να παρουσιαστούν στοιχεία, αν υπάρχουν, για να ερευνηθούν από τις ρωσικές αρχές. Χωρίς αποδείξεις, πρόκειται για συκοφαντία, επισημαίνει στις αναρτήσεις της η ρωσική πρεσβεία και καταλήγει ότι είναι αδιάφορο για τη Μόσχα ποιος θα κέρδιζε τον διαγωνισμό για τις βίζες.

«Πάλι δήθεν “Ρώσοι χάκερ”… Εάν υπάρχουν στοιχεία, ας παρουσιαστούν αρμοδίως, και οι Ρωσικές αρχές θα τα ερευνήσουν και θα απαντήσουν επίσημα. Αλλιώς θα ήταν καλό να αποφεύγονται νέες κατηγορίες για “ρωσική ανάμειξη” στα εσωτερικά της Ελλάδος. Χωρίς αποδείξεις πρόκειται για συκοφαντία. Είναι περίεργο ότι, παρά τις πραγματικές αποκαλύψεις για τις αμερικάνικες υποκλοπές, ακόμα και εις βάρος ηγετών ευρωπαϊκών χωρών, κάποιοι τις αποσιωπούν. Και να σοβαρευτούμε: το ποιος (και πώς) θα κέρδιζε το διαγωνισμό για βίζες είναι αδιάφορο για τη ρωσική πλευρά», αναφέρει στις αναρτήσεις της η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »