Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Όπου χρειάζεται να γίνει διαμελισμός πολυεθνικών κρατών χρηματοδοτούν και διαφημίζουν τον εθνικισμό των «καταπιεσμένων».

Γι’ αυτό ο Σιωνισμός τάχθηκε με τους μειονοτικούς μουσουλμάνους στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας , γι’ αυτό χρηματοδοτούν τους φιλοσκοπιανούς και τους φιλότουρκους στην Ελλάδα ώστε αν χρειαστεί να γίνει διαμελισμός της Ελλάδας … να είναι έτοιμες οι εστίες αποσταθεροποίησης.

Οι μουσουλμάνοι της Σερβίας κατάλαβαν το παιχνίδι που έπαιξαν οι τοκογλύφοι στις πλάτες τους , κατάλαβαν ότι τους αιματοκύλισαν για να βρουν πρόφαση να ισοπεδώσουν την Γιουγκοσλαβία.

Οι σλαβόφωνοι και οι μουσουλμάνοι της Ελλάδας θα οδηγηθούν στην αγκαλιά των πρακτόρων των τοκογλύφων με την στοχευμένη δράση των δήθεν εθνικιστών και δήθεν πατριωτών της CIA και της Μοσάντ.

Οι ίδιοι «ακροδεξιοί» και «ακροαριστεροί» τρομοκράτες που φροντίζουν ώστε το κοπάδι να παραμένει στο κέντρο και να ψηφίζει τα κόμματα εξουσίας … είναι οι ίδιοι που οι μεν ως «εχθροί» κι οι άλλοι ως «προστάτες» οδηγούν τους μειονοτικούς στην αγκαλιά των ΜΚΟ και των κομμάτων του Soros και των Rothschild.

Πολύπλοκο το παιχνίδι για να
το καταλάβουν άνθρωποι που δεν ερευνούν και που φανατίζονται από πράκτορες που τους κερνούν τσίπουρα από …αγάπη.

Κανείς δεν προσέχει ότι ΟΥΤΕ η ακροδεξιά , ΟΥΤΕ η ακροαριστερά τολμούν να συλλαβίσουν τις λέξεις CIA και Μοσάντ … για να μην τραβήξουν την προσοχή στ’ αφεντικά τους.

Η αναφορα του 1987 του HRW στον Αλβανικο εθνικισμό (τον οποίο στηριξε το εβραικο λομπυ) οπου εγινε μαζικη αποχωρηση των αλλων εθνων από το Κόσσοβο, μεχρι και των Ρομα και της Τουρκικης κοινοτητας.

Όπου χρειάζεται να γίνει διαμελισμός πολυεθνικών κρατών χρηματοδοτούν και διαφημίζουν τον εθνικισμό των «καταπιεσμένων» .2
Η αναφορα του HRW στην Βοσνία, οπου ο μετεπειτα Βοσνιος προεδρος αναφερεται ως πανισλαμιστης. Ειναι προφανες οτι το εβραικο λομπυ αγαπαει Iσλαμ.


Όπου χρειάζεται να γίνει διαμελισμός πολυεθνικών κρατών χρηματοδοτούν και διαφημίζουν τον εθνικισμό των «καταπιεσμένων» .3


Η αναφορα σε παλιο τευχος της εφημεριδας της Scientology οπου διαφημιζει τον ΟΑΣΕ ως παραμαγαζο του HRW. Τουτεστιν:




HRW καταγγελλει, ΝΑΤΟ επεμβαινει στρατιωτικα, ΟΑΣΕ αναλαμβανει το πλιατσικο και το ξεκοκαλισμα της χωρας, υπερ των παγκοσμιων τοκογλυφων.


Όπου χρειάζεται να γίνει διαμελισμός πολυεθνικών κρατών χρηματοδοτούν και διαφημίζουν τον εθνικισμό των «καταπιεσμένων» .5
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »