Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Το Ισραήλ σκότωσε εγκυμονούσα μητέρα και το ενός έτους παιδί της στη Γάζα

Το Ισραήλ κλασικά… σκότωσε έγκυο κοπέλα και το ενός έτους παιδί της …και μερικούς ακόμα νεαρούς άμαχους …αλλά δεν βαριέσαι …είναι φίλοι μας οι δολοφόνοι του Σιωνισμού.

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη χτύπησαν ένα σπίτι στην ανατολική Γάζα, σκοτώνοντας μια έγκυο γυναίκα και το παιδί της.

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας επιβεβαίωσε το θάνατο του ενός έτους Seba Arar και της εγκύου μητέρας του Falasteen Arar (37 ετών), μετά από επίθεση ισραηλινών πολεμικών αεροσκαφών κατά της οικίας τους στην
ανατολική Λωρίδα της Γάζας, δύο αδελφές τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά κατά την επίθεση.

Τις τελευταίες 24 ώρες, το Ισραήλ τραυμάτισε πάνω από 100 Παλαιστίνιους και σκότωσε 7, στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Παρακάτω τα ονόματα των πεσόντων:
  1. Seba Abu Arar (1,2 ετών)
  2. Falasteen Arar (37 ετών και έγκυος)
  3. Raed Abu Tair (19 ετών)
  4. Emad Nasser (22 ετών)
  5. Alaa Al-Boubali (29 ετών)
  6. Ramzi Abdo (31 ετών)
  7. Abdullah Abu Malouh (33 ετών)
Οι ένοπλες πτέρυγες της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ απάντησαν με την εκτόξευση 300 πυραύλων κατά του Ισραήλ, δεν δολοφονήθηκαν Ισραηλινοί.

Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει drones, πυροβολικό, πολεμικά πλοία, πολεμικά αεροπλάνα, τεθωρακισμένα και επιθέσεις με ελικόπτερα κατά της Γάζας. Οι επιθέσεις συνεχίζονται και κάθε τομέας της Γάζας έχει χτυπηθεί, συμπεριλαμβανομένων κυρίως σπίτια και ενός πανεπιστημίου, με οδυνηρά αποτελέσματα.

Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »