Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ρίχνουν ζεστό χρήμα στο Τύπο (500χιλ ευρώ)…Για «ενημέρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών (έγγραφο-απόφαση)»

Με το επιχείρημα ότι πρέπει να λάβουν γνώση οι Έλληνες πολίτες, ο Νίκος Παππάς εκταμιεύει €500.000 από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να δημοσιευτεί μέσω του Τύπου η Συμφωνία των Πρεσπών που προβλέπει «Βόρεια Μακεδονία», «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα»

Παραχώρησε “μακεδονική” γλώσσα και “μακεδονική” ταυτότητα στους Σκοπιανούς η κυβέρνηση και τώρα μας στέλνει και το λογαριασμό από πάνω για να εμπεδώσουμε το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Με εντολή λοιπόν του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά πληρώνουμε 500.000 ευρώ για τη δημοσίευση μέσω του Τύπου της Συμφωνίας την ώρα που γυρίζεται και βίντεο για
τους όρους της   για να προωθηθεί από τα κυβερνητικά social media.


 Ειδικότερα με απόφαση του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής Γιώργου Φλωρεντή, ύστερα από υπουργική εντολή, της 25ης Απριλίου 2019, εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 500.000

pen1
pen2
ευρώ για την πραγματοποίηση ισόποσης δαπάνης προβολής. Πρόκειται για την υλοποίηση “τεκμηριωμένου αιτήματος της Διεύθυνσης Ενημέρωσης για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης δαπάνης, συνολικού ποσού 500.000ευρώ, που αφορά στη δημοσίευση μέσω του Τύπου της Συμφωνίας των Πρεσπών ‘Τελική Συμφωνία για την επίλυση των διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, 817(1993), τη λήξη της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995 και την εδραίωση στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των μερών’, ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι Ελληνες πολίτες, σε συνέχεια σχετικής κυβερνητικής δέσμευσης

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »