Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Επέμβαση του Κιέβου στην Αν. Ουκρανία: Η Σφαγή των αντιστασιακών από τα φασιστικά κτήνη & η παραπληροφόρηση – ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από χτες έχουμε εκατόμβες νεκρών στην Αν. Ουκρανία με δεκάδες θύματα φιλο-Ρώσους αυτονομιστές που αντιστέκονται στο πραξικόπημα των φασισταριών της ΕΕ/ΗΠΑ του Κιέβου, παρά το καταφανές «άδειασμα» του καθεστώτος Πούτιν απέναντι τους, που αντί να διακόψει κάθε διπλωματική σχέση και να στείλει άμεσα στρατό μέσα στην Ουκρανία να προστατέψει τον πληθυσμό, αντ’ αυτού βγάζει «καταδικαστικές αποφάσεις» και στέλνει το θέμα …στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ (που ξέρουμε πού θα τις γράψει), την ίδια στιγμή που σφάζονται δεκάδες αντιστασιακοί από τα κτήνη της Υ/Ε!  

Χτες τα φασισταριά της δοτής κυβέρνησης (που είχαν από μέρες μεταφερθεί κατά εκατοντάδες στην Αν. Ουκρανία) έκαψαν ζωντανούς 39 καταληψίες του κτιρίου των Εμπορικών Ενώσεων στην Οδησσό. Αυτή την είδηση καθώς και άλλες διαμάχες στο δρόμο μεταξύ των εγκάθετων του Κιέβου και των αντιστασιακών, τα δυτικά ΜΜΕ με όλη την «δημοσιογραφική» που τα νομιμοποιεί, την παρουσίασαν ως «σφαγή μεταξύ φιλο-Ρώσων και φιλοκαθεστωτικών», οι οποίοι μάλιστα φιλο-Ρώσοι είχαν την…ανοχή του Κιέβου στις καταλήψεις, χωρίς βέβαια έτσι να καταλαβαίνει κανείς στη Δύση τι συμβαίνει. Κάτι που κορυφώνει την ενορχηστρωμένη σύγχυση στους δυτικούς λαούς (και όχι μόνο) για το πόσο κρίσιμα για όλη την πορεία της κοινωνικής πάλης είναι αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην περιοχή.

Ο ΥΠΕΞ της Σουηδίας δε δίστασε να καταγγείλλει τους καταληψίες-«αλήτες» για την σφαγή! ενώ το πάντα γκεμπελικό BBC των μεγαλύτερων φιλο-σιωνιστικών αλητών του μιντιακού συστήματος στην Ευρώπη στηριζόμενο σε «μαρτυρίες» …τουριστών από το Κίεβο (!) που είχαν πάει στην Οδησσό, παρουσίασε τη διαμάχη ως συμπλοκές μεταξύ ποδοσφαιρόφιλων υπέρ της
ένωσης της Ουκρανίας από τη μία, και Ρώσων πρακτόρων από την άλλη. Ενώ έβγαλε το συμπέρασμα ότι ακροβολιστές που εθεάθησαν στις ταράτσες κτιρίων ήταν φιλο-Ρώσοι στρατιωτικοί, αναμασώντας τη σχετική προπαγάνδα για τους Ρώσους «πρασινοσκούφηδες» που δήθεν έχουν κατακλύσει την Ανατολική Ουκρανία, και αποκαλύφτηκαν πολλάκις ως χοντρές σκευωρίες, και ενώ είναι τεκμηριωμένο από επίσημα χείλη ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές που σκορπούσαν τον θάνατο στο Κίεβο ήταν μισθοφόροι της Υ/Ε και των γειτονικών «κρατών» που τους εκπαίδευαν!

Παρόμοιο αιματοκύλισμα με «ελεύθερους σκοπευτές» καθώς και τη χρήση τακτικού στρατού του Κιέβου που χτυπούσαν και αμάχους, σύμφωνα με μαρτυρίες που –σε αντίθεση με τις παραπάνω «μαρτυρίες» των φασισταριών και, κατά πάσα πιθανότητα, πρακτόρων-«τουριστών» της Υ/Ε,– δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε, έλαβε χώρα στο Kramatorsk με 10 τουλάχιστον νεκρούς μέχρι τώρα.

Σήμερα οι κτηνωδίες έγιναν ακόμη πιο ασύλληπτες, με τον νεοδιορισμένο Δήμαρχο του λαού του Σλάβιανσκ, που εγκαταστάθηκε από τους αντιστασιακούς, να καταγγέλλει ότι 10 μαχητές αυτο-άμυνας εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τα τάγματα θανάτου των νεοναζί του Δεξιού Τομέα, όταν οι πρώτοι μαζί με πολλούς άλλους που τραυματίστηκαν, προσπάθησαν να εμποδίσουν (σύμφωνα με τον ίδιο φτιάχνοντας ανθρώπινες αλυσίδες), τα φασισταριά να μπουν στο χωριό τους, Andreevka, στα περίχωρα του Σλάβιανσκ!!

Το αιματοκύλισμα των αδίστακτων  εγκληματιών της Χούντας του Κιέβου δεν έχει τέλος, και εάν δεν υπάρξει άμεσα σθεναρή επέμβαση από τη Μόσχα που σε μια τόσο κρίσιμη ιστορική καμπή «αδειάζει» όλο το παλλαϊκό κίνημα που στήριζε μέχρι σήμερα το επαμφοτερίζων καθεστώς Πούτιν (κάτι που φάνηκε και από τις μαζικές εκδηλώσεις στην Πρωτομαγιά, τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις κλπ.), οι εξελίξεις που θα έρθουν θα σημάνουν αναπότρεπτα τραγικές συνέπειες για την εξέλιξη του εθνο-απελευθερωτικού αγώνα κατά της Υπερεθνικής Ελίτ και των προτεκτοράτων της, παγκοσμίως.

Ζωντανή ενημέρωση στα αγγλικά από το RT εδώ: live updates

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »