ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Γιατί ο Τσίπρας μας δείχνει (από το 2015) ότι μελετά τον Άρη Βελουχιώτη;Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι γνωστό πως στην Ελληνική Βουλή έφερε “νέα ήθη”. Όπως, όταν έφθασε στο Κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του δευτέρου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, κρατώντας στα χέρια του το βιβλίο “Άρης Βελουχιώτης: Ανηφορικοί δρόμοι”. Το οποίο ξεφύλλιζε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δείχνοντας από το ύφος του πως, του δημιουργούσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι σε διάφορες σελίδες του βιβλίου ξεχώριζαν “χαρτάκια επισημάνσεως”, μας δηλώνει ότι ο Πρωθυπουργός το είχε ξεκοκαλίσει το συγκεκριμένο βιβλίο και είχε επισημάνει διάφορα σημεία του, που προφανώς έχριζαν μεγαλύτερης φροντίδας και προσοχής.

Βέβαια, τι δουλειά είχε να εμφανισθεί υπό μάλης με βιβλίο του Άρη Βελουχιώτη, σε μια πολύ κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή, ένας Θεός ξέρει το γιατί…

Ο Άρης Βελουχιώτης είναι ο ήρωας του Τσίπρα.

Είναι σε όλους γνωστό πως ο Άρης Βελουχιώτης είναι ο “ήρωας” του Αλέξη Τσίπρα. Όπως για πολλούς εξ ημών είναι
ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και τόσες άλλες φωτεινές μορφές που θυσίασαν τη ζωή τους για το Μεγαλείο της Ελλάδος.


Για τον Πρωθυπουργό, είναι ο Άρης Βελουχιώτης!!


Δηλαδή, ο πρωταγωνιστής λουτρού αίματος της σφαγής του Μελιγαλά.


Πρόκειται, ίσως, για την πιο εγκληματική φυσιογνωμία της νεώτερης Ελλάδος, που κάποιοι σήμερα επιχειρούν να τον αγιοποιήσουν και να τον δοξάσουν ως σύμβολο της “εθνικής μας αντίστασης”.


Το πραγματικό του όνομα ήταν Αθανάσιος Κλάρας και το κομματικό του ψευδώνυμο – που του το κόλλησαν οι σύντροφοί του – ήταν “Μιζέριας”. Αιώνιος φοιτητής της Γεωπονικής Σχολής, αλλά και κλέφτης, ψεύτης, λωποδύτης, πλαστογράφος και κοινός κατάδικος των φυλακών. Βέβαια, το 1923 έγινε και κομμουνιστής. Είχε γεννηθεί στη Λαμία το 1905.


Δείτε παρακάτω το ποινικό μητρώο του “Μιζέρια”, του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ:

Απόφαση 988/24.7.1925 Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης: 2 χρόνια φυλάκιση για κλοπή.
Απόφαση 1254/20.9.1929 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 20ήμερη φυλάκιση για αυτοδικία.
Απόφαση 509/23.5.1930 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 2 μήνες φυλάκιση για αντίσταση κατά της αρχής.
Απόφαση 108/25.6.1934 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 4 μήνες φυλάκιση για πλαστογραφία.
Απόφαση 849/5.9.1934 Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης: 1 μηνός φυλάκιση για πλαστογραφία.
Απόφαση 13030/20.9.1934 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 2,5 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία.
Απόφαση 1835/3.11.1937 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 3 μήνες φυλάκιση για πλαστογραφία.
Απόφαση 1989/1939 Πλημμελειοδικείου Αθηνών: 6 μήνες φυλάκιση για ψευδορκία.

Τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο.


Η έμφυτη ομοφυλοφιλία του, του δημιούργησαν μια εκρηκτική ψυχοπαθολογία που έβρισκε διέξοδο μόνον σε μια πρωτοφανή σκληρότητα και σαδισμό προς τους συνανθρώπους του και ιδιαίτερα προς τους αντιπάλους του. Ακόμα και οι σύντροφοί του στο κόμμα τον θεωρούσαν ένα εγωπαθές, πονηρό, κτηνώδες και απάνθρωπο άτομο, χωρίς ίχνος ανθρωπισμού.
Τα παραπάνω αποδεικνύονται από το μικρό απόσπασμα που σας παραθέτω παρακάτω από το λόγο του Άρη Βελουχιώτη το 1943 στη Δεσφίνα.


«Σύντροφοι και συντρόφισσες, τον πραγματικό σκοπό μας μέχρι σήμερα δεν τον έχουμε αποκαλύψει…Εάν ρωτήσεις καλά – καλά κάθε στρατιώτη απ’ αυτούς τι επιθυμεί δεν θέλει τίποτε άλλο από του να φτάσει σύντομα σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του. Σας φέρνω παράδειγμα πως μαςεπιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό … Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού που άλλο δεν κάνανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας ή Βασιλιάδες. Το κίνημα του Ζέρβα είναι κίνημα πουλημένο στους Εγγλέζους και αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα τους. Είναι τελείως ξένο με τον Ελληνικό λαό, αλλά έχουμε και μ’ αυτόν λογαριασμούς που πολύ γρήγορα θα τους ξεκαθαρίσουμε για να φύγει κάθε εμπόδια από το δρόμο μας… Από τώρα και στο εξής όλοι πάνω στα πηλίκια σας θα γράψετε με κόκκινα γράμματα “Ερυθρός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός ΕΛΑΣ Ζωή ή θάνατος”».


Αυτός είναι ο “Δημοκράτης” ήρωας του σημερινού Πρωθυπουργού της Ελλάδος. Αυτός ο μισαλλόδοξος σφαγέας των Ελλήνων Άρης Βελουχιώτης.


Ο Τσίπρας εμπνέεται και τον ακολουθεί κατά πόδας.


Από αυτόν τον κοινό λωποδύτη, εμπνέεται ο Πρωθυπουργός μας. Γι΄ αυτό και τον αντιγράφει. Θέλει να επαναφέρει τα σύνορα της Ελλάδος στον Όλυμπο.


Άλλωστε, αυτό υποδηλώνει η πολιτική της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις προσφυγικές ροές από την Τουρκία. Που εγκλωβίζουν στην Πατρίδα μας χιλιάδες πρόσφυγες – μετανάστες – λαθρομετανάστες – παράτυπους μετανάστες (σύγχρονος όρος των Συστημικών ΜΜΕ). Που κατασκευάζουν εκατοντάδες Hot Spots για να τους “φιλοξενήσουν”. Αποκρύπτοντας από τον ελληνικό λαό ότι θα παραμείνουν στην Πατρίδα, αιώνια. Και δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι εξ αυτών θα “φιλοξενηθούν” στη Βόρεια Ελλάδα. Έχετε ακούσει για κατασκευή Hot Spot στην Πελοπόννησο;


Ο διαμελισμός της Ελλάδος και του Έθνους μόλις ξεκίνησε. Ο ελληνικός λαός τίθεται προ των Εθνικών ευθυνών του. Θα παραδώσει την Πατρίδα του στους αριστερό-μπολσεβίκους; Θα δεχθεί να τιμούν την επέτειο της Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου, Μουσουλμάνες που παρελαύνουν με τις μαντίλες στο κεφάλι; Αυτές πράγματι τι ακριβώς τιμούν τη συγκεκριμένη ημέρα;


Οι ήρωες του ΄21 ελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Τουρκιά, και ο Τσίπρας και η παρέα του μας παραδίδουν πάλι σ΄ αυτούς!!


Θα το ανεχτούμε;
Πηγή: «Τσίπρας, Βελουχιώτης και CIA θέλουν τα σύνορά μας στον Όλυμπο» από το blog Διά-Κόσμος Ἑλλάς


2 σχόλια:

  1. πολυ λεζαντα χωρις την ζαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο εξω Βελουχιωτης
    και απο μεσα ο Ροτσιλντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ