Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

TΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε - Ν.Π.Ι.Δ 92% ΑΓΝΩΣΤΟΙ (ΓΝΩΣΤΟΙ) ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΟΙΟΣ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

92 % ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ..
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ OI METOXOI ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ;

Η ΚΜΔΕΠ ( ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ 

ΠΥΛΩΝΑΣ ΚΜΔΕΠ 6

" Άπαξ ένα έθνος εκχωρήσει τον έλεγχο του νομίσματος και της πίστωσης, δεν έχει σημασία ποιος θεσπίζει τους νόμους του κράτους. Η τοκογλυφία, άπαξ και επικρατήσει, θα συντρίψει οποιοδήποτε έθνος. Μέχρι να επανέλθει ο έλεγχος της έκδοσης χαρτονομίσματος και της πίστωσης στην κυβέρνηση και αναγνωριστεί ως η πιο περίοπτη και ιερή ευθύνη, όλες οι συζητήσεις για εθνική κυριαρχία του Κοινοβουλίου και της δημοκρατίας είναι ανώφελες και μάταιες"














Το χρήμα ως χρέος - Money as Debt





Η ΕΚΤ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: 
Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών - Bank for International Settlements 


το είδα



<<<   2013: Φωτιά και τσεκούρι στους δημίους μας… 


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Τhierry Meyssan (Μέρος Γ’ : Οι επερχόμενες συγκρούσεις)   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »