Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η Monsanto και η παγκόσμια κυριαρχία

Σχόλιο του Οι μάσκες πέφτουν.

Προσέξτε στο πιο κάτω άρθρο, πόσες γνωστές και ήδη ισχυρές εταιρείες ανήκουν στην Monsanto και κατά συνέπεια πόση δύναμη και συγκεντρωτισμός υπάρχει σε αυτήν. 
Όσοι πιστεύουν ότι εταιρείες σαν αυτήν αλλά και κατ' εξοχήν αυτή η ίδια η Monsanto, δεν έχει την δύναμη να επηρεάζει κυβερνήσεις παγκοσμίως για να δέχονται ως ασφαλείς τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Γ.Τ.Ο.) πού αυτή παράγει, είναι το λιγώτερο αφελείς. 
Οι Γ.Τ.Ο. έχουν ως αποκλειστικό στόχο να υποδουλώσουν οικονομικά και διατροφικά την ανθρωπότητα, σε εταιρείες- αυτοκρατορίες όπως αυτή και επίσης να αρρωστήσουν αργά και σταθερά τον παγκόσμιο πληθυσμό. 
Ο πληθυσμός δεν μπορεί να τα αποφύγει ,αφού οι Γ.Τ.Ο. χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφές ενώ η νομοθεσία απαλλάσσει τις κτηνοτροφικές εταιρείες, κατά παράλογο φαινομενικά τρόπο αλλά ουσιαστικά ευεξήγητο, από την υποχρέωση να το δηλώνουν στους καταναλωτές τους.
Η επιδείνωση αυτή της υγείας, περιλαμβάνει την σταδιακή εξασθένιση του ανοσοποιητικόυ και της γονιμότητας.

Μήπως τους λείπει το κίνητρο; Καθόλου.
Μία μικρή ομάδα οικογενειών κυβερνά παγκοσμίως.
Κυριαρχεί μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος, των πολυεθνικών όλων των τομέων (ιατροφαρμακευτικού, τροφίμων, οπλικών συστημάτων κλ.), με προεκτάσεις στο οργανωμένο έγκλημα και με τον έλεγχο σχεδόν όλων των πολιτικών που δρουν σαν υπάλληλοι υπηρέτες τους. Αυτές οι οικογένειες συμβάλλουν στον σχεδιασμό των πόλεμων, στην παγκόσμια φτώχεια και επιδιώκουν την αποδυνάμωση των εθνικών κρατών. (Η αποδυνάμωση αυτή γίνεται αφ’ ενός μεν μέσω της τεχνητής υπερχρέωσης των κρατών μέσω της παράλογης και εμφανώς ένοχης -εκ μέρους των πολιτικών- αποποίησης από αυτά του φυσικού εκδοτικού τους προνομίου, αφ’ ετέρου δε μέσω της μαζικής υποκινούμενης μετανάστευσης για την αλλοίωση των αρχικών πληθυσμών των χωρών.)
Τέλος επιδιώκουν και την ραγδαία μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού προκειμένου να ελέγχεται πιο εύκολα.
Οι δύσπιστοι ας ερευνήσουν πιό προσεκτικά.

Ακολουθεί το άρθρο:



H λίστα εταιριών της Monsanto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ