Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Οι mega φιλανθρωπίες

 ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ


Μη ξεχάσω να πάω αύριο στο Σύνταγμα να κάνω μια φιλανθρωπία. Ναι, μαζί με το mega θα νοιαστώ για τους συνανθρώπους μου και θα μοιράσω ό,τι έχω, ό,τι μου απόμεινε, δηλαδή τίποτα. Ας πρόσεχα, είμαι απο αυτούς του προκλητικούς εργαζόμενους που έκαναν πορείες.
Το mega απο τον Ιανουάριο του 2010 νοιαζόταν για εμένα, απλά δεν το είχα καταλάβει.
Και δεν νοιάζεται για εμένα μόνο,

νοιάζεται για τον ταξιτζή που δεν έχει μεροκάματο, τον οικοδόμο που τον βάφτισε εργολάβο, τον ελεύθερο επαγγελματία που τον βάφτισε κροίσο, τον ιδιωτικό υπάλληλο που τον βάφτισε προνομιούχο γιατί έπαιρνε 14 μισθούς, όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες.

Για όλους αυτούς νοιάζεται το Mega και όλοι αυτοί θα είναι αύριο στην ουρά να πάρουν τα δώρα απο την φιλανθρωπία του καναλιού.

Φώναζαν, αγωνιούσαν τα έβαζαν με όλους καθώς είναι αμερόληπτοι εκεί στο mega, πολεμούσαν όλες τις συντεχνίες που κατέστρεψαν τη χώρα.

Για ποιους νομίζεται ότι νοιάζεται το mega 3 χρόνια; Για τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη ή για τον εθνικό χρυσοθύρα-εργολάβο Μπόμπολα;

Οχι, νοιάζεται για εμένα. Για εμένα που κάθομαι στον καναπέ μου υπομονετικά και τους ακούω 3 χρόνια τώρα.

Θα θυμάστε την αγωνία που είχαν έτσι και δεν παίρναμε τα δάνεια, μη τυχόν και βγούμε απο το ευρώ.
Αγωνιούσαν μη μεγαλώσει η ανεργία, τελικά έφτασε το

25% επίσημα.

Αγωνιούσαν μην έρθει εκείνη η καταραμένη η ώρα και δεν έχουν λεφτά τα ταμεία για συντάξεις. Τελικά μετά το psi που κούρεψε τα αποθεματικά των ταμείων δεν υπάρχουν λεφτά για συντάξεις.

Το ΙΚΑ μόνο έχει έλλειμμα 777 εκατομμύρια ευρώ, από 109 εκατ. ευρώ το 2012, αυξημένο κατά 612%, το 2013.

Αγωνιούσαν για στάση πληρωμών, εκτός απο το κράτος που έχει κάνει στάση πληρωμών αφού χρωστάει 9 Δις, οι περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις χρωστούν μισθούς.

Αγωνιούσαν πόσο θα μεγαλώσει το χρέος, τελικά το χρέος θα επανέλθει στα επίπεδα του 2009 το 2021 και βλέπουμε.

Πολύ αγωνία είχε η Όλγα μη πτωχεύσω, αύριο κάποια απολυμένη Ολγα θα περιμένει στην ουρά να πάρει παιχνίδι για τα παιδιά της.

Πολύ αγωνία είχε ο Γιάννης μη πτωχεύσω, αύριο ο Γιάννης απο τα Ναυπηγεία θα περιμένει να πάρει τρόφιμα για να ταΐσει τα παιδιά του.

Πολύ αγωνία είχε ο Μανώλης μη πτωχεύσω, αύριο ο Μανώλης ο πρώην μικρομαγαζάτορας θα παρακαλάει να του δώσουν λίγα λεφτά καθότι ανασφάλιστος δεν μποορεί να κάνει την θεραπεία του.

Πολύ αγωνία είχε ο Παύλος μη πτωχεύσω, αύριο ο Παύλος ο Δικηγόρος θα είναι εκεί, αφού το 45% των δικηγόρων της Αθήνας δεν έχουν ούτε μια παράσταση το χρόνο σε δικαστήριο.

Εκεί, στο Σύνταγμα αύριο, θα είναι το mega για να κάνει τη φιλανθρωπία του, να μοιράσει δώρα. Επειδή το mega δεν έχει δώρα για να δώσει, θα τα δώσεις εσύ στο mega για να τα δώσει στους πτωχούς.

Για άλλη μια φορά δηλαδή, το mega θα διαχειριστεί την φτώχεια μας όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
<<<   Η πρόπολις ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς όγκους 


Μέρα Μετανάστη   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ