Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Oμάδες Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος στις Σκουριές με αυτοκίνητα της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!!!

Kυριακή 9-12-2012: Δύο Ορειβατικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης (Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη & ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος) διοργανώνουν πεζοπορεία στις Σκουριές Μ. Παναγίας για να θαυμάσουν το μοναδικό φυσικό κάλλος της ΒΑ Χαλκιδικής.
Η κυκλική πορεία μήκους 21 χλμ που ακολουθούν περνάει από τις Σκουριές, από τις μπάρες, τα συρματοπλέγματα, τις πινακίδες “Στοπ! Μην προχωράτε!”, τους γνωστούς σεκιουριτάδες, μερικές διμοιρίες ΜΑΤ – συνηθισμένο φαινόμενο σ’αυτό το βουνό – και …άλλες μονάδες της αστυνομίας ονόματι Ο.Π.Κ.Ε. που ήταν εκεί με αυτοκίνητα της HELLAS GOLD!!! Τα Ο.Π.Κ.Ε. είναι “Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος” και προφανώς ήταν εκεί για να συνδράμουν τα ΜΑΤ στην αντιμετώπιση των επικίνδυνων πεζοπόρων τρομοκρατών. Σε ερώτηση των έκπληκτων ορειβατών για τα αυτοκίνητα της ιδιωτικής εταιρείας η απάντηση ήταν “Δεν είχαμε αυτοκίνητα για να έρθουμε”!!!
Σαν εργαστήρι δοκιμής νέων μορφών διαπλοκής κράτους και ιδιωτικών συμφερόντων μοιάζει πια η Χαλκιδική. Ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα δεν τηρούνται πια. Για όποιον δεν το κατάλαβε, σ’αυτή τη γωνιά της Ελλάδας έχουμε ήδη ένα “corporate state”. Πρωτοπορία!
<<<    Μελέτη: Οι άνθρωποι χωρίς «θρησκεία» τρίτη δύναμη στον κόσμο μετά τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους


Τί μᾶς λές Διεθνῆ ἀμνηστία;;    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ