Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Τί μᾶς λές Διεθνῆ ἀμνηστία;;

ί ᾶ έ ῆ ἀί;;

Έκθεση συνέταξε ξανά η Διεθνής Αμνηστία κατά της  χώρα μας, για απάνθρωπες συνθήκες  διαβίωσης των ΛΑΘΡΟμεταναστών που εισέρχονται παρανόμως από τα σύνορά μας.
Αρνούμαστε να τους παρέχουμε άσυλο λέει!
Γιατί, από ποιά εμπόλεμη ζώνη έρχονται και δικαιούνται άσυλο, δεν το κατάλαβα;;

Ἐχει υποχρέωση η χὠρα μας, να δίνει άσυλο σε όποιον μπαίνει από τα σύνορα;;

Αλλά οι δουλέμποροι ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους και γνωρίζουν επίσης  τι Μπανανία χώρα είμαστε κι έτσι τι κάνουν;; Στα σύνορα, τους σκίζουν τα χαρτιά τους και έτσι μπαίνουν στην χώρα χωρίς στοιχεία.(δηλαδή κάθε καρυδιάς καρύδι.)
Οπότε αυτομάτως ,ξεκινά η διαδικασία αιτήσεως πολιτικού ασύλου! ( που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω,αφού  χαρτιά δεν έχουν,πως ταυτοποιούνται τα στοιχεία τους και τους χορηγείται άσυλο;; )
Μήπως το άλλο;; Εδώ είναι το καλό!
Δηλώνουν όλοι,πως είναι γεννημένοι την 1/1 κι έτσι για έναν περίεργο λόγο, καθιστούνται μη απελάσιμοι!!
Είπαμε…Μπανανία..!!
clip_image001
Και στο κάτω κάτω,τι άλλο να κάνουμε δηλαδή;;

Δωμάτια τους έχουμε, τα οποία τα πληρώνουμε εμείς, γιατρούς ανά πάσα στιγμή, φαγητό καθημερινό από
catering,την στιγμή που τα δικά μας παιδιά πάνε νηστικά στο σχολείο και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν πάνε καθόλου σχολείο,γιατί στις περιοχές τους επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και δεν υπάρχει πετρέλαιο για να ζεσταθούν…νόμους που θα τους προστατεύουν, τους φτιάχνουμε…τι άλλο να κάνουμε δηλαδή;;

Η διεθνής αμνηστία, τις συνθήκες ζωής των Ελλήνων γενικά αλλά και ειδικά από την έλευση των λαθρομεταναστών και μετά (τις άγριες δολοφονίες, τις ληστείες, την πορνεία, τα ναρκωτικά κτλ), τις είδε να γράψει κάτι ή έχει επιλεκτική όραση;;

Σεμέλη
(Ευχαριστώ την κ.Μαίρη Λαγανάδικηγόρο, για τις πληροφορίες περί ασύλου που μου έδωσε)
ί ᾶ έ ῆ ἀί;;2

Διεθνής Αμνηστία: “Ντροπιαστικές συνθήκες” για πρόσφυγες στην Ελλάδα

ί ᾶ έ ῆ ἀί;;3

Απάνθρωπη χαρακτηρίζει…
την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Βερολίνο. Παράλληλα αναγνωρίζει και τις ευθύνες της ΕΕ.
Η Διεθνής Αμνηστία στην έκθεσή της κάνει λόγο για πλήρη απουσία ασφάλειας και προστασίας των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. Παράλληλα ασκεί δριμεία κριτική για τη στάση των ελληνικών Αρχών, οι οποίες αγνοούν τα δικαιώματα των προσφύγων, στερώντας από πολλούς το νόμιμο δικαίωμά τους να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης ασύλου. Η έκθεση θίγει τις «καταστροφικές» συνθήκες κράτησης των προσφύγων που συλλαμβάνονται και κρατούνται σε ασφυκτικά γεμάτα κελιά, όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες υγιεινής. Ιδιαίτερη ανησυχία εκφράζει η Διεθνής Αμνηστία για τα παιδιά που καταφθάνουν στην Ελλάδα χωρίς γονείς και συγγενείς, τα οποία οι Αρχές αρνούνται να προστατέψουν. Αναφορά γίνεται και στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στα λεγόμενα «κέντρα υποδοχής μεταναστών».
Η Διεθνής Αμνηστία καλεί την ΕΕ να προσφέρει ισχυρότερη στήριξη στην Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα να γίνεται πιο ισορροπημένη κατανομή των προσφύγων εντός των ευρωπαϊκών συνόρων. Αν και αναγνωρίζει την αδυναμία του ελληνικού κράτους να σηκώσει μόνο του το βάρος της προστασίας των προσφύγων, σημειώνει ότι το γεγονός αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον ξενοφοβικό λόγο ή τις ρατσιστικές επιθέσεις. Η έκθεση καταλήγει τονίζοντας ότι «είναι καιρός η Ελλάδα και η ΕΕ να θέσουν τέρμα στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των αιτούντων άσυλο και των μεταναστών».
thestival
το είδα


<<<    Oμάδες Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος στις Σκουριές με αυτοκίνητα της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!!!



Ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας ξεβρακώνει τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» της Αιγύπτου, τους υπαλλήλους του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος…   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ