Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ληξίαρχος του εθνικού μας θανάτου…

Όπως έχουμε αναλύσει κατά κόρον ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την «αριστερή» πολιτική αιχμή του αυτοκρατορικού αποικιοκράτη…
 
Τώρα ο Τσίπρας αναζητά συμμάχους σε χώρες του ΔΝΤ...
Βρίσκεται στη Βραζιλία και εγκωμιάζει την πολιτική της!!! Τόσο «αριστερός» είναι: Εγκωμιάζει την πολιτική μιας χώρας που, κατά τον ίδιο τον Τσίπρα, «παίζει σημαντικό ρόλο στο ΔΝΤ».

Μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ «ανοίγει τα χαρτιά» του ο Τσίπρας: ΔΝΤ-ΗΠΑ…
 
Το ΣΥΡΙΖΑ τον ετοίμασαν και τον προωθούν για να δώσει τη χαριστική βολή στην Ελλάδα. Να εκτελέσει τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου»: Τα «συμβόλαια» της τελικής αποδόμησης της εθνικής μας υπόστασης και των ιστορικών μας κατακτήσεων, τα «συμβόλαια» της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης των Εθνικών, Πολιτισμικών και Ορθόδοξων ιστών και συμβόλων της ελληνικής κοινωνίας, τα «συμβόλαια» της ΓΕΝΙΚΗΣ πτώσης μας στην κόλαση των ποικίλων νεοταξικών διαστροφών της πολυπολιτισμικότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα των ΗΠΑ…

Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε ένα παλιό μας άρθρο, γραμμένο πριν από πέντε χρόνια: Σεπτέμβριος 2007:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=13873#13873


                                  ΣΥΝ: Η «γοητεία» της «παρτούζας»

Πάντα μέσα στους ισχυρούς οικονομικούς κύκλους εξουσίας και τα πλανητικά τους κέντρα δεν υπάρχει ΕΝΙΑΙΑ αντίληψη γύρω από το πώς θα διαχειριστούν μια

πολιτική κατάσταση και γύρω από το ποιο «σενάριο» θα προωθήσει πιο αποτελεσματικά τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.
 

Φυσικά βλέπουν (μέρα με την ημέρα το διακρίνουν πιο καθαρά) ότι το «άλογο» Γιωργάκης δεν τραβάει. Και η «τσόντα» Καρατζαφέρης είναι καμένο χαρτί, το οποίο μάλλον δεν θα παίξει στη νέα Βουλή.

Έτσι κερδίζουν έδαφος οι «κύκλοι» εκείνοι που «επενδύουν» στον ΣΥΝ, σαν τον πλέον «αποτελεσματικό» παράγοντα (ο οποίος μάλιστα έχει και την «καλή αριστερή μαρτυρία») για την αναδιάταξη του πολιτικού χάρτη και την προώθηση τόσο των ιδεολογικών, όσο και των πολιτικών επιδιώξεων της πλανητικής εξουσίας.

Ο ΣΥΝ είναι ένα «καλό χαρτί». Είναι αφενός η ιδεολογική εμπροσθοφυλακή των Νέων Ιδεών της παγκοσμιοποίησης και αφετέρου κυριαρχεί στο ακαδημαϊκό, πνευματικό και δημοσιογραφικό Ιερατείο.

Δεν δίνει απλώς το τεκμήριο και το άλλοθι στα ιδεολογήματα και τις στρατηγικές επιδιώξεις του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού, αλλά και πολτοποιεί στο εσωτερικό του κάθε ιδεολογική διάκριση και πολιτική οντότητα: Από «εκσυγχρονιστές» μέχρι «αριστεριστές» και αναρχό-αυτόνομους, ακόμη και «εθνικιστές» (ΔΗΚΚΙ).

Ο ΣΥΝ που ενώνει όλες τις πολιτικές, και ψυχολογικές διαστροφές, γίνεται «γοητευτικός» σε μια μερίδα της νεολαίας που κατασκευάζει το καθεστώς της Νέας Τάξης: Αργόσχολους και ρέμπελους, αλλά «ατίθασους», απολιτίκ και «επαναστάτες» μέσα σε μια σκάφη νερό (φορώντας μια κουκούλα νιώθουν επαναστάτες), «οργισμένους», αλλά χωρίς να ρισκάρουν τη «γοητεία της μπουρζουαζίας», ανένταχτους δήθεν και «ακηδεμόνευτους», αλλά εύκολα χειραγωγήσιμους (αυτοί ποδηγετούνται χωρίς κόμματα και ηγέτες).

Ο ΣΥΝ είναι το «μίγμα» της Πλατείας Κολωνακίου και των Εξαρχείων! Η γοητεία της «πολιτικής παρτούζας», όπως και κάθε άλλης «παρτούζας»: Αυτό που θέλει να κατασκευάσει η Νέα Τάξη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας!!!

Γι αυτό ο ΣΥΝ θα ανεβάσει τα εκλογικά του ποσοστά. Και γι’ αυτό θα ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ, αν δεν έχει ήδη επιλεχτεί, σαν τον νεοταξικό κριό των πολιτικών εξελίξεων.
 

Ήδη το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο μάχεται απεγνωσμένα υπέρ του ΣΥΝ.
 

Πολλές δυνάμεις του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ στηρίζουν, βλέποντας τον καταποντισμό του Γιωργάκη, τον ΣΥΝ.
 

Και ο Μητσοτάκης (που απεργάζεται και αυτός και η κόρη του δόλια αμερικανικά σενάρια) μίλησε πριν από λίγο υπέρ του ΣΥΝ. Για τη λεηλασία που γίνεται στον ΣΥΝ από το ΠΑΣΟΚ, και για το Γιωργάκη που είναι χαμένος από χέρι και επιχειρεί να «πετάξει έξω από τη Βουλή τον ΣΥΝ»!!! Δηλαδή, μας λέει καθαρά: Αφού είναι χαμένος ο Γιωργάκης στηρίξτε τον ΣΥΝ για να μην πεταχτεί έξω από τη Βουλή. Γνωρίζοντας, βεβαίως ο «αρχιμάγειρας» ότι ο ΣΥΝ έχει θεαματικά υψηλά ποσοστά!!!
 

Οι εξελίξεις όμως σήμερα θα είναι πυρετικές και όλοι αυτοί οι μεταμφιεσμένοι γενίτσαροι γρήγορα θα ξεσκεπαστούν. Οι θύελλες που έρχονται δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ελιγμών εξαπάτησης…

 resaltomag.
το είδα


<<<   ΤΕΛΙΚΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Μετά τον GAP και ο Benny μιλά γιά ''παγκόσμια διακυβέρνηση''   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ