Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η Αίγυπτος και επίσημα στον σκοταδισμό της Σαρία

Πάει καιρός πλέον όταν στην “εξέγερση” εναντίον του Μουμπάρακ, η Δύση έβλεπε αγωνιστές της δημοκρατίας. Την ίδια περίοδο τα ΜΜ”Ε” εκφράζοντο με αποτροπιασμό όταν οι ισλαμοφασίστες διαδήλωναν στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες βρίζοντας την Δημοκρατία και καλώντας για Σαρία στην Αίγυπτο.
Τώρα οι κατάμαυρες δυτικές μάσκες έπεσαν. Πιό μαύρες και από τις μπούργκες της απανθρωπιάς. Ο ισλαμικός ναζισμός κατέλαβε και την Αίγυπτο μετά την Λιβύη με δυτικές πλάτες. Έπεται η Συρία, όπου το επικοινωνιακό παραμύθι για “δημοκρατία” και πτώση του
“κακού Ασαντ” συνεχίζεται.
Η Αίγυπτος μερίμνησε άμεσα για τη νομιμοποίηση της κλειτοριδεκτομής και τον αυστηρότατο νόμο περί “βλασφημίας”. Που είναι η αφορμή για τις γενοκτονίες αλλόθρησκων και μειονοτήτων. Στην Συρία, οι “επαναστάτες της δημοκρατίας” απαγόρευσαν ήδη το δικαίωμα οδήγησης σε γυναίκες, στα εδάφη που κατέχουν.
Σήμερα τα δυτικά ΜΜ”Ε” μεταδίδουν τα αποτελέσματα του “δημοψηφίσματος” που ενέκρινε το νέο “Σύνταγμα”. Η απόλυτη γελοιοποίηση της Δημοκρατίας από παγκόσμιους τοκογλύφους και μουλάδες. Ή άλλως, η εκδίκηση των Τυράννων στον Πυθαγόρα, στον Αρμόδιο και τον Αριστογείτονα, 2500 χρόνια μετά.


http://olympia.gr/2012/12/23/
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ