Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Καλώς ήρθατε στο μέλλον

Του Jack Donovan* (Alternative Right) / ΚΟΚΚΙΝΟΣΟΥΡΑΝΟΣ
- Boss Tweed: “I said, you’re turning your back on the future”.
- Bill: “Not our future”. (Gangs of New York)
Η 21/12/2012 ήρθε και έφυγε.
Παρά τη συλλογική επιθυμία μας να ζήσουμε ένα εντυπωσιακό τέλος του κόσμου ή να βρεθούμε σε ένα συναρπαστικό αγώνα ζωής ή θανάτου που θα παλέψουμε για την επιβίωσή μας μέσα από γιγαντιαίους σεισμούς, πλημμύρες πτώσεις αστεροειδών και λοιπά καταστροφικά ...
Τίποτα δεν συνέβη ....
Έτσι, καλώς ήρθατε πίσω. Καλώς ήρθατε και πάλι στο μέλλον. Το μέλλον ΤΟΥΣ.
Όλα εξελίσσονται ομαλά σύμφωνα με το σχέδιο.
Οι άνθρωποι έχουν εμμονή με το τέλος του κόσμου, επειδή είναι βαριεστημένοι και εφησυχασμένοι και κοιμισμένοι. Θέλουν να φοβηθούν και να απειληθούν και να ζήσουν. Ή τουλάχιστον μερικές φορές. Στους περισσότερους από τους ανθρώπους της σημερινής εποχής τους αρκεί να βρίσκονται σε θέση να παρακολουθούν άλλους ανθρώπους να φοβούνται και να απειλούνται και να ζουν, μέσα από την τηλεόραση.
Σε καιρούς χάους και κινδύνου, άνδρες με ηρωικά χαρακτηριστικά προκύπτουν μέσα από το πλήθος για να
οδηγήσουν, να προστατεύσουν, να κάνουν αυτό που πρέπει, για να πάρουν ό, τι χρειαζόμαστε από «αυτούς» και να το φέρουν σε «εμάς». Φυσική μορφή ιεραρχίας και άνδρες που ακολουθούν άνδρες δράσης - άνδρες οι οποίοι είναι λίγο μεγαλύτεροι από τη ζωή. Ισχυρούς άνδρες. Γενναίους άνδρες. Άνδρες που κυριαρχούν στον κόσμο. Άνδρες τιμής.
Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για αυτό το είδος των ανδρών στο δικό τους μέλλον.
Το μέλλον τους είναι για μικρούς, ασήμαντους άνδρες.
Είναι κατασκευασμένο από και για εκείνο το είδος των ανδρών που τρομοκρατούν με μολύβια και πληκτρολόγια και ηλεκτρονικές συσκευές εισιτηρίων. Το είδος των ανδρών που προτάσσουν τα στήθη τους μόνο όταν κάποιος τους έχει βάλει ένα ρόπαλο ή ένα πιστόλι στην πλάτη τους. Το είδος των ανδρών που ασκούν εξουσία μέσα από τη συνεχώς διευρυνόμενη γραφειοκρατία. Όλοι αυτοί που γυαλίζουν τα παπούτσια του αστυνομικού κράτους.
Αυτοί είναι οι άνδρες του μέλλοντος. Οι άνδρες που διασφαλίζουν ότι θα υπάρχει συμμόρφωση με την πολιτική. Τα παιδιά που εφαρμόζουν τους κανονισμούς.
Και θα υπάρχουν περισσότεροι κανονισμοί. Αυτό είναι που μας λένε συνεχώς. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι περισσότεροι κανονισμοί.
Μπορείτε να φανταστείτε ένα μαζικό κίνημα κατά των συνεχών κανονισμών;
Ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί. Καμία κυβέρνηση δεν θέλει να γίνει μικρότερη, και θα υπάρχει πάντα κάποιος μικρούλης, ασήμαντος άνθρωπος που θα γράφει στον βουλευτή του απαιτώντας έναν ακόμη κανόνα - επειδή κάτι τον ενοχλεί, γιατί είναι άσχημο, γιατί είναι κάπως εκτός λειτουργίας ή κάπως καχύποπτα άγριο και ελεύθερο που δίνει μια αίσθηση δυσπεψίας.
Είναι όλα αυτά τα ανθρωπάκια που εξασφαλίζουν ότι θα ακολουθήσουμε τους κανόνες, προκειμένου να μην βλάψουμε τον εαυτό μας ή ο ένας τον άλλον. Κουνάνε λίγο τα δάχτυλά τους και βρίσκουν τρόπους για να μας τιμωρήσουν. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, επειδή ο Μεγάλος Αδελφός στέκεται ακριβώς πίσω τους.
Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι μισο-έλπιζαν ότι θα βρέξει φωτιά από τον ουρανό το πρωί.
Αυτό μοιάζει με πρόοδο. Το μέλλον είναι τώρα.
Καταστρέψτε το μέλλον.

*OJackDonovanείναι Αμερικάνος αρθρογράφος. Γράφει άρθρα για τις αξίες του ανδρισμού, της παράδοσης και της φυλής και ασκεί κριτική στον φεμινισμό και τη "gay κουλτούρα" που προωθείται από την αριστερά. Έχειγράψειτο ‘The Way of Men’. 
Ιστοσελίδα: jack-donovan.com.
<<<   We need global governance, global financial governance and we need it fast


Οι απολύσεις στο κομματικό έντυπο του ΚΚΕ    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ