Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Σβήστε τζάκια, σόμπες κλπ και φυσικά μην τρώτε φασολάδα! Μολύνετε το… περιβάλλον


ά(Από την kathimerini.gr διαβάζουμε…
Τέλη Νοεμβρίου, οι αρμόδιοι του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης είδαν τα όργανα στους σταθμούς μέτρησης αέριας ρύπανσης να «τρελαίνονται». Μέσα σε πέντε ώρες εμφάνισαν τέτοιες υψηλές τιμές αιωρουμένων σωματιδίων PM-10, που έθεσαν τις υπηρεσίες σε κατάσταση επαγρύπνησης. Η έντονη μυρωδιά του καμένου ξύλου πρόδωσε την αιτία. Τα τζάκια της πόλης έκαιγαν «στο φουλ». Την επομένη… φύσηξε ο Βαρδάρης και το επεισόδιο ρύπανσης δεν είχε συνέχεια….)
————————————–
Ξεκίνησε σιγά σιγά η παραπληροφόρηση και η “προετοιμασία” ενός νέου “αδιεξόδου” όσον αφορά την θέρμανση του πολύπαθου ελληνικού λαού, ο οποίος ως πολυμήχανος, κατέφυγε στις εναλλακτικές και ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ μορφές θέρμανσης, κυρίως αυτές με καυσόξυλα (τζάκια, σόμπες, λέβητες, κλπ), για λόγους πρακτικής και φυσικά οικονομίας!
Οι άνομοι σκύλοι όμως της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Ατζέντα 21 ξεκίνησαν και αυτοί για να κλείνουν σιγά-σιγά και αυτόν το δρόμο προς την θερμαντική αυτοδυναμία του λαού μας, προφασιζόμενοι πράσινους περιβαλλοντικούς λόγους (και κάτι άλλο μπλε χρώματος) επειδή ίσως με τους “ρύπους” που παράγουμε να ενοχλούνται οι πεταλούδες στην Κίνα και άρχισαν να πετάνε στραβά!
Εδώ είμαστε και αν δεν μας προλάβουν τα γεγονότα, θα τους δείτε σιγά σιγά να μηχανεύονται νέους πράσινους φόρους στην πλάτη των νοικοκυριών, που θερμαίνονται πλέον με καυσόξυλα, με απώτερο σκοπό να μας κλείσουν εντελώς και αυτόν τον δρόμο αφήνοντας ανοιχτό τον μόνο δρόμο, τον δικό τους, αυτόν δηλαδή της υποταγής και υποδούλωσης που για να το διαβείς και να έχεις -τα απαραίτητα- πρέπει να φέρεις επί την κεφαλήν ή τη παλάμη του χεριού σου το εισιτήριο-χάραγμα!
Βλέπετε αυτοί ξέρουν καλύτερα το περιβάλλον, όπως
και τόσα άλλα, ακόμα καλύτερα και από τους πατεράδες και παππούδες μας που έζησαν και πορεύτηκαν για χιλιάδες χρόνια εδώ σ΄αυτόν τον τόπο με το τζάκι την ξυλόσομπα και …τις πεταλούδες!
Άρχισαν λοιπόν σήμερα, να βγαίνουν στον άμβωνα της Ν.Τ.Π, το χαζοκούτι, διάφοροι Έλληνες (;) ειδικοί και να μας λένε πόσο πολύ κινδυνεύουμε από την εισπνοή σωματιδίων που προέρχονται από την καύση των ξύλων στο τζάκι μας και να μας δείχνουν θολές εικόνες για να μας εμβολιάσουν σιγά σιγά με τον κίνδυνο για να δεχτούμε, όταν θα έρθει η ώρα, ένα ακόμα νέο μέτρο και να γίνει η ζωή μας ακόμα πιο δύσκολη για να μπορέσει κάποτε κάποιος να την κάνει -εύκολα πιο εύκολη- και να τον δεχτούμε όλοι μας ως ΗΓΕΤΗ και ΘΕΟ!!!
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΡΕΕΕΕΕΕ….!!!!!!!!
Κι αν εμείς σωπάσουμε ζαλισμένοι από την μαστούρα της Ν.Τ.Π, την παραπληροφόρηση και τους αεροψεκασμούς, θα πάρουν εκδίκηση οι πεταλούδες της Κίνας. Ναί, αυτές που πετάνε τώρα στραβά!
Σημ. Antexoume, ψιτ μάγκες και μην ξεχνιέστε η στάχτη είναι χρήσιμη… 

Ανάψαμε το τζάκι, την στάχτη τι να την κάνουμε; Την πετάμε;

<<<   Αντιμετωπίστε την Οστεοπόρωση με φυσικά μέσα 


NTOKOYMENTO: Αυτοί είναι οι “άμαχοι” που εξολόθρευσε ο Συριακός λαός. Απειλούσαν τους Χριστιανούς με σφαγή, εάν δεν εγκατέλειπαν τα σπίτια τους!    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ