Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Να σταματήσει ο ρατσισμός των συνδικαλιστών εναντίων των Ελλήνων

Το 72,3% των ξένων υπηκόων είναι οικονομικά ενεργό, ποσοστό σημαντικά υψηλότερο από το αντίστοιχο των Ελλήνων, το οποίο είναι 51,7%.
Στο 24,8% εκτινάχθηκε η ανεργία στη χώρα το γ΄ τρίμηνο εφέτος, ή κατά επτά και πλέον μονάδες υψηλότερα από ό,τι το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι, με τον αριθμό των ανέργων να ανέρχεται επισήμως σε 1.230.918 άτομα.
Σοκ, επίσης, προκαλούν τα εξής στοιχεία:

* Το 56,6% των νέων 15- 24 ετών είναι άνεργοι (ειδικά στις νέες γυναίκες το ποσοστό είναι 65,4%).
* Οι μακροχρόνια άνεργοι (αυτοί που αναζητούν ματαίως εργασία από 12 μήνες και άνω) αποτελούν το 62,6% του συνόλου των ανέργων.
Η ανεργία παραμένει...
«γένους θηλυκού», καθώς στις γυναίκες ανέρχεται σε 28,9% (από 21,5% το γ΄ τρίμηνο 2011)
Συγκλονίζει η αυτοκτονία Ελληνίδας άνεργης στο κέντρο της Αθήνας.
Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά της άτυχης γυναίκας η οποία επέλεξε αργά χθες το βράδυ να βάλει τέλος στο αδιέξοδο στο οποίο είχε «βυθιστεί». Η 40χρονη λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της στον πέμπτο όροφο και πήδηξε στο κενό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 40χρονη ήταν άνεργη τον τελευταίο χρόνο και διέμενε επί της οδού Γρ. Αυξεντίου 122, στα Άνω Ιλίσια.

Καταντήσατε τους Έλληνες εργαζόμενους να πηδούν από τα μπαλκόνια αρκεί να μην ενοχλήσετε τους λαθροεισβολείς.

«Γη και ύδωρ» που τσακίζει μισθούς και εργατικά δικαιώματα προσφέρουν στους λαθρομετανάστες οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ στον κλάδο. Κανένας εργαζόμενος να μην παραμυθιάζεται από τις δήθεν φιλεργατικές προθέσεις τους.

Αν ήθελαν να δείξουν τάχα κοινωνική ευαισθησία δε θα
υποστήριζαν τους λαθροεισβολείς εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων με τόσο φανατισμό. Τα κομματικά τους οφέλη πατάνε πάνω στην εκμετάλλευση και στον ιδρώτα του Ελληνικού λαού. Τα κομματικά τους οφέλη είναι αδιαπραγμάτευτα και δε θα διστάσουν, προκειμένου να προστατεύσουν την κομματική τους επιβίωση, να κάνουν τα πάντα για να σκεπάζουν τις βρομιές τους.
typografeio.blogspot.gr
mikromeseos.blogspot.gr

το είδα


<<<    Ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας ξεβρακώνει τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» της Αιγύπτου, τους υπαλλήλους του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος…


Φουλ στα πράσινα - Βάλτε στο πιάτο σας τη χλωροφύλλη    >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ