Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βίντεο–σοκ με τον αρχηγό των ισλαμοφασιστών της Συρίας που η δύση θεωρεί συνομιλητή. Αυστηρώς ακατάλληλο...


Δεν θα υπήρχε περίπτωση να ανεβάσουμε παρόμοιο βίντεο εάν οι συνθήκες στην περιοχή δεν ήταν άκρως επικίνδυνες. Στο βίντεο που επισυνάπτουμε εικονίζεται ο “αρχηγός των απελευθερωτών” ,Abdul Aziz Canaan, της Συρίας, που η δύση θεωρεί “επίσημο συνομιλητή”. Εκεί θα καταλάβετε σε ποιούς ανώμαλους και αρρωστημένους ετοιμάζονται να παραδώσουν τον Συριακό λαό.

Προειδοποιούμε ότι το βίντεο είναι αυστηρώς ακατάλληλο, αηδιαστικό και αποκρουστικό.

Βρίσκεται στο Dailymotion και το προβάλλουμε με το αντίστοιχο λινκ.

http://www.dailymotion.com/video/xvu9ky_yyyy-yyyyyy-yyyyyyy-yy-yyyyyy-yyyyyy-yyyyyy-yyyy-yyyyyyyy-18_news?start=51#.UM7pmazKv74

το είδα

Γελοίο το θέμα... αλλά δείχνει την ποιότητα αυτών που έχουν επιλέξει ως αχυράνθρωπους οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι ηγέτες… για να υποδουλώσουν τον περήφανο Συριακό λαό!
Για αυτούς τους ανώμαλους ισλαμοφασίστες ο υπάλληλος Αβραμόπουλος, εκπροσωπώντας την συγκυβέρνηση των...
δωσίλογων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα.
Αυτούς στηρίζει η συγκυβέρνηση της κατοχικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κι από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ...

το είδα



<<<   ΗΠΑ: Εβραιοαμερικάνα δημοσιογράφος λέει ότι η συρρίκνωση των λευκών «είναι καλό πράγμα» 



ΜΚΟ: Οι κρουαζιέρες στο Νείλο και το πάρτι εκατομμυρίων με λεφτά του δημοσίου   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.