Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πες το ρε Βαρουφάκη μην ντρέπεσαι… Πασόκος ήσουν

anti-ntp.net Σύμβουλος του ΓΑΠ και μετά στην ιδρυτική συνάντηση του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής του Γιάννου Παπαντωνίου,

Ο Βαρουφάκης και ο Γιάννος

“Ναι, συμμετείχα στην ιδρυτική συνάντηση του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής του Γιάννου Παπαντωνίου, μαζί με άλλους πανεπιστημιακούς”, γράφει στο twitter και εξηγεί γιατί
αποχώρησε άμεσα.



Θυμίζουμε ότι το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής ίδρυσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου τον Νοέμβριο του 2006, λίγους μήνες δηλαδή μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ. Μετά τις έρευνες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που υπεγράφησαν επί υπουργίας του, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών μπαίνουν οι δραστηριότητές του στον συγκεκριμένο χώρο. Οι Αρχές θα ελέγξουν φορολογικά στοιχεία από τις δράσεις του ιδρύματος, καθώς και την προέλευση της χρηματοδότησής του.
το είδα


ΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ: 





Βαρουφάκης και Soros 




<<<   Το BBC θέλει να βάλει περισσότερους ομοφυλόφιλους παρουσιαστές ακόμα και στις παιδικές εκπομπές για να «εξοικειωθούν» τα παιδιά με τις «διαφορετικές σεξουαλικότητες»



2012: Νίκες που πέρασαν στα ψιλά ….   >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.