Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Σκότος εν όψει: «Παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς καμία ελευθερία και καμία δυνατότητα αντιγνωμίας», vid

Την ώρα που τα βλέμματα είναι στραμμένα στον φόβο, προχωράει η ουσία

Και ενώ ο πλανήτης βρίσκεται υπό ομηρία και τρόμο από εκείνους που απειλούν να ξεκινήσουν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον δυτικό κόσμο αναφέρεται πως έγινε ακόμα ένα βήμα προς τις πόλεις των 15 λεπτών, για τις οποίες πλέον μιλούν ανοιχτά οι εκπρόσωποι της πολιτικής εξουσίας και στην Ελλάδα!

Η Αυστραλή γερουσιαστής, Pauline Hanson συνέδεσε τις πόλεις των 15 λεπτών με την ψηφιακή ταυτότητα που προωθείται επίσης σε Ευρώπη και Αμερική: “[Το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα είναι] ένα βήμα προς τις πόλεις 15 λεπτών που έχουν ήδη επιβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για μια μυστική διεθνή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης χωρίς ελευθερία και ικανότητα διαφωνίας», είπε.

Τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετικά πρόσφατη τοποθέτηση:

«Το νομοσχέδιο της ψηφιακής ταυτότητας.

Αυτός ο νόμος έχει σχεδιαστεί ώστε να ελέγχει τον λαό της Αυστραλίας.

Είναι ένα βήμα προς τις πόλεις των 15 λεπτών, οι οποίες ήδη επιβάλλονται στο Ηνωμένο Βασίλειο επισύροντας βαριές ποινές σ’ όποιον προσπαθεί να ταξιδέψει εκτός της κοινότητάς του!!!!

Αυτή είναι μια μυστικοπαθής διεθνής προσπάθεια να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς καμία ελευθερία και

καμία δυνατότητα αντιγνωμίας.

Να μην ξεχάσουμε ποτέ πόσο εύκολα οι αυστραλιανές κυβερνήσεις μάς επέβαλαν περιορισμούς στην διάρκεια της πανδημίας.

Δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά χωρίς ένα ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού… Η ελευθερία του λόγου μας κατεστάλη από τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες τεχνολογίας και συνεχίζει όσον αφορά το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ακόμη. Θα το ξεμπροστιάσω όπως το βλέπω, όπως έκανα πάντοτε. Η ψηφιακή ταυτότητα είναι το 1ο βήμα προς την επιβολή αυτών των περιορισμών σε εμάς μόνιμα!!!!».

Αφού τα λένε γερουσιαστές, δεν θα γίνουν;;;

Δείτε την συνέχεια:

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »