Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Τα Ποσοστά Θνησιμότητας Της ONS*** Επιβεβαιώνουν Ότι Τα Εμβόλια Covid Ευθύνονται Για Τη Διάγνωση Καρκίνου Σε Τόσους Πολλούς Νέους Ενήλικες Και Παιδιά

***ONS = Εθνική Υπηρεσίας Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 The Exposé | Διαβάστε το εδώ

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε αθόρυβα από την υπηρεσία της βρετανικής κυβέρνησης, γνωστή ως Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS), αποκαλύπτει με σοκαριστικό τρόπο ότι τα άτομα ηλικίας 18 έως 49 ετών που έχουν λάβει τέσσερις δόσεις του εμβολίου COVID-19 έχουν έως και 318% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία σε σχέση με τα μη εμβολιασμένα άτομα ηλικίας 18 έως 49 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε βρει την αιτία που οι υπερβολικοί θάνατοι είναι τόσο υψηλοί σε όλη τη Δύση και οι νέοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με εκρηκτικό ρυθμό.

Το σύνολο δεδομένων του ONS, που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του ONS εδώ, περιέχει λεπτομέρειες για τους θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού από την 1η Απριλίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2023. Η ανάλυσή μας επικεντρώθηκε στα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2023 μεταξύ των κατοίκων της Αγγλίας ηλικίας 18 έως 39 και 40 έως 49 ετών και αυτό που βρήκαμε είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Οι αρχικές παρατηρήσεις των δεδομένων αποδεικνύουν ότι τα

άτομα ηλικίας 18 έως 39 ετών που είχαν λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου COVID-19 παρουσίαζαν υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας σε σύγκριση με τους αντίστοιχους ανεμβολίαστους.

Σε κάθε μήνα, οι έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες που είχαν εμβολιαστεί με τέσσερις δόσεις είχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Το ίδιο μπορεί επίσης να ειπωθεί για τους εμβολιασμένους με μία δόση εφήβους και νεαρούς ενήλικες και για τους εμβολιασμένους με δύο δόσεις εφήβους και νεαρούς ενήλικες τον Φεβρουάριο του 2023.

Η διαφορά στα ποσοστά θνησιμότητας ήταν τόσο έντονη που οι ανεμβολίαστοι κατάφεραν να φτάσουν μόνο σε ποσοστό θνησιμότητας 31,1 ανά 100.000 άτομα-έτη τον Ιανουάριο, ενώ οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις κατάφεραν να φτάσουν σε ένα συγκλονιστικό ποσοστό θνησιμότητας 106 ανά 100.000 άτομα-έτη τον ίδιο μήνα.

Οι εμβολιασμένοι με μία δόση τα πήγαν επίσης πολύ χειρότερα από τους ανεμβολίαστους με ποσοστό θνησιμότητας 53,3 ανά 100.000 ανθρωποέτη τον Ιανουάριο του 2023.

Για τους υπόλοιπους μήνες, το ποσοστό θνησιμότητας των ανεμβολίαστων εφήβων και νεαρών ενηλίκων παρέμεινε εντός των 20-κάτι ανά 100.000 ανθρωποέτη. Ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας των εμβολιασμένων με τέσσερις δόσεις εφήβων και νεαρών ενηλίκων έπεσαν μόνο τον Απρίλιο στα 80,9 ανά 100.00 και παρέμειναν μεταξύ 85 και 106 ανά 100.000 για τους υπόλοιπους μήνες.

Ο μέσος όρος θνησιμότητας από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο ανά 100.000 ανθρωποέτη ήταν 26,56 για τους ανεμβολίαστους εφήβους και νεαρούς ενήλικες και συγκλονιστικό ποσοστό 94,58 ανά 100.000 για τους εμβολιασμένους με τέσσερις δόσεις εφήβους και νεαρούς ενήλικες.

Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο, οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις είχαν 256% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους με βάση τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 άτομα.

Ένα παρόμοιο μοτίβο ανακαλύφθηκε επίσης μεταξύ των ατόμων ηλικίας 40 έως 49 ετών.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι τόσο οι εμβολιασμένοι με μία δόση όσο και οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις ενήλικες ηλικίας 40-49 ετών είχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους ενήλικες της ίδιας ηλικίας σε κάθε μήνα από τις αρχές του 2023.

Ο Ιανουάριος ήταν ο χειρότερος μήνας και για τις δύο εμβολιασμένες ομάδες, καθώς καταγράφηκε θνησιμότητα ανά 100.000 411,3 μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και 258,5 ανά 100.000 μεταξύ των εμβολιασμένων με τέσσερις δόσεις.

Ενώ μεταξύ των ανεμβολίαστων καταγράφηκε θνησιμότητα μόλις 144,5 ανά 100.000.

Το παραπάνω γράφημα δείχνει με μεγαλύτερη σαφήνεια πώς οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις και μία δόση ξεπέρασαν δραματικά τους ανεμβολίαστους 40-49χρονους όσον αφορά τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000.

Δείχνει ότι τα μέσα ποσοστά θνησιμότητας από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο ήταν 132,08 ανά 100.000 μεταξύ των ανεμβολίαστων, 264,14 ανά 100.000 μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και 225,2 ανά 100.000 μεταξύ των εμβολιασμένων με τέσσερις δόσεις. Δηλαδή, κατά μέσο όρο, οι εμβολιασμένοι με μία δόση είχαν 100% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους και οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις είχαν 71% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν.

Ωστόσο, μια ανάλυση ανά μήνα δείχνει ότι τον Μάρτιο, οι εμβολιασμένοι με τέσσερις δόσεις είχαν 104% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους 40-49χρονους με βάση τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000.

Ενώ τον Ιανουάριο, οι εμβολιασμένοι με μία δόση είχαν 185% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους 40-49χρονους.

Επειδή τα στοιχεία αυτά είναι ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000, δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο Covid-19. Αυτό σημαίνει ότι οι αριθμοί είναι εξαιρετικά ανησυχητικοί, ιδίως αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι περιλαμβάνουν και τους θανάτους από το εμβόλιο Covid-19.

Τα στοιχεία αυτά εξηγούν γιατί οι νέοι πεθαίνουν από καρκίνο με εκρηκτικό ρυθμό.

Από την εξάπλωση των εμβολίων COVID-19, παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου αύξηση των θανάτων νέων ανθρώπων μεταξύ 2021 και 2022 από καρκίνο με ταχείες μεταστάσεις και καρκίνο σε τελικό στάδιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS).

Τα στοιχεία που παρέχονται από το ONS σχετικά με το ποσοστό των θανάτων από καρκίνο πάνω από τον ιστορικό κανόνα το 2022 για τις ηλικίες 15-44 στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνουν:

  • Αύξηση κατά 28% των ποσοστών θανατηφόρου καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.

  • Αύξηση κατά 80% των θανάτων από καρκίνο του παγκρέατος στις γυναίκες και κατά 60% στους άνδρες.

  • Αύξηση κατά 55% μεταξύ των ανδρών στους θανάτους από καρκίνο του παχέος εντέρου και αύξηση κατά 41% στις γυναίκες.

  • Αύξηση κατά 120% των θανατηφόρων μελανωμάτων στους άνδρες και κατά 35% στις γυναίκες.

  • Αύξηση 35% στους θανάτους από καρκίνο του εγκεφάλου μεταξύ των ανδρών και 12% στις γυναίκες.

  • Αύξηση κατά 60% των θανάτων από καρκίνο μεταξύ των ανδρών σε καρκίνους "χωρίς προσδιορισμό της περιοχής" και αύξηση κατά 55% μεταξύ των γυναικών.

Μια πλήρη ανάλυση των ποσοστών καρκίνου μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι τόσο σοκαριστικά όσο και εξαιρετικά ανησυχητικά, αποδεικνύοντας ότι ο εμβολιασμός COVID-19 αυξάνει το ποσοστό θνησιμότητας ενός ατόμου, γεγονός που με τη σειρά του αποδεικνύει ότι ο εμβολιασμός COVID-19 σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες εφήβους, νεαρούς ενήλικες και μεσήλικες.


—Δικτυογραφία:

ONS Mortality Rates confirm COVID Vaccines are to blame for so many Young Adults and Children being diagnosed with Cancer – The Expose

https://expose-news.com/2024/04/10/covid-vaccines-to-blame-for-cancer-boom-young-adults-children/

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »