Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Σημαντικό: Τα διεθνή ΜΜΕ τρομοκρατούν τον κόσμο για «επικείμενη πανδημία γρίπης των πτηνών» εώς και 100 φορές χειρότερη απο τον COVID!

Στην Daily Mail  μίλησε o John Fulton, σύμβουλος της φαρμακευτικής βιομηχανίας για τα εμβόλια και γνωστό κοράκι της Big Pharma, ο οποίος ισχυρίστηκε πως μια επικείμενη πανδημία γρίπης των πτηνών θα είναι 100 φορές χειρότερη απο τον COVID: «Αυτό φαίνεται να είναι 100 φορές χειρότερο από τον COVID — ή θα μπορούσε να είναι εάν μεταλλάσσεται και διατηρεί το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας».

Απο την άλλη ο Dr Suresh Kuchipudi, ερευνητής της γρίπης των πτηνών στο Πίτσμπουργκ, προειδοποίησε : «Αυτός ο ιός [ήταν] στην κορυφή της λίστας της πανδημίας για πολλά, πολλά χρόνια και πιθανώς δεκαετίες.

«Και τώρα πλησιάζουμε επικίνδυνα στο σημείο που ο ιός μπορεί να προκαλέσει πανδημία». Και πρόσθεσε: «Οι ιοί H5N1 έχουν  ήδη επιδείξει αρκετά σημαντικά χαρακτηριστικά ενός πιθανού πανδημικού ιού.

«Λοιπόν, ο ιός είναι ήδη παγκοσμίως κατανεμημένος, και

ιδιαίτερα αυτός ο ιός, που συχνά γίνεται αντιληπτός ως ιός των πτηνών, μπορεί, και έχει δείξει, την ικανότητα να μολύνει μια σειρά από ξενιστές θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

«Δεν μιλάμε πραγματικά για έναν ιό που πρόκειται να κάνει ακόμη άλμα, μιλάμε για έναν ιό που είναι παγκοσμίως παρών, μολύνει ήδη μια σειρά από θηλαστικά και κυκλοφορεί.

«Επομένως, κατά την άποψή μου, νομίζω ότι πρόκειται για έναν ιό που έχει τη μεγαλύτερη απειλή πανδημίας [που εμφανίζεται] σε κοινή θέα και είναι παγκοσμίως παρών».

Στο ίδιο μοτίβο και η διευθύντρια του διεφθαρμένου οργανισμού CDC Mandy Cohen «Δεν είχαμε δει γρίπη των πτηνών σε βοοειδή πριν από την περασμένη εβδομάδα. Αυτό είναι κάτι νέο»,  προειδοποίησε η διευθύντρια του CDC Mandy Cohen στην  Washington Post  αυτή την εβδομάδα.

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως σε παλιότερα δημοσιέυματα, οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Κίνας εργάζονταν από κοινού για τη γρίπη των πτηνών, με σκοπό να την κάνουν πιο μολυσματική για τον άνθρωπο.

Μάλιστα η ίδια η Daily Mail τον Φεβρουάριο του 2024 είχε αναφέρει σε ένα τέτοιο δημοσίευμα με τον τίτλο, “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ΗΠΑ συνεργάζονται με Κινέζους επιστήμονες για να κάνουν τα στελέχη της γρίπης των πτηνών πιο μολυσματικά και θανατηφόρα ως μέρος ενός έργου $1 εκατομμυρίου – παρά τους φόβους για παρόμοιες δοκιμές εξαπέλυσε τον Covid».

Το άρθρο έκανε επίσης πολλαπλές συνδέσεις μεταξύ της έρευνας για τη γρίπη των πτηνών ΗΠΑ-Κίνας και του διαβόητου εργαστηρίου της Γουχάν από όπου προήλθε ο COVID-19.

«Οι κύριοι συνεργάτες του έργου είναι το Εργαστήριο Έρευνας Νοτιοανατολικών Πουλερικών του USDA, η Κινεζική Ακαδημία Επιστημών και το Ινστιτούτο Roslin του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου – συνεργάτης στο εργαστήριο της Γουχάν»,  έγραφε τότε η Daily Mail πυ σήμερα τρομοκρατεί τον κόσμο.

Μυστική έρευνα για τη γρίπη των πτηνών στις ΗΠΑ γινόταν επίσης στα περίφημα βιοεργαστήρια της Ουκρανίας που διοικούνται από την Αμερική, σύμφωνα με τη ρωσική κυβέρνηση όπως  ανέφερε το Infowars τον Μάιο του 2023.

«Η ειδική ομάδα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας μαζί με αξιωματικούς της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας και της Rosselkhoznadzor επιβεβαίωσαν τη συλλογή και πιστοποίηση στελεχών του ιού της γρίπης των πτηνών με υψηλή πιθανότητα εξάπλωσης και ικανότητα να διασχίζουν το φράγμα των ειδών, ιδιαίτερα του στελέχους H5N8, του οποίου η θνησιμότητα στην ανθρώπινη μετάδοση μπορεί να φτάσει το 40%».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Ουκρανοί προσπάθησαν να καταστρέψουν το βιοεργαστήριο σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν την έρευνα για τη γρίπη των πτηνών στις ΗΠΑ.

«Σύμφωνα με τους υπαλλήλους που παρέμειναν στο Reserve, η ουκρανική πλευρά τους πρόσφερε μεγάλη χρηματική αμοιβή για την αφαίρεση ή την καταστροφή των αποτελεσμάτων της έρευνας», ανέφερε το υπουργείο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε για ενδεχόμενο ξέσπασμα γρίπης των πτηνών τον Φεβρουάριο του 2023 και οι ΗΠΑ ξεκίνησαν εργασίες για την παραγωγή εμβολίων τόσο για τα πτηνά όσο και για τον άνθρωπο.

Πόσο παράξενο σας φαίνεται το γεγονός ότι μια πιθανή πανδημία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια μιας εκλογικής χρονιάς (όπως ακριβώς και ο Covid) και μάλιστα ακριβώς με την ίδια ένταση. Όπως και την πρώτη φορά ο Τραμπ ήρθε στην εξουσία μαζί με την πανδημία.

Λάβετε υπόψη πως για ακόμα μια φορά επιχειρούν οι διεθνείς τρομοκράτες με κάθε τρόπο να περάσουν τη συνθήκη της πανδημίας του ΠΟΥ παρά τις αντιδράσεις γιατί πρόκειται για πραξικόπημα. Το άλλο είναι πως η Ουκρανία έχει χάσει τον πόλεμο και συντηρείται μετά απο παρέμβαση χωρών του ΝΑΤΟ και ιδιαίτερα της Γαλλίας που έστειλε στρατό.

Είναι μια συγκυρία γεγονότων που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν το έγκλημα δεν έχει τιμωρία!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »