Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Έγγραφα Από Την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας Της Γερμανίας Αποκαλύπτουν Ότι Η Απόφαση Για Το "Λουκέτο"(Lockdown) Ήταν ΠOΛITIKH !

Μετάφραση: Απολλόδωρος

26 Μαρτίου 2024 | Patricia Harrity | Διαβάστε το εδώ


Στις 17 Μαρτίου 2020, στην αρχή της υστερίας του Covid, το Ινστιτούτο Robert Koch ("RKI") άλλαξε εν μία νυκτί την αξιολόγηση κινδύνου από "μέτριο" σε "υψηλό". Πέντε ημέρες αργότερα, στις 22 Μαρτίου, η δημόσια ζωή στη Γερμανία ακινητοποιήθηκε.

Το RKI είναι ο κυβερνητικός οργανισμός δημόσιας υγείας της Γερμανίας, αρμόδιος για τον έλεγχο και την πρόληψη ασθενειών. Τα έγγραφα που αφορούσαν τις εργασίες της ομάδας κρίσης του θεωρούνταν προηγουμένως εμπιστευτικά. Ωστόσο, ερευνητές δημοσιογράφοι του περιοδικού Multipolar υπέβαλαν αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας προκειμένου να μάθουν τι πληροφορίες είχε το RKI όταν έπαιρνε τις αποφάσεις του.

Όταν το RKI δεν απάντησε, η Multipolar κατέθεσε αγωγή η οποία υποχρέωσε το RKI να προσκομίσει τα έγγραφα. Αλλά τα έγγραφα έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία.

Τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν τώρα με τη βία από το RKI έχουν προφανώς πολιτική εκρηκτική δύναμη, ανέφερε η Deutschland Kurier, επειδή ένα όνομα που είναι κρίσιμο για την απόφαση που ελήφθη στις 17 Μαρτίου είναι μαυρισμένο. Τι κρύβουν;

Όπως σημειώνει η Deutschland Kurier, το λουκέτο που επιβλήθηκε στη Γερμανία στις 22 Μαρτίου 2020 οδήγησε σε περιορισμούς θεμελιωδών δικαιωμάτων που δεν είχαν προηγούμενο στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας: οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία έκλεισαν, απαγορεύτηκε η επίσκεψη σε γηροκομεία και επιβλήθηκε γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.

"Η δημόσια ζωή σταμάτησε. Το ένα τέταρτο των παιδιών και των νέων υποφέρουν ακόμη ψυχολογικά από τις συνέπειες της υστερίας που προκλήθηκε από τον COVID", αναφέρει η Deutschland Kurier.

Το RKI, το οποίο υπάγεται στο γερμανικό ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας, αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει περισσότερες από 1.000 σελίδες μετά από μήνυση του διαδικτυακού περιοδικού "Multipolar". Οι σελίδες περιλαμβάνουν τα πρακτικά των συνεδριάσεων της ομάδας αντιμετώπισης της κρίσης του Covid από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021, με επικεφαλής κυρίως τον τότε πρόεδρο του RKI, Lothar Wieler, και τον αναπληρωτή του, Lars Schaade, ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής της αρχής.

Το αίτημα της Multipolar βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας, στο οποίο βασίστηκε η μετέπειτα αγωγή, υποβλήθηκε τον Μάιο του 2021. Είχε ως εξής: Σύμφωνα με την παρ. 1 IFG του άρθρου 10 της ΕΣΔΑ, στο όνομα και με τη συνημμένη πληρεξουσιότητα (...), ζητάμε με το παρόν την πρόσβαση με τη μορφή λήψης αντιγράφων όλων των πληροφοριών, ανεξαρτήτως της ενσωμάτωσης:

  • Όλα τα πρακτικά, τις ημερήσιες διατάξεις, τους καταλόγους των συμμετεχόντων και άλλες σημειώσεις της ομάδας κρίσης RKI Corona από την ίδρυσή της - σύμφωνα με το RKI στις 6.1.2020 - έως τις 30.4.2021,

  • όλα τα έγγραφα, τις σημειώσεις και την αλληλογραφία (εκτός από τα σχέδια) της Αρχής που αφορούν τον σχεδιασμό και τη σύγκληση της μονάδας κρίσης πριν από την πρώτη συνεδρίαση,

  • ειδικότερα, όλα τα έγγραφα και σημειώσεις (εκτός από τα σχέδια) που αφορούν την αλλαγή της αξιολόγησης κινδύνου στις 17.3.2020 από "μέτρια" σε "υψηλή", συμπεριλαμβανομένης της αλληλογραφίας εντός του RKI καθώς και μεταξύ του RKI και του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας και, κατά περίπτωση, άλλων αρχών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης.

Το RKI δεν απάντησε. Έτσι, η Multipolar κατέθεσε αγωγή και ακολούθησε μια μακρά διελκυστίνδα μεταξύ των δικηγόρων της Multipolar και των δικηγόρων της RKI.

Τον Φεβρουάριο του 2023, το Διοικητικό Δικαστήριο του Βερολίνου προειδοποίησε το RKI ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει την επεξεργασία των εγγράφων, καθώς το δικαστήριο "πιθανόν να δικαιώσει πλήρως" την αγωγή της Multipolar.

Τον Απρίλιο του 2023, το RKI παρέδωσε έγγραφα με μεγάλη επεξεργασία, προφανώς για να αποφύγει την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την Mulitpolar, εκτιμάται ότι περισσότερα από χίλια χωρία έχουν μαυριστεί (αποσιωπηθεί).

"Οι διορθώσεις φτάνουν τόσο μακριά, ώστε σε ορισμένες περιπτώσεις αποκρύπτεται ακόμη και η απλή συμμετοχή του υπουργού Υγείας Γενς Σπαν σε μια συνεδρίαση της ομάδας κρίσης, παρόλο που εκείνη τη στιγμή το υπουργείο έκανε δημόσια γνωστή τη συμμετοχή του στο Twitter", δήλωσε η Multipolar.

Τον Ιούλιο του 2023, η Multipolar κατέθεσε αγωγή κατά των αποσιωπήσεων.

Τον Ιανουάριο του 2024, το δικαστήριο ανακοίνωσε την ημερομηνία για την προφορική ακρόαση και τη λήψη αποδεικτικών στοιχείων. Η ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.

Η Multipolar επρόκειτο αρχικά να περιμένει την ετυμηγορία του δικαστηρίου προτού δημοσιεύσει τα έγγραφα που έχουν περικοπεί, αλλά όπως εξήγησε:

Αφού ανακοινώθηκε η ημερομηνία του δικαστηρίου νωρίτερα φέτος, αποφασίσαμε να επισπεύσουμε τη δημοσίευση. Ελπίζουμε ότι το δικαστήριο θα αποφασίσει προς το συμφέρον της μεγαλύτερης δυνατής διαφάνειας, έτσι ώστε, στην καλύτερη περίπτωση, τα έγγραφα που έχουν λιγότερο ή καθόλου πλέον επεξεργαστεί να είναι διαθέσιμα τον Μάιο.

Περισσότερα από χίλια περάσματα μαυρισμένα : Η Multipolar δημοσιεύει τα πρωτότυπα πρωτόκολλα του RKI, 20 Μαρτίου 2024

Η Deutschland Kurier συνόψισε την αλληλουχία των γεγονότων σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσε τώρα στη δημοσιότητα η Multipolar και τα όσα μπορούν να συναχθούν από τα έγγραφα μέχρι στιγμής:

Στις 17 Μαρτίου 2020, το RKI αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου για την υγεία των Γερμανών από "μέτριο" σε "υψηλό". Μία ημέρα νωρίτερα, τα έγγραφα σημείωναν ότι η νέα εκτίμηση κινδύνου είχε ετοιμαστεί και θα πρέπει τώρα να "αναβαθμιστεί". Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρεται κυριολεκτικά: "Η εκτίμηση κινδύνου θα δημοσιευθεί μόλις ο (όνομα προσώπου που αποσιωπήθηκε) δώσει σήμα".

Το περιοδικό "Multipolar" βγάζει το συμπέρασμα από αυτή την αποσιώπηση ότι η εκτίμηση κινδύνου δεν διενεργήθηκε από το RKI αλλά από εξωτερικό πρόσωπο. Η αυστηροποίηση της εκτίμησης κινδύνου από "μέτριο" σε "υψηλό" -η βάση όλων των μέτρων εγκλεισμού και των δικαστικών αποφάσεων- δεν θα πρέπει επομένως να βασίστηκε σε μια τεχνική εκτίμηση από το RKI, αλλά στις "πολιτικές οδηγίες ενός εξωτερικού παράγοντα", εικάζουν οι δημοσιογράφοι που πέτυχαν στην αγωγή τους.

Τα μυστικά πρωτόκολλα corona του RKI: Ποιος κρύβεται πίσω από το αποσιωπημένο όνομα; Deutschland Kurier, 25 Μαρτίου 2024

Η διαδικασία για να αναγκαστεί το RKI να γίνει διαφανές έχει κοστίσει μέχρι στιγμής στην Multipolar περίπου 15.000 ευρώ.


***Δικτυογραφία:

Documents from Germany’s public health agency reveal the decision to “lockdown” was political – The Expose

https://expose-news.com/2024/03/26/documents-from-germanys-public-health-agency/

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »