Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πανικός στην Ιαπωνία: Οι υπερβολικοί θάνατοι ξεπέρασαν τους 115.000 μετά την 3η δόση εμβολίου Covid19 – Η μόνη χώρα η οποία καταγράφει τα στατιστικά και τα δημοσιοποιεί!

Οι μελέτες που καταγράφονται τελευταία σχετικά με τις βλάβες που προέκυψαν από το εμβόλιο Covid είναι καθημερινές αλλα στη χώρα μας δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον απο τα ΜΜΕ. Απο την άλλη τα Hellenic Hoaxes συνεχώς λογοκρίνουν τα άρθρα μας με όλο και πιο αστείες δικαιολογίες.. θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζουν πως το καθεστώς Μητσοτάκη και η ασυλία που τους προσφέρει δεν θα κρατήσει για πάντα και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, όταν μιλάμε για ένα έγκλημα κατα της ανθρωπότητας!

Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία στις 8 Απριλίου στο επιστημονικό περιοδικό ιατρικής επιστήμης Cureus, σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του εμβολίου για τον COVID τα αποτελέσματα που έδειξε ήταν τρομακτικά και προκάλεσαν σοκ στο Ιαπωνικό κοινό. Οι Ιάπωνες δεν είναι σαν εμάς να αποδέχονται τέτοιου είδους σκάνδαλα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ούτε υπάρχει σαν δικαιολογία το “ανθρώπινο λάθος”.

Ένα θέμα που συζητιέται πολύ στα ΜΜΕ της Ιαπωνίας είναι το έγκλημα των εμβολίων Covid και οι ευθύνες του πολιτικού και επιστημονικού προσωπικού της χώρας.

Στη μελέτη, με τίτλο «Αυξημένη η θνησιμότητα από καρκίνο μετά την τρίτη δόση εμβολίου mRNA-λιπιδικού νανοσωματιδίου κατά την πανδημία COVID-19 στην Ιαπωνία», πέντε Ιάπωνες επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα σύνολο δεδομένων του πληθυσμού των 123 εκατομμυρίων της χώρας (η Ιαπωνία έχει έναν απο τους υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο), η μελέτη της υπερβολικής θνησιμότητας από καρκίνο είναι ξεκάθαρη και την συνδέεται με τον μαζικό εμβολιασμό κατά του COVID.

Οι συγγραφείς παρέχουν επίσης μια

καλή εξήγηση στο γιατί αυτοί οι θάνατοι συνέβησαν μετά την τρίτη δόση mRNA.

Υπερβολικοί θάνατοι μετά την τρίτη δόση

Η μελέτη δείχνει ότι υπήρχαν 1.568.961 συνολικά θάνατοι στην Ιαπωνία το 2022. Περίπου 1.453.162 θάνατοι αναμένονταν με βάση στατιστικές προβλέψεις που χρησιμοποιούν πληροφορίες πριν από την πανδημία, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχαν 115.799 υπερβολικοί θάνατοι το 2022.

Οι 115.799 «υπερβάλλων αριθμός θανάτων προσαρμοσμένος στην ηλικία» το 2022 σημειώθηκαν αφού τα δύο τρίτα του ιαπωνικού πληθυσμού είχαν λάβει την τρίτη δόση εμβολίου για τον COVID.

Με βάση τα δεδομένα του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας, υπολόγισαν ότι αναφέρθηκαν 39.060 θάνατοι από COVID-19 το 2022. Έτσι, η πλειονότητα των υπερβολικών θανάτων στην Ιαπωνία το 2022 δεν προκλήθηκαν από COVID, αλλά η έρευνα τους συνδέει ξεκάθαρα με τον εμβολιασμό.

Θάνατοι από το εμβόλιο, όχι από ιό

Η μελέτη δείχνει ότι το 2020, αφότου άρχισε να εξαπλώνεται ο COVID-19 στην Ιαπωνία, αλλά πριν να είναι διαθέσιμος ο εμβολιασμός, ο προσαρμοσμένος ως προς την ηλικία αριθμός θανάτων ήταν 28.000 λιγότεροι από ό,τι είχε προβλεφθεί. Και το 2021, καθώς ο ιός συνεχίστηκε και υπήρχε περιορισμένος εμβολιασμός κατά του COVID-19 (ξεκίνησε τον Φεβρουάριο), υπήρξαν 25.000 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι είχε προβλεφθεί.

Με βάση τον αριθμό των υπερβολικών θανάτων το 2022, οι Ιάπωνες επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα: «Στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία ποσοστά θνησιμότητας όλων των καρκίνων και ορισμένων συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, όπως, καρκίνος των ωοθηκών, λευχαιμία, προστάτης, χείλη/στοματικά/φαρυγγικά, καρκίνοι του παγκρέατος και του μαστού, παρατηρήθηκαν το 2022 αφού τα δύο τρίτα του ιαπωνικού πληθυσμού είχαν λάβει την τρίτη ή παραπάνω δόση του εμβολίου SARS-CoV-2 mRNA-LNP».

«Αυτές οι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες αυξήσεις στα ποσοστά θνησιμότητας αυτών των καρκίνων που μπορεί να αποδοθούν στους μηχανισμούς του εμβολιασμού mRNA-LNP αντί της ίδιας της λοίμωξης COVID-19 και στην μειωμένη φροντίδα για τον καρκίνο λόγω του lockdown», έγραψαν οι συγγραφείς. Σε απλά αγγλικά, αυτή η μελέτη αποκάλυψε ότι το mRNA COVID εμβόλιο είναι η αιτία των επιπλέον θανάτων που σημειώθηκαν στην Ιαπωνία.

6 τύποι καρκίνου είχαν σημαντικούς υπερβολικούς θανάτους

Η σημαντική αύξηση της θνησιμότητας για τους έξι συγκεκριμένους τύπους καρκίνου δεν μπορεί να αποδοθεί στην έλλειψη υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο μειωμένος προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο και η υγειονομική περίθαλψη λόγω των lockdown θα αυξήσουν τους θανάτους για όλους τους καρκίνους και όχι μόνο 6 τύπους.

Τι είναι λοιπόν τόσο ιδιαίτερο για τους έξι συγκεκριμένους τύπους καρκίνου; Είναι όλοι γνωστοί ως ευαίσθητοι στον υποδοχέα οιστρογόνων άλφα (ERα). Οι επιστήμονες εξήγησαν γιατί αυτοί οι καρκίνοι όχι μόνο εμφανίστηκαν μετά τον εμβολιασμό, αλλά σκότωσαν και ανθρώπους σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού έλαβαν το εμβόλιο.

Καρκίνος μετά το τρύπημα: Μια επιστημονική εξήγηση

Εργάστηκα ως ερευνητής στη Sanofi Pasteur, είπε ο Joe Wang, Ph.D., μοριακός βιολόγος με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία εμβολίων, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμβολίων στον κόσμο. Ως το άτομο που πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη του εμβολίου SARS-CoV-1 της Sanofi το 2003, προσωπικά βρήκα την υπόθεση που παρουσίασαν οι Ιάπωνες επιστήμονες αυτονόητη.

Σας παρακαλώ να υπομένετε τους επιστημονικούς όρους, γιατί είναι σημαντικοί για την κατανόηση του πιθανού ρόλου που μπορεί να έχει παίξει το εμβόλιο mRNA στην ανάπτυξη καρκίνου.

Τα ER (υποδοχείς οιστρογόνων) είναι μια ομάδα πρωτεϊνών που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα. Είναι υποδοχείς που μπορούν να ενεργοποιηθούν από τη σεξουαλική ορμόνη οιστρογόνο. Το ERα είναι μία από τις δύο κατηγορίες ER, ένας σημαντικός ρυθμιστής στο αναπαραγωγικό σύστημα του σώματος.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Advances με κριτές τον Νοέμβριο του 2022 εξέτασε 9.000 ανθρώπινες πρωτεΐνες για να δει ποια πρωτεΐνη συνδέεται καλύτερα με την πρωτεΐνη ακίδας (S) του SARS-CoV-2 και διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη S συνδέεται με τον ERα. Η δέσμευση «ρυθμίζει προς τα πάνω τη μεταγραφική δραστηριότητα του ERα».

Με άλλα λόγια, η πρωτεΐνη S του SARS-CoV-2 (από εμβολιασμό), όταν εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα, συνδέεται με τον ERα και λειτουργεί ως συνρυθμιστής πυρηνικών υποδοχέων, παρεμποδίζοντας τη φυσιολογική λειτουργία του κυττάρου και οδηγώντας σε δυσλειτουργία τα κύτταρα προκαλώντας καρκίνο.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί οι θάνατοι που προκλήθηκαν από τους έξι τύπους καρκίνων που είναι ευαίσθητοι στο ERα αυξήθηκαν το 2022 στην Ιαπωνία αφού τα δύο τρίτα του πληθυσμού έλαβαν την τρίτη δόση του εμβολίου mRNA.

Το εμβόλιο φέρει το γονίδιο S του SARS-CoV-2, παραβιάζοντας τα κύτταρα-ξενιστές για να παράγει πρωτεΐνες S. Οι πρωτεΐνες S παράγονται μέσα στο κύτταρο και στη συνέχεια συνδέονται με το ERα, διαταράσσοντας τη φυσιολογική λειτουργία του κυττάρου και οδηγώντας σε ανάπτυξη καρκίνου.

Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια κατά την οποία ορισμένα από τα κύτταρα του σώματος αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα και εξαπλώνονται σε άλλα μέρη του σώματος.

Για κάθε υγιή άνθρωπο, κάποια κύτταρα πεθαίνουν, κάποια γερνούν και κάποια γίνονται καρκινικά. Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς το άτομο να το γνωρίζει γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού εργάζεται συνεχώς για να αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Ωστόσο, εάν το ανοσοποιητικό σύστημα υποβαθμιστεί, τότε αναπτύσσεται η ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι το εμβόλιο COVID-19 έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Αυτή η νέα ιαπωνική μελέτη παρέχει περαιτέρω στοιχεία για την έκταση αυτού του φαινομένου.

Εμβολιασμός και Καταστολή του Καρκίνου Ανοσοεπιτήρηση

Έχει αποδειχθεί επίσης ότι το εμβόλιο mRNA όχι μόνο έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο, αλλά μπορεί να αποδυναμώσει την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναγνωρίζει και να καταστέλλει καρκινικούς όγκους.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ο Konstantin Fohse και οι συνεργάτες του ανέφεραν πως μετά τον εμβολιασμό παρατηρήθηκαν ρυθμισμένες έμφυτες ανοσολογικές αποκρίσεις, με αποτέλεσμα την εξασθενημένη ανοσοεπιτήρηση του καρκίνου.

Η ζημιά που προκλήθηκε από τα εμβόλια κατά του COVID θα ήταν μικρότερη εάν ο εμβολιασμός δεν ήταν μαζικός και η δοσολογία των εμβολίων δεν ήταν τόσο υψηλή και επαναλαμβανόμενη μέσω των ενισχυτών.

Οι Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι για κάθε δόση Pfizer-BioNTech υπάρχουν περίπου 13 τρισεκατομμύρια μόρια SARS-CoV-2 mRNA-LNP. Για τη Moderna, ο αριθμός είναι 40 τρισ. Δεδομένου ότι το μέσο ανθρώπινο σώμα έχει μόλις 37,2 τρισεκατομμύρια κύτταρα, μια δόση mRNA-LNP του COVID-19 θα είχε αρκετά μόρια για να εξαπλωθεί σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο.

Όπως έγραψα προηγουμένως, σε αντίθεση με ό,τι ισχυρίζεται το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ότι «αφού το σώμα παράγει μια ανοσολογική απόκριση, απορρίπτει όλα τα συστατικά του εμβολίου», επειδή οι ουριδίνες στο φυσιολογικό RNA έχουν πλέον αντικατασταθεί με ψευδοουριδίνες σε αυτόν τον COVID- 19 mRNA-LNP, γνωρίζουμε ότι το τροποποιημένο RNA ζει στο σώμα για μήνες και μπορεί ακόμη και να βρει το δρόμο του να προσβάλει και τα μωρά μέσω του μητρικού γάλακτος.

Η ιαπωνική μελέτη γράφτηκε πριν από τον Οκτώβριο του 2023 χρησιμοποιώντας πληροφορίες από το 2022 και νωρίτερα. Καθώς ο εμβολιασμός κατά του COVID συνεχίζεται σε πολλές χώρες, είναι τρομακτικό να σκεφτούμε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν ή θα αναπτύξουν καρκίνο εάν συνεχιστεί η τάση του 2022.

Αβέβαιο και τρομακτικό το μέλλον

Καθώς οι αρχές σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό» και σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζουν να πιέζουν τον εμβολιασμό, είναι αβέβαιο τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα μόρια mRNA-LNP του COVID-19 που βρίσκονται ήδη στα σώματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων θα παραμείνουν εκεί και θα συνεχίσουν να παράγουν την πρωτεΐνη S, παρεμβαίνοντας στο ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλώντας καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Μελέτες όπως αυτή των Ιάπωνων επιστημόνων θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο και να δημοσιευθούν σε κορυφαία ιατρικά περιοδικά χωρίς λογοκρισία, ώστε να μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη και να αποτρέψουμε τα λάθη να επαναληφθούν. Δυστυχώς, αυτό δεν έχει συμβεί.

Ωστόσο, ελπίζουμε ότι όλο και περισσότεροι επιστήμονες και ερευνητές θα είναι αρκετά γενναίοι για να επισημάνουν το προφανές: ότι το εμβόλιο COVID-19 μόνο ασφαλές δεν είναι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιατρικό περιοδικό Cureus αποκτήθηκε πρόσφατα από τον όμιλο Springer Nature τον Δεκέμβριο του 2022. Ο όμιλος διαθέτει επίσης διάσημες επιστημονικές δημοσιεύσεις όπως το Nature και το Nature Medicine.

Ο τραυματισμός από το εμβόλιο κατά του COVID είναι ένα θέμα ταμπού για επιστήμονες και ιατρικά περιοδικά που συνέναισαν στο έγκλημα την εποχή του Covid. Πολλοί άνθρωποι τιμωρήθηκαν όταν προσπάθησαν να αψηφήσουν τη λογοκρισία. Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις το Springer Nature να δημοσιεύει αυτή την ιαπωνική μελέτη.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Είναι χαρακτηριστικό αυτού του λαού να εκτελεί διαταγές και μετά να βγαίνει παραπονούμενος. Δεν χρειάστηκε βία για να ενφολιαστούν. Καταγράφουν όμως και τα αποτελέσματα. Ε και τι έγινε; Τέτοιους θέλει η νέα τάξη.
    Εδώ ποινικοποιούν ότι δεν συμφέρει στους εκτελεστές χαρακτηρίζοντάς το διάδοση ψευδών ειδήσεων, λοιδορούν τους υποψιασμένους ως ψεκασμένους και ο χορός καλά κρατεί.
    Ο όχλος θα ξυπνήσει απότομα όταν κλείσει η κάνουλα στα ΑΤΜ, σταματήσουν τα κάθε λογής pass και μείνουν με την κάρτα... στο χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »