Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Πέφτει ο Τριντό στον Καναδά! Ο πρωθυπουργός του Καναδά Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν σε μυστικό κρησφύγετο καθώς η Επανάσταση καλπάζει! Σε κλοιό το κοινοβούλιο!

Ο πρωθυπουργός του Καναδά ο Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από τις δυνάμεις της τάξης ενώ ο λαός έχει αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα. 

Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Οι Trudeau έφυγαν από την οικία τους στην Οτάβα για μυστική διαμονή σύμφωνα με το CBC.Πάει σε κρησφύγετο. Ίσως και να εγκαταλείψει τη χώρα. 

Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα σχολιάσει την τοποθεσία διαμονής του Τριντό.. Σε κρίση πανικού ο ……πρωθυπουργός εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα πιθανόν τη ρίχνει στη βεβιασμένη φυγή του. Καταλήφθηκε από σύνδρομο καταδίωξης καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες και διαδηλωτές εισέβαλαν στην πόλη…..Κι αναμένονται και άλλοι κι άλλοι….Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού το

κομβόι έχει μήκος 100 km και αυξάνεται συνεχώς. Όλα αυτά συμβαίνουν στους -30° ενδεικτικό αποφασιστικότητας.

Ο Τριντό και η οικογένειά του δεν βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους, το Rideau Cottage, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της κατοικίας του Γενικού Κυβερνήτη στη γειτονιά του Νέου Εδιμβούργου της Οτάβα – περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το επίκεντρο της διαμαρτυρίας.Στο μεταξύ οι διαδηλωτές έφτασαν στην πρωθυπουργική κατοικία που εκκενώθηκε

Το γραφείο του πρωθυπουργού δήλωσε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει πού βρίσκεται ο Τριντό για λόγους ασφαλείας. Το δρομολόγιό του, το οποίο συνήθως αναφέρει την πόλη όπου μένει, έλεγε μόνο ότι βρίσκεται στην «περιοχή της εθνικής πρωτεύουσας».

Ο κυρίαρχος λαός έχει όλη τη δύναμη στα χέρια του και μόνον αυτός! Μπροστά στο μπόι του λαού που σηκώνεται τα πιόνια που οι μεγεθυντικοί φακοί της προπαγάνδας των ΜΜΕ εμφανίζουν ανίκητους συντρίβονται ως είδωλα…

“Freedom!” μια ιαχή ακούγεται …

Το προληπτικό μέτρο επέρχεται μετά από προειδοποίηση από τον επικεφαλή Φρουράς του Κοινοβουλίου, τον υπεύθυνο για την ασφάλεια του κοινοβουλευτικού χώρου και των ενοίκων του, ότι οι διαδηλωτές θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα σπίτια των πολιτικών.

Ένας κυβερνήτης που κρύβεται σε κρησφύγετα σαν κοινός τρομοκράτης νομιμοποιείται να κυβερνάει το λαό; Έπεσε…..

Κι όλα αυτά καθώς ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι σ΄εξέλιξη ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: Αγρότες και μαθητές προστίθενται στους 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατευθύνονται στην Οτάβα να ρίξουν τ’ ανδρείκελο της Παγκόσμιας Αντικανονικότητας ”Πρωθυπουργό” του Καναδά,Trudeau!! Διεθνοποιείται το κίνημα. Πανευρωπαϊκό κομβόι για Βρυξέλλες.12.000 καμιόνια από ΗΠΑ προστέθηκαν στο κομβόι!! 

Δυναμιτίζει το κλίμα και ο Τραμπ με παρέμβασή του. Ο Τραμπ δηλώνει υποστηρικτής των Καναδών φορτηγατζήδων που πολιορκούν το Κοινοβούλιο στην Οτάβα: ”Eίμαστε μαζί σας!” Η επανάσταση εξαπλώνεται και στις ΗΠΑ;

Σύνθημα γραμμένο σ΄ ένα από τα καμιόνια στον Καναδά: “τα δικαιώματά μας δεν σταματούν εκεί που αρχίζουν οι φοβίες σας”.

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ