Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Αύξηση κατά 300% στους καρκίνους, καταγράφει το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας μετά τους εμβολιασμούς

Βόμβα πληροφοριοδότη: Το 2021, τα ιατρικά δεδομένα του Υπουργείου Άμυνας αποκαλύπτουν αύξηση των συχνά αναφερόμενων “ανεπιθύμητων συμβάντων” των εμβολίων

Τρεις στρατιωτικοί γιατροί λένε ότι τα δεδομένα  που έχουν καταγραφεί από τη βάση δεδομένων ιατρικής επιδημιολογίας Defense Medical Epidemiology Database δείχνουν απότομες αιχμές σε αποβολές, μυοκαρδίτιδα, διαγνώσεις καρκίνου, παράλυση Bell, γυναικεία υπογονιμότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαν οι στρατιωτικοί γιατροί, υπήρξε επίσης αύξηση σχεδόν 300% στις διαγνώσεις καρκίνου, από 38.700 ανά έτος κατά μέσο όρο την περίοδο 2016-2020 σε 114.645 το 2021.

Οι στρατιωτικοί ιατρικοί πληροφοριοδότες έχουν καταθέσει ένα σωρό δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, τα οποία, όπως ισχυρίζονται, είναι τα πιο ακριβή που υπάρχουν διαθέσιμα.

Τη Δευτέρα, ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wisc.) διοργάνωσε την εκδήλωση “COVID-19: Μια δεύτερη γνώμη”, ένα

πάνελ συζήτησης που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης γιατρών και ιατρικών εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι παρείχαν μια εναλλακτική άποψη σχετικά με την αντίδραση της δημόσιας υγείας στο COVID-19.

Ένας από τους συμμετέχοντες στο πάνελ ήταν ο δικηγόρος του Οχάιο Thomas Renz, ο οποίος εκπροσωπεί πελάτες που έχουν υποβάλει αγωγές κατά των εντολών για το εμβόλιο COVID, ανέφερε το The Blaze.

Οι καταγγέλλοντες πελάτες του Renz βρήκαν πληροφορίες σχετικά με τους κοινούς τραυματισμούς από τα εμβόλια σε δεδομένα ιατρικών τιμολογήσεων του Υπουργείου Άμυνας από τη βάση δεδομένων ιατρικής επιδημιολογίας της Άμυνας (DMED).

Η DMED είναι το “διαδικτυακό εργαλείο του Κλάδου Επιτήρησης της Υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων (AFHSB) για την εξ αποστάσεως αναζήτηση αποχαρακτηρισμένων δεδομένων προσωπικού και ιατρικών συμβάντων του ενεργού τμήματος που περιέχονται στο Σύστημα Ιατρικής Επιτήρησης της Άμυνας (DMSS)”.
Η βάση δεδομένων περιέχει κάθε κωδικό ιατρικής χρέωσης της Διεθνούς Ταξινόμησης των Ασθενειών (ICD) για όλες τις ιατρικές διαγνώσεις που υποβάλλονται από τον στρατό για την τιμολόγηση της ιατρικής ασφάλισης.

Σε ένορκες καταθέσεις που προτίθεται να υποβάλει ο Renz στο δικαστήριο, τρεις στρατιωτικοί γιατροί – ο Samuel Sigoloff, ο Peter Chambers και η Theresa Long – περιέγραψαν λεπτομερώς τις πληροφορίες που βρήκαν.

Ο Renz δήλωσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαν οι γιατροί, υπήρξε αύξηση 300% στις αποβολές στον στρατό κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας.

Από το 2016 έως το 2020, υπήρχαν 1.499 κωδικοί για αποβολές κάθε χρόνο, ανέφερε το TheBlaze. Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2021, υπήρχαν 4.182.

Οι γιατροί που ανέλυσαν τα δεδομένα έψαξαν τους αριθμούς για εκατοντάδες κωδικούς καθ’ όλη τη διάρκεια της πενταετούς περιόδου. Οι κωδικοί που εξετάστηκαν αφορούν γενικά παθήσεις που έχουν διαπιστωθεί ως πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων στην ιατρική βιβλιογραφία, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Κατά τη διάρκεια του 2020, ο αριθμός των κωδικών αποβολής υποχώρησε ελαφρώς κάτω από τον μέσο όρο της πενταετίας, σε 1.477. Ωστόσο, οι κωδικοί χρέωσης δεν ήταν επαρκώς κάτω από τον μέσο όρο σε καμία συγκεκριμένη κατηγορία, ώστε να υποδηλώνεται ότι η μείωση των επισκέψεων σε γιατρούς το 2020 κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών από την πανδημία ευθύνεται για την επακόλουθη αύξηση των διαγνώσεων του 2021.

Ενώ η βάση δεδομένων περιλαμβάνει κωδικούς ICD τόσο για επισκέψεις σε στρατιωτικά νοσοκομεία όσο και για επισκέψεις σε εξωτερικούς χώρους, τα στοιχεία που παρουσίασε ο Renz προέρχονται από τα στοιχεία των διαγνώσεων σε εξωτερικούς χώρους.

Ο Johnson ανέφερε κατά τη διάρκεια του πάνελ ότι τα δεδομένα για τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας φαίνεται να έχουν υποστεί επεξεργασία, καθώς οι πληροφοριοδότες διαπίστωσαν ότι ο αριθμός των κωδικών για τη διάγνωση ήταν περίπου 28 φορές υψηλότερος τον Αύγουστο του 2021 από ό,τι όταν έλεγξαν ξανά αυτόν τον μήνα, όπου ήταν μόνο δύο φορές υψηλότερος.
“[Δ]εν φαίνεται να υπάρχει παραποίηση των δεδομένων”, δήλωσε ο Τζόνσον. “Τώρα, το προσωπικό μου έχει ήδη στείλει – σήμερα το πρωί, στείλαμε μια επιστολή διατήρησης αρχείων στο Υπουργείο Άμυνας για να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε αυτά τα δεδομένα”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαν οι στρατιωτικοί γιατροί, υπήρξε επίσης αύξηση σχεδόν 300% στις διαγνώσεις καρκίνου, από 38.700 κατά μέσο όρο ετησίως σε 114.645 το 2021.

Για τους κωδικούς διάγνωσης νευρολογικών προβλημάτων, υπήρξε αύξηση άνω του 1.000% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας, από 82.000 σε 863.000. Ο Renz σημείωσε κατά τη διάρκεια του πάνελ ότι τα νευρολογικά ζητήματα “θα επηρεάσουν τους πιλότους μας”.

“Οι στρατιώτες μας πειραματίζονται, τραυματίζονται και μερικές φορές, ενδεχομένως, σκοτώνονται”, πρόσθεσε.

Πρόσθετα στοιχεία που έλαβε το The Blaze από τον Renz έδειξαν: αύξηση 269% στα εμφράγματα του μυοκαρδίου, 291% στην παράλυση Bell, 156% αύξηση στις συγγενείς δυσπλασίες των παιδιών των στρατιωτικών, 471% αύξηση στη γυναικεία υπογονιμότητα και 467% αύξηση στις πνευμονικές εμβολές.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε ότι μία από τις ένορκες δηλώσεις ενός από τους στρατιωτικούς γιατρούς ανέφερε: “Είναι η επαγγελματική μου άποψη ότι οι μεγάλες αυξήσεις (sic) των περιστατικών των προαναφερθέντων περιπτώσεων αποβολών, καρκίνων και ασθενειών οφείλονται στους “εμβολιασμούς” COVID-19″.

Οι κωδικοί των διαγνώσεων δεν είναι αντιπροσωπευτικοί του αριθμού των ατόμων που διαγνώστηκαν με αυτές τις παθήσεις, αλλά απλώς του συνολικού αριθμού των διαγνώσεων, καθώς ένα άτομο θα μπορούσε να έχει πολλαπλές παθήσεις.

Το Υπουργείο Άμυνας δεν είχε απαντήσει σε αίτημα για σχολιασμό μέχρι την καταληκτική ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος άρθρου.

Πηγή: Just The News

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »