Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Δύο θεωρίες, δύο ερμηνείες

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

δύο θεωρίες, δύο ερμηνείες
… αν θέλουμε να φτάσουμε στην αλήθεια θα πρέπει να πάψουμε να βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα. Δεν υπάρχουν μόνο τα Windows, υπάρχει και το Linux. Δεν υπάρχει μόνο η χημική γεωργία, υπάρχει και η βιολογική γεωργία. Δεν υπάρχει μόνο η αλλοπαθητική ιατρική, υπάρχει και η ιπποκρατική ιατρική και ούτω καθεξής.

Όμως στα ιατρικά ζητήματα εμείς εκτιθέμεθα μονότονα και μόνιμα (ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια) στη μία εκ των υπαρχουσών θεωριών, στη θεωρία των μικροοργανισμών ή των μικροβίων (Germ theory). Αυτή έχει επικρατήσει όχι επειδή είναι σωστή αλλά επειδή σχετίζεται με τα συμφέροντα της big pharma και της αλλοπαθητικής ιατρικής (ελληνική λέξη που κυριολεκτικά σημαίνει «από αλλού η πάθηση» - δηλαδή από ένα εξωτερικό μικρόβιο).

Υπάρχει όμως και η άλλη θεωρία, η θεωρία του βιολογικού εδάφους (terrain theory) δηλαδή του σώματος, η οποία έχει τη δική της ερμηνεία για τις λεγόμενες ιώσεις. Βάσει αυτής της θεωρίας η αιτία της ασθένειας βρίσκεται πάντα μέσα στο σώμα και συγκεκριμένα στο ποσό καθαρός και απαλλαγμένος από τοξίνες είναι ο οργανισμός και το αίμα.

Ας δούμε λοιπόν πως ερμηνεύει αυτή η θεωρία το κλισέ «κολλούν και μεταδίδουν» που με μια άκριτη ευκολία αναπαράγεται συνεχώς.

Το κόλλησα σημαίνει ότι:

  • έχω χάλια ανοσοποιητικό (προφανώς επειδή δεν έχω μάθει να το φροντίζω)
  • κάνω κακή διατροφή
  • έχω διατροφικές ανεπάρκειες (πρώτιστα σε βιταμίνη D)
  • δεν αθλούμαι
  • δεν κοιμάμαι καλά
  • έχω κακή ψυχολογία

το μεταδίδω σημαίνει ότι:
α) για τους αν-εμβολίαστους

  • περνάω ένα επεισόδιο αποτοξίνωσης (όσο πιο τοξινωμένος ο οργανισμός, τόσο πιο έντονη και αφόρητη η δυσφορία) του οποίου τα συμπτώματα η αλλοπαθητική ιατρική τα λέει «γρίπη ή κρυολόγημα». Και επειδή συμβαίνουν ταυτόχρονα με πολλούς άλλους (ιδιαίτερα την εποχή του χειμώνα που ο οργανισμός είναι στρεσαρισμένος) τα αποδίδει σε ιό – εξ ου και η παραπλανητική φράση «κυκλοφορεί μια ίωση» - και στη δήθεν μεταδοτικότητα που αυτός έχει.

α) για τους εμ-βολιασμένους

  • περνάω ένα επεισόδιο αποτοξίνωσης αλλά επίσης υφίσταμαι τις παρενέργειες των σκευασμάτων. Όλα αυτά τα ετερόκλητα συστατικά που υπάρχουν σε αυτά (και πραγματικά είναι να απορεί κανείς τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά με ανοσία) και που αναγράφονται στα φυλλάδια τους είναι γνωστό ότι έχουν βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες (και μάλιστα πολύ σοβαρές όπως τις κατέγραψε η FDA και παρόλα αυτά έδωσε έγκριση έκτακτης ανάγκης).

Ένα ακόμη στοιχείο για να φανεί πόσο άτοπη είναι η θεωρία των μικροοργανισμών είναι τα τρισεκατομμύρια βακτήρια και μικροοργανισμοί που υπάρχουν μέσα και πάνω στο σώμα μας, το λεγόμενο ανθρώπινο μικροβιωμα (human microbiome). Το να προστεθεί ένα ακόμα εξωτερικό βακτήριο ή μικροοργανισμός στα τρισεκατομμύρια δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά εκτός αν το ανοσοποιητικό είναι κατασταλμένο.

Επιπλέον με πειράματα που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν έχει αποδειχθεί ποτέ η μεταδοτικότητα. Και είναι κάτι που το διαπιστώνουμε καθημερινά όταν στο ίδιο περιβάλλον που κάποιοι νοσούν κάποιοι άλλοι είναι υγιέστατοι. Οπότε το αλλοπαθητικό κλισε «νοσούν και μεταδίδουν» αποδομείται πλήρως. Και μαζί με αυτό αποδομείται όλη η απάτη της πανδημίας η οποία στηρίχθηκε στη δήθεν μεταδοτικότητα και διασπορά και μάλιστα ενός ιού που δεν έχει απομονωθεί σύμφωνα με το CDC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »